Képek

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Ez az a stalkert ábrázolja, aki már "nuclear bomb release date" előtt beöltözött a kezeslábasba és várta a nagy bummot :D De az is lehet, hogy ami a kezében van, az egy távirányító és ő robbantotta ki a Zónát taps1

Tibi":14op9247 mondta:
A 2. sor 1. képén a Game Overt hogy kell érteni? Hogy valamit elszúrt és kezdheti onnan ahonnan elmentette?

Amint láthatod, az illetőnek 0 élete van, szóval meghalt.

pYura":lubun1fi mondta:
Vonatos pályán nagyon le tud esni az FPS, valamit még ki kell találni...
Heh, 30-35 (tűz mellett 22), nekem a Factory-n van ekkora pingem! :D Vonatos páyán nem nagyon néztem!

pYura":1k15jxa7 mondta:
Tibi":1k15jxa7 mondta:
A 2. sor 1. képén a Game Overt hogy kell érteni? Hogy valamit elszúrt és kezdheti onnan ahonnan elmentette?

Amint láthatod, az illetőnek 0 élete van, szóval meghalt.

én arra gondoltam, hogy a controller (vagy mi a neve annak a mutánsnak) átvette felette az irányítást, és zombivá vált, vagy ilyesmi. az nem lehet?

hispan1":10775dzv mondta:
Hogy jön össze a ping meg a tűz melletti FPS???

Hát, gondolom magától a tűztől, ahogy mozog, ahogy a hő efekt van fölötte ("délibáb"), az hogy sok árnyékot termel, amik a mozgó láng miatt szintén mozoghatnak, és a fény is máshogyan éri a dolgokat a mozgás miatt! Nekem ez a tippem!

Még mindig nem értem: a ping a pozíciódról és a cselekedeteidről adott jelek késéséből adódik, a tűzet pedig a saját géped a saját videókártyáján állítja elő (tehát az meg az FPS értéket csökkenti adott esetben), az nem megy sehová...

Mad Max":3b3ucuxr mondta:
hispan1":3b3ucuxr mondta:
Hogy jön össze a ping meg a tűz melletti FPS???

Hát, gondolom magától a tűztől, ahogy mozog, ahogy a hő efekt van fölötte ("délibáb"), az hogy sok árnyékot termel, amik a mozgó láng miatt szintén mozoghatnak, és a fény is máshogyan éri a dolgokat a mozgás miatt! Nekem ez a tippem!

Ennek tényleg semmi köze a pinghez, az csak azt mutatja, hogy mennyit késel a hálózaton a szervergéphez képest, ms-ban kell érteni.

Tűz tényleg úgy tűnik, hogy lobog, de technikailag csak 1 fényforrás, ami nagyon belassít azona screenshoton az a sok mozgó fű megjelenítése, megvilágítása... és akkor még nincs is árnyéka a fűnek. Gyanítom, hogy Oblivionhoz hasonlóan halál lesz annak aki bekapcsolja, bármilyen rendszere is legyen.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul