inGame: Képek/Videók

Meteor86":ucpxodi7 mondta:
vic":ucpxodi7 mondta:
én nem oskat kerestem márskor de volt h egy szállítással fél misit :O. :D.

Nah de jöjjön egy pár képem :D.

ssvic081510142837l07mil.jpg

ssvic081310181147l02gar.jpg

ssvic081310171956l06ros.jpg
Ez milyen mod??Írd meg légyszives.Köszi!
Ezt a Modot nem találtam.Inventory design stb.

Ez a SoC ban van amikor az atomerőműben ellenálsz a C Öntudatnak és ellenük fordulsz,aztán a tetőn birkózól a monolitosokkal és az akadályokkal,vannak teleportok és amikor beléjük mész kiraknak valahova,vagy látsz valamit,így

a kijevi balett társulat egyik híres tagja bemutatót tart :D

Túl agresszívan nyitottam ki az UAZ ajtaját!
ssmenyhartattila0815112.jpg

Tisztelgés a Blowout részére!
ssmenyhartattila0817110.jpg

Most pedig addig maradsz a falhoz állítva, amíg meg nem bántad bűneidet!

Kitörés jött, az őr ment!

Mintha tollas lenne kisbarátunk jobb füle!
ssmenyhartattila0822111.jpg

(OL 2.2)

Ennek azt hiszem itt a helye :)
Kb 3 éve valamelyik hétvégén saját magam szórakoztatásának céljából végigvittem a soc-ot csakhogy ezúttal az egészet megörökítettem (6 óra és 15 perc lett) és jól betömörítettem hátha még jó lesz valamire és most megtaláltam. 4 verzió készült amiből hármat feltöltöttem a zinternetre:
stalker_cd.mp4 ahol a cd azt jelenti hogy ráfér egy cd-re :) de mivel rossz audió bitrátát állítottam be így végül csak 584Mb lett, de így is jó minőségű 320x240-es és kb a 16-os feliratokat el lehet olvasni, 14 napig konvertáltam az eredeti 1024x768-as videót :)
stalker_low.mp4 low mint low quality :) itt 100Mb volt a cél hogy akár telefonon nézve utazás közben se kelljen unatkozni, de mivel a legmagasabb szinten volt az x264 enkóder ezért gyakorlatilag semelyik mobil eszköz nem játssza le, de a lehetőség legalább elviekben adott :) 160x120-as viszonylag jó minőségű, azért néha kell egy kis fantázia hogy megállapítsuk mi is zajlik a videón :wink:
stalker_ultralow.mp4 aki szereti az agyontömörített videókat az ezt imádni fogja, több mint 6 órányi videó tömény 60Mb-ban, 10kbps videó és 8kbps audió 80x60-as méretben :)

ennyi... ezt hagyom az utókorra :P

btw 4 év alatt ez a 100. hozzászólásom. Jubileum! Mementót állítók e pillanatnak jóféle somogyi derékszögű siratópálinka segítségével. Egészségünkre!

Nocsak, ez érdekes. :D Letöltöm az CD verziót és megnézem, bár a 6 órányi játékidőt nagyon kevésnek találom. :D De majd meglátom mit siettél el. :) :P Köszi Mogle, hogy ezt megosztod velünk. :)
Csak azért keveslem a 6 órát mert nekem 15 volt Steam szerint. :D

Hát nincs mit, de kb annyira értékes mint egy marék szárított lepkefing :) mert ugyan vannak olyan szituációk amikor az ember elvágyódna a zónába és csak ilyen módon tud ott lenni pl kórházban, börtönben esetleg rosszabb: családi látogatásokkor :) de úgy jó ha mindenki a maga gameplay-ét lesheti vissza :) Amúgy öreg napjaimra készítettem hogy ha majd trottyos vénember leszek (ha élek addig) tudjak saját magammal veszekedni hogy milyen béna voltam :) Rövid azért lett mert sok időm nem volt meg úgy is 25Gb lett a teljes videó hogy a felvétel közvetlenül xvid-be ment aztán helyem se volt sok. De nem ez a legrövidebb, az egyéni rekord 4 óra alatti :)

btw volt régen valahol egy "kinek van több pontja" szekció vagy valami hasonló verseny ahol a vanila játékban elért pontokat mérték össze a jóemberek, de most valahogy nem találom, meg van még az valahol? (lehet nem ezen a fórumon volt fogatlan )
nemrég találtam egy mentést amiben van 21k gondoltam összehasonlítom :)

jaja, igaz a lapin csináltam amiben egy darab celeron m540 van 1,8GHz-el ami nem elég combos az ilyesmihez (csak az első fázis tartott 6-7 napig :) ) másrészt csináltam mellette mást is és néha le kellet venni a prioritását hogy tudjam egyáltalán használni a gépet :) van egy másik gép de azt akkortájt csak nagy ritkán láttam a munka miatt és nem mertem egyedül hagyni huzamosabb időre meg csak az áramot zabálta volna, bár az nagyságrendekkel hamarabb végzett volna vele :)

a konvertálós témához pár gondolat:
x264-et használtam, szvsz a legjobb konverter, 100% lefedi a h.264 szabványt, opensource és minden kutyatökét be lehet vele állítani, maga a szabvány pedig gyors, bitráta/PSNR szinte a legjobb és jól skálázódik,
egyszer fordítottam avr32-re ffmpeg-en belül NGW100-as demoboard-ra (kvázi egy routernek a bele) és amit linkeltem cd-s videót 9-10 fps-el dekódolta úgy hogy közben hálózaton keresztül tolta ki a képet, kipróbáltam xviddel is egy jóval kisebb komplexitású és rosszabb minőségű videóval és vagy ugyan úgy teljesített vagy rosszabbul (egész pontos adatokra már nem emlékszem :) )
szóval jó kis cucc csak sajnos még nem raktak bele OpenCL támogatást így mindent cpu-n számol, bár most az AMD nagyon izmozik a Trinityvel és támogatja az olyan alkalmazásokat amik használják a gpu-t opencl-en keresztül és állítólag az x264-be is bekerül majd de még csak béta verzió van és az sem publikus, a többi konvertáló ami támogatja a gpu-n keresztüli munkát (akármilyen platformon) meg vagy nem lehet rajta beállítani szinte semmit, vagy drága, vagy simán sz@r vagy mind a három, nem beszélve arról hogy az opencl régebbi vasakon ami elvileg támogatja az gyakorlatilag egy vicc, erről is meg van a véleményem de mindegy... azt majd egy másik topikban :)
a lényeg hogyha jó minőségű videót akarsz és van elég kakaó vagy nem számít az idő javaslom az x264-et (legalább kétutas, --placebo-val), parancssoros cucc, beírod amit akarsz, enter és csinálja is nincs kecmec :wink: de vannak hozzá gui-s transzkóderek pl Handbrake vagy vindóz alatt a MeGUI, utóbbi elég könnyen kezelhető, ismer egy csomó transzkódert és mindent be lehet állítani amit az adott kódolóval lehet ráadásul az opciókhoz van magyarázat hogy mi micsoda + vannak előre beállított sémák
na röviden ennyi.. nem offolok tovább :)

Mit akar a vérszívó a kontrollertől? Tuti vérszívó? lol2

2013030400006.jpg

Vissza
Top Alul