Képek

Az első képpáron a gránátvetőn a textúra szöveg fordítva van írva valamiért és a textúra eltakat eg pár bevésett betűt, nem tudom, miért. De amúgy jóók :)

Tibi":2185i3tw mondta:
Már párszor el lett mondva, hogy nem fog megnőni a gépigénye + optimalizáltabb is lesz az engine és megmarad a DX8, abban szerinted hogy tudna így kinézni? :roll:

Nem fog nőni a gépigény? Ja minimumhoz...esetleg! :roll:

az egekben lesz :lol: persze ha a képekhez, amik ez előtt is jöttek nem az az olasz renderprogit használták :wink:

Ja ezt én sem értem, miért kell renderprogram ahhoz, hogy bemutassanak 1 modellt. Ilyet már 10 éve is tudtak csinálni :twisted:

pYura":3arwlxh8 mondta:
Tibi":3arwlxh8 mondta:
Már párszor el lett mondva, hogy nem fog megnőni a gépigénye + optimalizáltabb is lesz az engine és megmarad a DX8, abban szerinted hogy tudna így kinézni? :roll:

Nem fog nőni a gépigény? Ja minimumhoz...esetleg! :roll:

Nem hiszem, mert nagyon ígérgetik, hogy a gyengébb gépeken is fog futni (hát nekem a SoC is éppen hogy futott :D utána egy jobb VGA meg RAM megoldotta a problémát), valamelyik fordításban (nem emlékszem, hogy GSC-s levél volt vagy valami rovat) szó szerint fordította is valaki, hogy nem fog nőni a minimum gépigény, szóval nem hinném. DX8-ban meg már végképp nem tudom elképzelni, hogy mit tudnak még változtatni, hogy több kelljen hozzá, szerintem abból többet már úgy se tudnak kihozni, lassan azt kell mondani, hogy ez az utolsó game, amihez még van DX8 support. De majd meglátjuk :) .

szerintem meg akinek az eredeti jól ment annka ez is jól fog menni (lsd: half-life2 és kiegészítői ) (mondjuk a stalker optimizálás terén nnics anniyra ott )

ja itt még látszik, hogy a st2-n nincsenek ott azok a gömbök, amik nyomják a kék villogást az éég feléééé :F viszont a pálya elég üresnek tűnik, remélem fákat meg ezt-azt dobálnak majd rá...

Szééép taps1 Amúgy ez a rozsdás bigyó belülről mi? Az Oceanic Airlines 815-ös? <:D> Biztos egy lezuhant stalkerrel lesz dolgunk, akinek a társait elviszik a Többiek :D :D :D .

A fegyverek is szépen ki vannak dolgozva eljen. A Sidorovics-os képen az első a SoC-ban lévő modell, a másik kettő ami a Clear Sky-ban lesz?

dezodor":j3eewals mondta:
ja itt még látszik, hogy a st2-n nincsenek ott azok a gömbök, amik nyomják a kék villogást az éég feléééé :F viszont a pálya elég üresnek tűnik, remélem fákat meg ezt-azt dobálnak majd rá...

Majd Te a Priboi Story 2-ben feldíszíted <:D> :wink: .

ez így van a sidorovich azt mutatja hogy az xray 1.5 mennyit javult a régihez képest ja meg a texture részletessége is jobb

Jah de ahhoz képest a SoC-ban fiatalabbnak néz ki (és még a haja is kinőtt fogatlan ) pedig a CS előtte játszódik <:D> .
Aki nagyobb felbontásban akarja nézegetni Sidorovich fejét, annak itt van 3324 x 1812-ban <:D> :

http://stalker-portal.ru/datas/users/1- ... rovich.jpg

bocs de javítottam, így elérhető a kép a régivel csak átirányított
? - Tibi

Frankó képek! Légyszi -vel szúrjátok be, mert így nem lesz többszőr ugyanaz belinkelve. Ez alól kivételt jelenthet az ultra nagy felbontású kép...

Tibi":2mvgyqg7 mondta:
Jah de ahhoz képest a SoC-ban fiatalabbnak néz ki (és még a haja is kinőtt fogatlan ) pedig a CS előtte játszódik <:D> .
Aki nagyobb felbontásban akarja nézegetni Sidorovich fejét, annak itt van 3324 x 1812-ban <:D> :

http://stalker-portal.ru/datas/users/1- ... rovich.jpg

bocs de javítottam, így elérhető a kép a régivel csak átirányított
? - Tibi

Én voltam csak elfelejtettem odaírni ki módosította lol2

úgy látszik hogy mégis lessz valami ebből (értsd megjelenik márciusban )

Vissza
Top Alul