Jövőkép - Klímaváltozás (és a Föld jövője)

Mit gondolsz az alábbiak közül a klímaváltozásról?

• - Létező folyamat és kizárólag az ember felelős érte.

Szavazat: 0 0.0%
  • - Létező folyamat, de az ember nélkül is zajlik.

• - Létező folyamat, a természet sajátja, de az ember felgyorsítja.

• - Nincs is klímaváltozás, a mérések félrevezetnek; ez korunk rémképe.

• Összes szavazó
    0
Jaaj eza világvége már annyiszor volt. 1999! ha megfordítjuk az utolsó 3 számjegyet akor az ördög száma 666! 2000! a számítógépes hálózatok és mindne elektronikus dolog meghülyül majd összeomlik és vége a világnak! Most pedig 2012???
Kíváncsi leszek mondjuk olyan 500 év múlva: 2509: a Föld 2510-ben megsemmisül! Tádádádádáááááá :D ugyan már meddig fogák ezt halogatni. Az én véleményem az, hogy a Földet mi magunk foglyuk elpusztítani. Nincsenek jóslatok meg a többi marhaság.Mi szépen lassan kinyírjuk ezt és azért mert lusták vagyunk és önzőek. Lusták vagyunk a tényleges veszélyével foglalkozni és önzőek mert inkább magunkal törődünk, hogy nekünk most jó és kényelmes életünk legyen az alattunk lévő generáció meg majd gázálarcokban éli le életét mert olyan szennyezetté tesszük a levegőt. Én nem mutogatok mert én is az önző lusta emberekhez tartozok szval egy szavam se lehet de legalább belátom. :D

Igen akik élni fognak mg azok elkorcsulva gázmaszkokkal föld alatt valószinűleg. A vizet meglehet odlani de hogy élelemt hogy fogunk termelni az érdekes lesz.

Mondják,hogy közeledik a Föld felé egy törpecsillag,minek a tömege kb.ötszöröse a planétánknak. A neve Nibiru,vagy Nemseis,ahogy tetszik. nem tudom,igaz lehet e,de azt srájbolják sokan,2012-re ideér,és totálisan tönkreteszi a bolygónk klíma,és tektonikus rendszerét,valamint,hogy Európa elsűllyed a magmába,és hasonló ijesztő dolgokat.
Aztán rájöttem,valószínűleg baromság az egész teória,mert a cikk írója hozzáteszi,hogy Párizs és london megmarad,mint kis sziget. Ja.... :blowup:

"Ammán" neki nem Európa. Ennyivel elintézte a dolgot. Gondolom,ezért is nagy baromság az egész! Legalábbis nagyon remélem.

én is írok ilyen sztorit de abban eurrópából csak Magyarország marad meg :D meg a Kárpát medence :D

Nagyon jó! És úgy legyen!
Máskülönben pedig-állítólag-pontosan a medence jellegénél fogva ez a terület lényegesebben védettebb Európa többi részénél egy esetleges eljegesedés után. Kívül nagyon hideg lesz,itt nálunk meg csak kevéssé. Persze nem tudom, számítana ez valamit.....? help1

zombimorzsi":36xgju11 mondta:
Mondják,hogy közeledik a Föld felé egy törpecsillag,minek a tömege kb.ötszöröse a planétánknak. A neve Nibiru,vagy Nemseis,ahogy tetszik. nem tudom,igaz lehet e,de azt srájbolják sokan,2012-re ideér,és totálisan tönkreteszi a bolygónk klíma,és tektonikus rendszerét,valamint,hogy Európa elsűllyed a magmába,és hasonló ijesztő dolgokat.
Aztán rájöttem,valószínűleg baromság az egész teória,mert a cikk írója hozzáteszi,hogy Párizs és london megmarad,mint kis sziget. Ja.... :blowup:

Nem kell félni, majd az amerikai kormány, felküld pár olajfúrót! :D Azok belefúrnak, beleraknak egy atombombát, majd felrobbantság és csókolom. :D

Ha világvége lesz, akkor az a tó micsoda fog minket kinyírni, ami az amcsiknál van. Yellowstoneban, vagy hol. Vicces lesz. Csak az olyan agyasok fogják túlélni, mint mi. :D

a naptárra visszatérve: egy maja pap is megmondta, hogy a naptár egyrészt "nem jár le", másrészt ez a dátum nem jelent semmit, harmadrészt már előre odavan az összes maja, hogy 2012-ben mindenki rajtuk fog röhögni...

Neeem! Vannak még indiánok! Sokat megöltek, de elvétve még vannak.

Tibi":25vfam4o mondta:
Hoppá, én azt hittem hogy a maják már rég kihaltak :D .

maják már rég kihaltak , nem összekeverendő az indiánokkal , mert a 2 nép más az egyik dél amerikában élt (a maják ) , a másik , meg ugye a mai usa területén , de indiánok még valóban élnek habár a jenkik rezervátumokba kényszerítették őket .... , de élnek )

Földrajzból épp ma írtuk az ellenőrzőt, és volt egy olyan kérdés, hogy melyik tudományágak foglalkoznak, az éghajlattal?

Beírtam, hogy ökológia és éghajlatológia. :D

én a földrajzot szerettem mindig 5-ös voltam belőle :D

Igen, de neked nem kellett Szerbiát tanulnod! Felétek még hegy sincs! :) Itt meg annyi van, hogy számolni sem tudod! Nem olyansmi nevük van, hogy Lacihegy meg Ferihegy :D , hanem Zlatar, meg Kopaonik. A városoknál meg Kragujevac, meg Kosovska Mitrovica! Hagyjuk!

Vissza
Top Alul