Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Ahhoz képest nincs valami nagy média... elvétve pár kép, egy trailer videón kívül nincs semmi más, ilyenkorra már szinte kétnaponta kaptunk valami újat :roll: .
ilyenkor semmit nem kaptunk előszor az intro ami szar minőségben volt valamikor feb közepén jött ki aztán akkor is csak heti egyszer kétszer jött valami, márciusban jött a sok szar inkább
Decembertől-januárig ilyen napokon jöttek képek (ez több felbontás). Aztán volt a Mutants Trailer, SoC Aftermath Trailer, a StalkersTrailer, a What Lies Within Trailer, a Last man standing, és még ha jól emlékszem egy ingame trailer is. És akkor a kisebb videókat még nem is számoltam Mindez novembetől megjelenésig. Mindegy, az a lényeg, hogy márciusban kiadják.
novemberbbe médiazárlat volt, november végén kaptuk az első rosz minőségű nem hivatalos trailereket, képeket. A médiahadjárat januárban indult be, jó minőségű trailerekkel, képekkel.
Akkor nem tudom nekem hogy van több dátum, pedig sose raktam ugyanazt többször és a késések is minimálisak voltak (max 1 nap), mindegy. Mostmár a januári kérdésekre várom a válaszokat .
engem az nem érdekel hogy előzetesen milyen képek meg milyen videók jönnek (ha nem jönne 1 db se akkor sem érdekelne ) a lényeg a megjelenés semmi más (és szerintem megjelenik nem követik el azt a hibát megint ).
komolyan pont mint a half-life 2 az 6 évig készült és a kieg az 2 év mulva jött )
STALKER új volt, ezért reklámozni kellett, STALKER 2 már mindenki tudja miről fog szólni és kb milyen lesz, ezért sincs ekkora felhajtás, mint anno volt. Meg tényleg "messze" van még a megjelenés.