Jericho (2006)

le vagyok maradva... akkor most végülis hány rész lett belőle? mi lett a 2. szezonnal?

Második szezon 7 rész lett (utolsó dupla), de kikerült minap a junkie-ra az alternatív befejezés, ami szerint ment volna tovább a sorozat harmadik évaddal...

Őszintén szólva engem az ötlet vonzott meg az első évad első fele még jó is volt de utána valahogy rányomta a bélyegét a dologra a folyamatos megszűntetés veszélye... Szóval a második évad elég erőltetett, látszott, hogy a befejezésre mennek rá (jóllehet semmi sem fejeződött be: most jön még csak a háború, Jericho is most lett lázadó tartomány, szóval elég nyakatekert a dolog... és mivel most már folytatás sem lesz, így marad). Pedig mondom: az ötlet nagyon jó volt...

Én azért egy dolgot hiányoltam belőle, utalásokat az USA szétesését követő nemzetközi helyzetre.
Pedig a dollár megszünését követő gazdasági világválság, valószínűleg a világ nagyhatalmai között háborúkhoz vezetne, amiből a független államokra szakadt amerika sem maradhatott volna ki.
Illetve az ENSZ szerepét a kialakult helyzetben.

... és ezzel rá is világítottál a lényegre: az amerikai felfogásban elképzelhetetlen, hogy külföldi csapatok az ország területére lépjenek még akkor sem, ha amerika szétesik + nukleáris csapást mér 2 független államra (ráadásul egy nem demokratikus óton választott kormány). Szóval ez nekünk fura, de nekik természetes. Ez az ő belső harcukról szólt, az egész erre lett építve, annak a közönségnek ez kellett...

Ezt most nem értem akkor most nem lesz 3. évad? :?: lol2

Nem nem tűnt fel....de most már okosabb vagyok. :D
De hisz magát a történetet még be sem fejezték! lol2

Különben vannak olyan pletykák, hogy a 3. évad képregényben jelenik meg. Aha, persze...

Vissza
Top Alul