Képek

Underground Pripyat
zp-concept-under_pripyat.jpg

http://stalker-epos.ogl.ru/zp/galery.html

sajnos ez a kép még a cs idejéből "származik " , az e3 alatt mutogatták utána nem is , de hátha benne lessz a cop-ban is .

1 kis kép:

c85d79a7a20b.jpg

Gyönyörű.
Élvezetes lesz a hídon lenni,vagy a környékén és bámulni a látványt.Én az eddigi játékokban is csomószor meghaltam,mert nem vigyáztam magamra csak a tájat bámultam :D

jim67, ez a zaton level, persze hogy benne lesz

csiga07, ez volt a cs-hez tervezett pripyat underground... azt mondták nem teszik bele, mert "mindig csak előre! hátra sose!" stb stb...szal régi cuccokhoz nem nyúlnak :F (persze 1-2 modell vagy scene részlet lehet hogy lesz benne)

persze az én is tudom , csak válaszoltam Csiga07, nak a pripyat ug-re éa kép utólagossan került bele

Nem lesz benne de lesz helyete ki kötönk szerintem onnét fogunk indulni.Amúgy valki pls küldjön a storyrol egy linket német vagy magyar nyelvőt ha van mert az angol meg az ukrán nem az erőségem :P

dezodor":1u28xzxt mondta:
ez volt a cs-hez tervezett pripyat underground... azt mondták nem teszik bele, mert "mindig csak előre! hátra sose!" stb stb...szal régi cuccokhoz nem nyúlnak :F (persze 1-2 modell vagy scene részlet lehet hogy lesz benne)

Ménem? A swampot vajon honnét vették :?: De nem baj adják ki ami megvan belőle, aztán lehet integrálni a pályákat 1937-es buildtől kezdve. + ha kiadnak egy olyan CoP sp SDK-t ami rendesen működik 64 biten, esetleg támogat dx11es tesszalációt, akkor még én is belekóstolnék a stalkeres level designba.

Limanks nem létezett, az egy fikció.

Burer

The result of secret service genetic experiments on criminals under the program of human telekinetic abilities development. A humanoid-type creature of hypertrophied complexion clad in shreds of shabby overalls. Afraid of bright light, therefore dwells in dark and gloomy undergrounds and caves only. Feeds on dead bodies.

Uses gravitation to attack: in close combat forces the enemy back, while capable of levitating heavy objects from the distance. Exhausts its prey, can hit weapons off your hands using directional gravity impulse.

When fighting a Burer, be cautious and don't let him wear you out. Keep moving and shoot him in the head, while at the distance.

cop_mo_burer.jpg

igen az OL 2.2ben voltak ilyen kis törpök. kinem állhatom őket, elég talpraesett kis jószágok...meg az x18ban is egy ilyen kis törpikét kellett megölni aki fehér köntösben volt xd

oblivion last 1.2.1-ben vagy 1.3 már régen volt nem emlékszem de ott a fehér ruhás nagyon felhúzta az agyamat mert csak úgy ölhetted meg hogy pl fireballból kreáltál egy anomáliát és belevezetted nagyon kemény volt mert kapásból kilőttem az egész lőszeremt x18 akkoriban kemény volt #B :D

cop pripyat terv
0e18756c000468cae4ff8f857413.jpeg

pár ingame: (kevesellem a növényzetet, remélem a végsőbe 100x több lesz, hiszen az engine bírja, nem értem miér kell ilyen keveset rátenni :S)

xr_cop_screen_010_1280w.jpg

xr_cop_screen_009_1280w.jpg

xr_cop_screen_011_1280w.jpg

xr_cop_screen_012_1280w.jpg

A rádióaktív-ikonoknak mi a szerepük vajon?
A játékképekről:amúgy szeretem,ha valami élethű,mintha ott sétálnánk.

Vissza
Top Alul