Képek

panzerdivision":14t9heri mondta:
Hát 1-2 pad illetve egy romos autó nekem is hiányzik

meg legikább az anomáliák és a mutánsok. Szerintem ezen még semmi AI nem volt, amikor a kép készülhetett.

még 2 kép

0095.jpg

0096.jpg

hát igen... valahol éreztem hogy csak nem fogják kihagyni azt a jó kis pripyat underground pályát... csak gondolom átdolgozták, és más néven lesz :) ennek örülök.

Lifttel közlekedünk a felszín és a földalatti pálya között?Gondolom akkor ott lesz a töltés,mármint a pálya betöltése.

szerintem olyanas mi lesz mint amikor lemegyünk az x-16-os laborba csak nem lépcsőn mengyünk tovább hanem kiszállunk a liftből

Szép,gaussal integet :D

Valós,eredeti képek a helyszínről és a játékban szereplő megfelelőik
Eredeti:
24-08-09_2.jpg

Játékkép:
24-08-09_1.jpg

Eredeti:
24-08-09_4.jpg

Játékkép:
24-08-09_3.jpg

Eredeti:
24-08-09_6.jpg

Játékkép:
24-08-09_5.jpg

továbbiak:
http://stalkergame.cz/

szép kis összehasonlítás ( jha a gs megint ellopta.... nem írt linket )

ah ilyen volt a priboi-story honlapon is... de ez ilyen key logger féreg, és gyanítom, hogy nem ők tették fel -mint ahogy annó én sem- (beleférgeli magát az index.php-ba, azt indít vmi csúnyaságot amint rámégy)

ezen lehetne vitatkozni , hogy melyik a roszabb , de győztesnek eggyértleműen a fiefox jönne ki , gyorsabb, okosabb, biztosnásgosabb, mellesleg nekem ie8.0-val sem írt ki semmit , de nálad mindig van valami probléma, multkor a 1510-betat véted vírusosnak...

az biztos, hogy túlságosan be van biztosítva a rendszer, mert 3 tűzfal 2 vírusírtó + 1 kémprogramírtó van, de ezt ezek közül egyik sem jelezte, csak a Chrome, mivel neki van listája az ártalmas oldalakról. Nekem van FF és Chrome is, de többnyire ezt használom, mert ezzel rendesen működik minden, ez a leggyorsabb, és egyszerű, letisztult, mégis használhatóságban kiváló kezelőfelülete van.

Elnézést kérek,ha valakinek kellemetlenséget okoztam! :oops:
Én nem vettem észre semmit,FF-t használva.Az IE8 sem jelzett.

Ha gondoljátok,vezérek,töröljétek a linket :roll:

Vissza
Top Alul