Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
hat szóval akkor a netes jatekok nem szamitanak, akkor viszont a Dungeons and Dragons viszi a palmat ha van jo GM, masodikat a Risiko, es a Monopoli nallam, csak a 3-dik.
bocsánatot kerek az OFF-ert de ezt nagyon muszaly:
bash.hu:
<xea_> hm vajon mit kell valtoztatni egy monopolylike jatekon hogy a hasbro ne kothessen bele?
<opeth> irjal bele koronkenti inflaciot
<opeth> es nevezd at hunopolyra
<xea_> es az adokulcsot is folyamatosan nevoljem?
<xea_> meg hazudjak eveken at?
<xea_> elkurjam?
Bizony Megvan amúgy mindkettő gépen, de sajnos a Risk csal, úgyhogy csak Catan-t játszom, de abból meg nincs tengeri kiegészítős verzió és pár szabályt nem is ismer...
Amúgy én akkor kaptam újra kedvet hozzá, amikor egyszer havernál albérletben voltunk vagy 1 éve, és meguntuk a Gyűrűk Ura szerepjátékot (unalmas az a vizsgaidőszak). A gépén nem volt épp semmi olyan amivel lehetett volna tolni (az albijába az én régi P3asomoat vette meg), én meg feszt hazajöttem, és ilyenekkel mentem vissza hogy torpedó meg ilyenek. És tökre el voltunk egész nap!
Gazdálkodj okosan
Kislánykoromban nagyanyámmal rengeteget játszottunk, de jó is volt
Az még valami régi ütött-kopott kiadása volt, a bábuk is úgy lettek kifaragva mert a régiek elvesztek
Meg volt még valami rendőrös játék is, piros dobozzal, az talán még régibb volt, azt is szerettem