Képek

Húhh de várom már :wink: :wink: :D Amúgy thx a képeket még nem látam öket csinos a játék menűje nagyon cool a végén még egész fasza kis játék lesz.
Ha valkit érdekel linelhetek képeket a valoságban létező kikötöröl

Engem érdekelne a képek a kikötőről.Mondjuk akkor lenne igazán érdekes,ha mellette láthatnánk a játékbeli kikötőről képet. hmm

Remélem jó a link 12. kép a kikötőről

http://kep.tar.hu/pripjaty/50018067#2
Látni úszályokat is
Amúgy komoly fillingje van ennek a zónának eskű ha megtehetném elmenék egy kis körbe nézésre :D

(Lehet nem cod mw2 be kéne fektetnem hanem stalker copba) Mert nálam a kikötő 10/10 ..eddig a város meg csak jó lesz..Mondjuk sochban nem voltam hasra esve tőle...

0089.jpg

hát remélem ez a kép még régebben készült, mert elég nyers még rajt a dizájn. Ha nem akkor ez a stalker se mostanában fog kijönni, vagy nagyon bugosan, mint a CS.

Ha ez akar pripyat lenni, akkor most is előre sajnálom hogy a folyamatos rossz idővel és a földútra hasonlitó betonutakkal elveszik a dead city hangulatot. A 1510-ös buildes Dead city hangulatát úgy néz ki nagyon nem akarják visszahozni. Meg egyfolytábani földutakkal egésznek vidéki hangulata van, ami inkább unalmas mint hangulatos.

Attól hogy még ezen a képen esik az eső meg nem az út sem olyan de a városnak csak az egyik részlete hogy a többi nem ilyen lesz meg lehet hogy nem is ilyen lesz teljesen az út

pripyat az előkertes panel Jungel :P és mivel valós képek alapján készül ezért másra nem is csinállhatnák ha hőek akarnának maradni >) Aúgy meg gondolom itt joban ki lesz dolgozva az esőzés - napsütés.

Itt már élethűbbnek néznek ki a képek legalábbis én ezt szűrtem le

jha igen a 4 új , nm lessz ez a játék olyan rossz :D

Ja ja ezek az izék amik zombi fertözötek és mutánsok és még ki tudja mik nagyon állatul néznek ki pl ami közel van aképen elég kidolgozott :D

Vissza
Top Alul