Képek

széééépek :D
az alsón az ki?:O boncmester?:D

az nekem is stalker fillingem lett mert itt is ilyen borús most az idő

a vágány melett kérem vigyazzanak új képek érkeznek :)

10-0105.jpg

10-0106.jpg

10-0107.jpg

10-0108.jpg

akit érdekel a "bevezető" az elolvashatja

http://stalker.wwgpp.hu/stalker/page.php?id=377

a második képen mi látható?
engem érdekelamúgy a bevezető elolvasom :D

jó képek lettek. a 2dik képen sztem egy chimera látható vagyis hozzá hasonlit a legjobban

lehet hogy van benne vmi most hogy jobban megnéztem. De majd kiderül a játékból remélem hogy a pletyának lesz igaza

Egyszerre? :D
(-Csoki,te voltál már két nővel?
-Egyszerre?
-Nem,összesen! :D )
Részlet az Üvegtigris című filmből

S3R!@L K!LL3R":3ote24e0 mondta:
hi a 2. képen egy pseudo giant van ami ritkán , de előfordult mindkét S.T.A.L.K.E.R.- ben

és méghozzá kicst megújítva , új textúrával . azért az agysokkoló modell dúrva :D

a pseudo giant az nem két lábon járó izé? ez meg 4 lábon járó kúszó izé.. nem mind1 :D

Barin":3e2dgpmz mondta:
a pseudo giant az nem két lábon járó izé? ez meg 4 lábon járó kúszó izé.. nem mind1 :D

Na akkor ez msot mi a tök :) Amúgy kár ,hogy csak 2 új mutáns lesz a játékban elég ki ábránditó meg azt hiszem 1 új fegyó az se sok remélem a fricek G36osa megint könyen elérhető lesz mint SOCban

nos ez ugyanez lessz mint a shocban volt , szebb tesxtura meg kicsit mutánsosabb , szal higyjétek el ez a pseudo giant .

panzerdivision,

nem csak 2 monster lesz a játékban, hanem 3 akkora pálya, ami kb 8 soc-os pályának felelne meg (méretük miatt), plusz még 2 underground ami szintén nem kicsi... többszöröse azoknak, amiket a soc-ban vagy cs-ben láthattunk... arról nem is beszélve, hogy a sztori sokkal összeszedettebb... ha játszottál a Priboi Story-val, és szeretted a kutakodást, akkor a CoP is be fog jönni de nagyon, sok összetett küldetés van, és nem csak eszement lövöldözés, kell az agyunkat is használni... khm... szal azért nem "csak" pár új szörnyike :)

Vissza
Top Alul