Képháború

A szövetségesek legyőzik a németeket
Kérlek,ne zsidózzatok ezen a fórumon

russiansamericansfriend.jpg

Ajjajjaj sok rasszista.Egyetlenegy kérdésem lenne.Bántott titeket valaha is közvetlenül, esetleg közvetve akár cigány, akár zsidó?

Majd elbutulnak azok a jenkik. Kultúra a köbön.
Ez csak egy újságcikk,én a számra sem veszem őket arra sem méltók,legalábbis most nem beszélek róluk.
Szerkesztve:Engem mindkettő. Az egyik csapatban(6 az egy ellen,hogy igazságos legyen,és tök hirtelen). A másik a családomat támadta.Esküdt ellenségeim.
buta.jpg

Én a helyedben az emberi jellemet nézném.És nem úgy fognám fel, hogy egy népcsoport van ellened, hanem hogy x, vagy y fogta magát és tette amit tett.
Amúgy tényleg nem piszkálódásból, de te hiszel a fajelméletben, hogy úgymond szóra se méltatod őket?

Genetikailag kimutatható tudomány álltal igazolt tény a Homo Sapiens faj rétegeltsége. Egyes genetikai tényezők egy adott emberfajban befolyásolják a viselkedést. Nem véletlenül különülnek el az említett típusok.De a győztesek kezében van minden. Szóval a bizonyított tényt is csak akkor fogadják el ,ha arra rábólintott a tőke.
Nem vagyok könyvégető,menetelő náci,de nem tűröm el,hogy terrorban tartsanak idegen népek a saját hazámban,és minderre még büszkék is legyenek ! Ékes bizonyíték Olaszliszka "Öld a magyart !" felkiáltása.Annak a szerencsétlen tanár családjának magyarázd meg ezt a jellem dolgot. 2 apa nélkül maradt magyar gyermek !
Szerinted a gyilkosai éreztek bármit is mikor meglincselték a gyerekei előtt ?
És még én vagyok a rasszista tudatlan náci,igaz ?

Ha megadod a pénzt az útiköltségre, és a címüket akkor szíves örömest megteszem, hogy legalább a gyerekekből nagykorukra ne legyenek "a magyar nemzet dicső védelmezői".És ha már hiszel ebben a rétegeltségben, akkor már mint alacsonyabb szintű nép felé nagyobb megértést tanúsíthatnál.Ha az öcséd piszkál valamivel akkor nem úgy reagálod le, mintha az osztálytársad lenne.Na mindegy, mostmár késő van az ilyen ideológiai vitákhoz, és még a macskát is fel kell hoznom a kertből, tehát jóéccakát!

Köszönik szépen ,de szerintem jobb ha nem hallják ezt. Nem fogom és nem is akarom megérteni őket, nem megyek le arra az alpári szemétdombon lakó,és falcsókolgató szintre.
Neked is jó éjt !

Azért annyiban igaza van amikor ők ezt megcsinálják akkor ők nem rasszisták. De h nem cak nem modnják rájuk.mert....jogot adott nekik

Majd az új elnök változtat ezen! (haha, jó vicc, tudom! :D)

blog-obama-change1.jpg

Nabu, ha tudom a libsi(k) ennyire felkapják a vizet privátban írok...

Én csak a leírt hszben lévő aprócska kis megszólításra írtam :D.

Hejette jön egy másik vicc !:)
che-guevara_iconic.png

Pr0D1G7:Én vállalom amit gondolok. A moderátor úgysem látja a lelkemet(remélem). De ha másokat zavar akkor nyitva a posta láda ,és cseveghetünk távol az illetéktelen fülektől(szemektől). :)

Őt is fogja a golyó mint tudjuk! :D:D

633844999093961625-762NatoCartridge.jpg

Privát ment, és csak arra céloztam nem akartam ennyi offtopic kommentet előidézni.

Hát csiga szerintem inkább rám dondoltak.Dehát én ha tehetem inkább visszapofázok, hogy lássák, hogy nem mindenki rasszista.Sajnos sokszor meg akartak már ilyenekért verni.

Igen, rád gondoltam, csak h ne legyen túl személyes írtam úgy ahogy. És miért akarna most bárki is megverni? Vitatkozunk maximum. Volt már olyan hogy guevara tetkós gyerekkel vitatkoztam pár órát és majdnem karlengetve ment el az asztaltól, és nem a fizikai fölényem miatt! :D

Jó, értem most nem rólatok beszéltem, hanem az iskolai közösségről, stb.De nyugodtan személyeskedhettél volna, engem nem igazán zavar.

Vissza
Top Alul