inGame: Képek/Videók

Az miért van, hogy borzalmas a hírnevem? :? Soha egy semleges stalkert meg nem öltem, se szolgálatist, csak banditákat, katonákat, kommandósakat, zombikat, mutánsokat...

ssmenyhartattila0808101.jpg

Az ember legjobb barátja a vak kutya! :D (Bug)

ssmenyhartattila0731101.jpg

mert Yantar ban voltál sok ideig,sok küldit nem csináltál meg,és öltél Stalkereket,(ártatlanokat) és 1 csomó ideig nem gameltél

A zombi stalkerek aztán már nagyon ártatlanok... :D Eddig két küldetésem nem sikerült. Az egyikben Mole-tól kellett volna infót szereznem, amit nem is igazán értettem, hogy miért nem sikerült hiszen találkoztam vele és beszéltünk is. A másiknál kommandósokat, banditákat kellett kinyírni Rostokba, amit meg is tettem csak aztán elmentem Yantarba és X16-ba így lejárt a 24 óra, hogy felvegyem a jutalmat érte. Ennyi. Lehet, tényleg az lehet az oka, hogy Yantarba sokat lófráltam.

nyugi ez még egy átlagos helyezés... ez azért kapható, ha a melletted haldokló embereknek nem adsz medkitet. és nem ugrasz le segíteni a banditákat ölő stalkereknek ezeket nem szokta kiírni annyira játék, ezek felvehető küldetések (utobbi) tehát küldizgess ha very Good reput akarsz.

De ezeket is megcsinálom bazz! fal1 Amikor sokadszorra mentem a szeméttelepre, vad területre vagy yantarba gyakran kidobott automatikusan ilyen küldetéseket a pályakezdéskor, hogy írtsak kutyákat, zombikat, banditákat, védjek stalkertábort. Mindig megcsináltam és a haldoklóknak is adtam mindig medkitet akárhol is találkoztam velük (lassan csak barátaim lesznek a zónába :D). Hülye ez a gép én mondom. Mindegy, elkezdek akkor minél több mellékküldetést megcsinálni.

Ami még külön vicces, amikor visszatértem először a bárba yantarból leadtam Kruglov pendrive-ját a csaposnak. Ő közölte velem, hogy a Duty biztosan hasznát veszi majd. Illetvet kétszer megcsináltam a zombiírtós küldetést yantarban, amiért ugye a jutalmat Voronin-nál, a Duty fejénél lehet felvenni. Amikor másodszor vettem fel a jutalmat, akkor a Duty frakció bezöldült és a barátom lett... na mondom ez könnyen ment. :)

Nekem volt h mind a 2 zöld volt dutyi és freedom is :D de h h :O azt nem tudom már :D.

nekem a duty akkor zöldül be ha megcsinálok nekik 2 küldit: a bulldog 6 meg a sniper trs
a freedom meg ha megölöd Scarecrowot(ha még él a játékban adja rá a küldit) meg amugy ezért nem szívlelem a freedomot: holtan akar látni :evil:
meg a különleges berill, ezután zöld lett nekem mind a 2

:D

Én Scarecrow-ra holtan bukkantam rá a Vad Területen mikor jöttem vissza Yantar-ból. Biztos a dögök ették meg. Viszont így megszereztem a kiegyensúlyozott IL-86-os fegyvert tőle.

én nem oskat kerestem márskor de volt h egy szállítással fél misit :O. :D.

Nah de jöjjön egy pár képem :D.

ssvic081510142837l07mil.jpg

ssvic081310181147l02gar.jpg

ssvic081310171956l06ros.jpg

Tudom hogy ez ShoC én meg most a CS-ról fogok beszélni, de eloszlatnék egy tévhitet: a CS-ban nem Szaki doki hanem Sido ad legtöbbet a relikviákért!!! (a jelzett ár 90%-át, míg Szaki csak 80-at...)

Én is nagyot néztem amikor megláttam h a doki kevesebbet ad érte :D.

Már nem azért, de van különbség, hogy ki mennyit fizet a relikviákért? lol2
(Alapjáraton ugye a valós értékének a felét képviseli az arti...)
Nem mindegy akkor, hogy kinél (Sido, Sakharov, Báros) akarom eladni? :?

Hát nem mind1 socban érdemes a dokinál eladni a cs-ben viszont Sido-nál többet ad érte mint a doki

Persze vic, ki is hangsúlyoztam hogy CS-ról beszélek. ShoC-ban Szakidokinak éri meg dílerkedni, CS-ban ha veszi az ember a fáradságot azért a +10%ért megéri elkúszni Sido-íg.

Doki = Sakharov? :oops:

Mert akkor jól megszívtam... minden relikviát a bárba cipeltem és pakoltam egy stash-be. :lol:

Lehet mégegy dolog nem világos a számomra. Az eladás alatt ti azt értitek, hogy elcserélitek más cuccokra a tradereknél vagy szimplán ahogy kereskedni kell bepakoljátok és nem választotok semmit a kereskedőtől aztán megkapjátok a rubelben megfelelő ellenértéket?

Utsó kérdésem volt az In Game topikban - másik téma helyén is lehet válaszolni - hogy ne offoljunk. :wink:

Vissza
Top Alul