Kedvenc társasjátékod?

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum

Kedveled a társasjátékokat?

• Igen.

Szavazat: 0 0.0%
  • Nem.

• Hát... egy kicsit.

• Összes szavazó
    0
Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
A

Anonymous

Ide lehet írni kinek mi a kedvenc társasjátéka. :DNekem minden bizonnyal a Rizikó.
Szavazzatok minnél többen! :D

hat szóval akkor a netes jatekok nem szamitanak, akkor viszont a Dungeons and Dragons viszi a palmat ha van jo GM, masodikat a Risiko, es a Monopoli nallam, csak a 3-dik. :D

bocsánatot kerek az OFF-ert de ezt nagyon muszaly:
bash.hu:
<xea_> hm vajon mit kell valtoztatni egy monopolylike jatekon hogy a hasbro ne kothessen bele?
<opeth> irjal bele koronkenti inflaciot
<opeth> es nevezd at hunopolyra
<xea_> es az adokulcsot is folyamatosan nevoljem?
<xea_> meg hazudjak eveken at?
<xea_> elkurjam?

sorry

Régebben gazdálkodj okosan internetes t-játékkal nem game-tem

ki nevet a végén
meg volt régen egy ilyen rex felügyelős társas játékom de én kb 12 éves korom óta nem játszottam társas játékkal :D

hispan":3uwnjumk mondta:

ha jól olvasom akor beírtad a Rizikót nha az egy kúva nagy játék , nyáron mennyi de mennyi éjszaka ezzel játszottunk.

Bizony :D Megvan amúgy mindkettő gépen, de sajnos a Risk csal, úgyhogy csak Catan-t játszom, de abból meg nincs tengeri kiegészítős verzió és pár szabályt nem is ismer...

Interneten .amikor még nemvolt meg- énis játszottam Rizikót. Egyébként én az énszabályaim szerint jáccom, az igaziak bonyolulatk, és fárasztóak. :lol:

ki nevet a végén nekemis. sok gyerekkori emlékem fűződik hozzá.

Turborisk POWAAA!!!:D:D

Amúgy én akkor kaptam újra kedvet hozzá, amikor egyszer havernál albérletben voltunk vagy 1 éve, és meguntuk a Gyűrűk Ura szerepjátékot (unalmas az a vizsgaidőszak:D). A gépén nem volt épp semmi olyan amivel lehetett volna tolni (az albijába az én régi P3asomoat vette meg), én meg feszt hazajöttem, és ilyenekkel mentem vissza hogy torpedó meg ilyenek.:D És tökre el voltunk egész nap!:D

Amúgy innen kipróbálnám mindet szívesen: http://www.cinemassacre.com/new/?page_id=1174

sakk, malom, amõba,honfoglaló, a torpedót is sokat játszottuk, most meg csak amire idõ van.

Gazdálkodj okosan :D
Kislánykoromban nagyanyámmal rengeteget játszottunk, de jó is volt :D
Az még valami régi ütött-kopott kiadása volt, a bábuk is úgy lettek kifaragva mert a régiek elvesztek :D
Meg volt még valami rendőrös játék is, piros dobozzal, az talán még régibb volt, azt is szerettem :D

én meg azzal a verzióval ami anyumnak volt/ van ennek a doboza már kék volt , de ez is enyhén el volt használódva :)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul