Képek

szerintem ez a kép valahol az e3 környékén volt :D

Érkeztek új képek, radarról, limanskról, meg még ki tudja honnan. Tibi, majd nézzed a limanskos képeket, lesznek bérházak is, szal a deadcity feeling megmaradt szntem, csak persze nem 1sikú lesz, hanem többfajta ház, no meg nagyobb...

képz: (majd 1-2 nap múlva pls modz, edit és remúv img tag, hogy ne legyen lassú a fórum, me nem leszek 1 hétig megint)

limansk képei:
STALKER_ClearSky_050.jpg

STALKER_ClearSky_051.jpg

STALKER_ClearSky_052.jpg

STALKER_ClearSky_054.jpg

STALKER_ClearSky_055.jpg

STALKER_ClearSky_056.jpg

STALKER_ClearSky_057.jpg

STALKER_ClearSky_058.jpg

Radar & red forest képek: (végre a woodpecker is bennevan)
STALKER_ClearSky_053.jpg

STALKER_ClearSky_059.jpg

STALKER_ClearSky_060.jpg

+1 Mocsár kép:
STALKER_ClearSky_061.jpg

Szép képek. Az első kép jó lett Limanskról eljen . Legalább a panel megmaradt DeadCity-ből :D
Szóval Chernobyl 2 lesz benne a radarjával, a régi trafógömbös radarpálya helyett? 8)

annak a kék ajtós képnek olyan délamerikaki fílingje van :lol:

tibi, a trafógömbös pálya, mint később kiderült dark escape volt, nem pedig radar... és még van rá esély hogy viszontlássuk cs-ben. na majd kiderül.

igen csernobyl2 lesz benne...

itt van 1 kis komment az oblivion.lost.de-ről a képekhez

If I said something like "bombastic" or "stunning" in the headline set, then it will probably act to something that really impressed me. And to do the 12 new screenshots of STALKER: Clear Sky, in fact, so much effort had GSC Gameworld create at the screenshots probably never given.

So are the screenshots in this very character of "Depth of Field", a technique the GSC Gameworld hopefully in's game. It ensures that the foreground or background of the scene displayed blurry, depending on what the players focused.
Technically, this is already possible, as this technology is already in Metro 2033 has been presented, which is basically the engine in Clear Sky equivalent.

In addition, this scenario also fresh from the game shows, including a concrete ruins and an adjoining "something" that the abandoned radar 'Chernobyl-2' amazingly similar. Of particular note are the new, extremely high-resolution textures, which is so in 'STALKER Shadow of Chernobyl 'still not there.

But enough talk, now there's the 12 screenshots, as always with us without compression and in full resolution.

nekem mindeggy hogy mit raknak bele csak jelenjen meg :)

Mikor belenézel bármilyen fegyver távcsövébe, ráközelítesz valamire, mindig van ez az effekt :)

Öcsém is pont ezt mondta amúgy: ö laptopon játszotta ki egy mobil X1600-assal (el lehet képzelni, milyen grafikával) és ő például örömmel fedezte fel (mikor nézte, hogy játszom), hogy vannak meguktól elguruló kerekek meg árnyékok :)

nha én meg még mindig a 9600xt-el 1280*1024 medium és van hdr

Vissza
Top Alul