Képek

dezodor":1a20t5rd mondta:
panzerdivision,

nem csak 2 monster lesz a játékban, hanem 3 akkora pálya, ami kb 8 soc-os pályának felelne meg (méretük miatt), plusz még 2 underground ami szintén nem kicsi... többszöröse azoknak, amiket a soc-ban vagy cs-ben láthattunk... arról nem is beszélve, hogy a sztori sokkal összeszedettebb... ha játszottál a Priboi Story-val, és szeretted a kutakodást, akkor a CoP is be fog jönni de nagyon, sok összetett küldetés van, és nem csak eszement lövöldözés, kell az agyunkat is használni... khm... szal azért nem "csak" pár új szörnyike :)

Hát az agyunkat csak párbeszédek alkalmával kell majd használlni nem? Nem hiszem ,hogy pl. egy normál mezei a-ból b-be mésznél kell majd egy kicsit eröltetni a gondolatom.(Persze lehet ígazad van) Amúgy mindenkinek ajánlom pl: a brothers in arms hells highway amiben egy rajparancsnokot alakitunk és az embereinknek adhatjuk ki aparancsokat stb. Na oda kell egy kis ész sztalkerban csak akor kellet okoskodni ha lőszeről és ködszerkröl volt szó.

szerintem úgy gondolta hogy az egész játék alatt kell gondolkozni bármilyen szituációban.

az alábbi szöveg erősen SPOILER. aki nem akarja ne olvassa, sajnos nem tudom elrejteni jobban :D

CoP-ban is számos alkalommal kell majd gondolkodni... pl lezuhant helikoptert megtalálod, átkutatod, és kapsz 1 küldetést, hogy találd meg az okát amiért lezuhant. (és nem mutatja a térképen, hogy hol kell keresni) :) Vagy az alvó bloodsuckereket kell elgázosítani, és találni kell mérgesgázt... ahhoz hogy meglegyen a gáz, eléggé át kell kutatni az egész pályát, fizetni infókért, keresni kulcsokat, dokumentumokat olvasni stb stb... összetett küldetések a jellemzőek, ezért mondtam hogy olyan mint a priboi. (bár a miénk nem sikerült ilyen jól, de a kalandjáték jelleg befütyül) Tehát aki a szimpla "megyek-lövök" stílusú játékot szereti jobban, annak lehet nagyon nem fog bejönni hehehe. Arról nem is beszélve, hogy aki nem tud angolul, az nagyon szívni fog... hacsak nem lesz magyar verzió

hát ha szinkron nem is lesz de legalább magyarosítás lesz nem?:O amúgy ezeket az infókat honnan szedted?

ha nem a cd project lessz a disztributor akkor a magyarítást el lehet felejteni . tudod Dezodor olyan nagy arc , hogy nem is egy orosz ismerőse van , aki játszott annka idején Kijevben , és onnan tudja :D

ahj, akkor remélem valaki lemagyarosítja, csak úgy :D ja tényleg Dezo kemény :D

Eddig németet tanultam most kezdtem angolt is szóval nem tudok angulul :D érdekes lesz...
De srácok már csak 1 hónap !!! :)

{Anyámnak is msot lesz a születés napja valmit vennem kell) érdekes lesz lehet nem lesz pénzem ...} ((szívás))

egy borító és egy pripyat

10-cover_cop.jpg

10-pripyat.jpg

http://stalker.wwgpp.hu/stalker/page.php?id=380

faxa
jim akkor írsz a kiadónak egy levelet a magyarosítás érdekében :lol:

nem fogok írni ti sírtok , hogy hülyék vagyunk nem tudunk semmi nyelven , és köll a magyarítás , és a kidó nem az magyarosítja , ha úgy lessz mint a cod 4 esetében akkor szívtatok

edit 1

10-cover%202.png

Hát meg nem hiszem ,hogy olyan bonyorult párbeszédek lesznek ....:) Bár a szotry most jónak igérkezik(amit majd meg is kéne érteni)

gabber 9511":1gzdfqx6 mondta:
hát végülis nem gond úgyis a soc-ot is lefordították 8)

igen de akkor mindenki végigtolta a játékokt 15x ( reméle a cop sestében is lessz majd olya iq fighter aki megkérdezi , hogy kell kimenni az eslő ajtón :D

Vissza
Top Alul