Karakterek

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Gollam rokona? :D Ha kicserélték volna a fejét, símán mehetett volna a játékba. Azt hiszem, h a geographicon olvastam, hogy minél fejlettebb agyilag valamilyen élőlény, annál gyengébb fizikálisan.

A mentális és a fizikai erő független egymástól. Egy elefánt vagy delfin is okos, mégis nagyon erős. (Sőt egy hangya is nagyon erős a maga nemében pedig nem sok esze van ördög_zöld ) Sok tudós is sportember volt fiatalkorában. Szerintem nincs ok-okozati összefüggés, legfeljebb annyiról lehet szó, hogy az "okos" kevesebb erő befektetésével tudja elvégezni ugyanazt a munkát, mint a "buta" és ezért nem fejlődik "erőssé". Elég kisarkított dolog ez és talán csak az emberre lehet vonatkoztatni, mint eszközhasználó élőlényre szem1

pYura":iagk8rzc mondta:
... Szerintem nincs ok-okozati összefüggés, legfeljebb annyiról lehet szó, hogy az "okos" kevesebb erő befektetésével tudja elvégezni ugyanazt a munkát, mint a "buta" és ezért nem fejlődik "erőssé". Elég kisarkított dolog ez és talán csak az emberre lehet vonatkoztatni, mint eszközhasználó élőlényre...

Tökéletes meglátás.

Mutánsok között a Bloodsucker az kemény lesz! Tud láthatatlan lenni, és akkor csak a világító szemei látszanak! Félelmetes lesz! :?

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul