Képek

akkor is a gamestar online egy nagy rakás (még a forrást sem tudják kirakni :D )

b**** rá már mikor láttuk a képeket, szal' azok nem számítanak senkik és gagyi nyomják

Káromkodást mellőzzük, ha mégsem, akkor legalább öncenzúra... thx - pYura

:lol: :lol:

A hivatalos verzió szerint közel már a megjelenés időpontja (március), de láttunk mi már karón varjút, főleg sugárfertőzöttet.
Addig is itt van mutatóban egy képduó, mely az alaposan feltuningolt stalkerről rántja le a leplet. Jó látni, hogy a GSC nem csak újrahasznosítja a kivágott részeket, hanem komoly grafikai fejlesztést is végzett az elmúlt év során.

http://www.gamestar.hu/stalker-clear-sk ... intet.html :arrow:

nah én is ezt mondom hogy a gs az egy..... :P

hádde az engine is rendereli a cuccot, a baj csak az, hogy ezt még valamilyen másik "tuningrender" progin is átnyomják, vagyis ezeket nem biztos, mert tudnak ilyeneket csinálni, magaspolygonszámmal meg stb. , de ezek csak képek, amúgy amit használhatnak az egy olasz render progi vagy saját, mely kicsit felturbózza a pikcsöröket...

hispan1":1ld5jje9 mondta:
jim67: a játékban sosem érsz el ilyen grafikát... ez renderelt...

egyébként kedves Hispan 1 ha nem tünt fel akkor ez a gamestar online írása és nem az enyém :wink: (szóval én nem is mondtam hogy ilyen lessz a grafika )

de a tanulság az hogy a gsonline az ratyi (nics benne a hivatalos forrásokba itthon állítólag csak az uhfs van benne )

Na tessék, megint 4 kép, most kaptam az mailt.

ismét swamp:
Stalker_CS_026.jpeg

Stalker_CS_027.jpeg

ez mintha agroprom lenne:
Stalker_CS_028.jpeg

ez meg a temetős rész, tudjátok volt 1 nagy vaskapu az előző képek 1ikén:
Stalker_CS_029.jpeg

Sziasztok!
Jók a képek, főleg az erdős fénybeszűrődős! lol2

Vissza
Top Alul