Képek

Csiga07,

a hírekbe kopiztam a mail többi részét, ott írja le hogy a bejelölt helyeken készültek a játék screenshotok :)

Na ez már faxa. Jók az ingame képek és remélem a játékban én is hogy több nyövény lesz egyes részeken hiszen valóságban sem ilyen kevés a növényzet egyes részeken. Ja és lehetőleg bug mentes mint a shoc vagy még jobban az sem baj.

Na, álmodjunk egy picit... :-)

63.jpg

Tibibá!

Nem saját alkotás.

Csiga07!

A fanart topicban nálam nem működik a képbeillesztési funkció. Ha tudod, tedd át légyszíves.

ez valahogy , jobban bejön mint az előzőek , de ide lehetnének járművek is :D

az nem patch tee, hanem a 1.6os engine verziószám. amint látod 0-s, tehát nincs patch hozzá. az orosz teszterek elmondása alapján 1óra játék alatt 1x sem lépett ki, stabil volt.

a vegetációra rákérdeztek, azt mondta Atem, hogy már így is az 1.6os engine határait lökdösik, nem nagyon bír el többet. a pályák hatalmasak...

szntem nem gáz, legalább nem fog annyira lassan futni :B

Na már akk haladnak ha nem lépett ki egyszer sem 1h játszás alatt remélem mire kiadják 99.9%-osan bug mentes lesz vagy 100%-oasan de az nem lehetséges

Szerintem,ahány gép,annyi beállítás,különbözően fut rajta a CoP.
Meg akkor mit csinálnának patch helyett ? :D
De persze én is várom.
("Kicsi, sárga, savanyú, de a miénk." Bástya elvtárs)

hát van még min dolgozni azé'. a füvet újra kell csinálniuk mer az nemszép, aztán még biztos vannak problémák a küldetésekkel... van ott meló rendesen :)

Vissza
Top Alul