Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
hát én mindjárt sírok ezek tényleg a régi bétát adják ki feltupírozva, áááá de jó lesz, alig várom. Ez a kép a régi bar-t mutatja be, még a zaporozsecet is visszarakták, pont úgy mint a régi shotokon. fú de jó lesz.
hirtelen nem találtam jobbat, ez egy régi kép 2004-ből, csak az összehasonlítás miatt:
kaptam ismét 1 interjót, valentine yeltsevvel, és mondta, hogy a cs az az a stalker lesz, amit mindenki várt, tehát a 2004-2005ös időszakból fogják összeválogatni a legjobb pályákat(amik lebutított verziója került bele végül a shoc-ba), és persze az újakat.
hát én mindjárt sírok ezek tényleg a régi bétát adják ki feltupírozva, áááá de jó lesz, alig várom. Ez a kép a régi bar-t mutatja be, még a zaporozsecet is visszarakták, pont úgy mint a régi shotokon. fú de jó lesz.