inGame: Képek/Videók

Istenem ezek mekkora lúzerek csak 1.5k Pontot szereztek ?XD És még ők akarják tesztelni azé én így nemégetném le magam XD

2007-ben vót dx 10-es játék crysis,bioshock meg asszem a world in conflict

Nagyon nagy a videó :D. A videó elején dzsippel megyünk XD. hát az minden csak nem dzsipp :D. dx 10 es crysis efekekt mikor a villám belecsap a kocsiba :DXD. Nem lehet végig vinni csak easyn mert a végén meghalunk és nem tudjuk befejezni :D. HÁt én másodjára mikor nyomtam akkor mindent kikapcsoltam még a cél keresztet is és masteren és nem volt vmi hű de nehéz :D. Anomáliákban létre jött fegyó :D. Hát én olyannal nem találkoztam lehet h van de sztem nincs. XD. Kutya nem dob semmit sem elkezdi :D de akkor a kutya farok az mi?? az is semmi lol2 . Nah ezen már azéert nagyot néztem 3 percig tart mig kijövünk :O. Nah azt h csinálja :D. Mikor a whirlingből is kilehetjönni 30 ms altt de még a springfildből is max 1 perc ha nem gúy jön össze elsőre de nem 3 :O. XD.Artifact= tárgy :D boltban adod el :D. hát npcnek is el lehet adni meg a tudósoknak is nem csak a "boltban". De mellesleg hol van neki bolt ?? Mert a bar az annak tekinthető úgy ahogy, de többet nem tudok ami hasonlítan a boltra D:. Pripyat- ban van bolt de az üres :D. Még a copban sem árulnak semmit sem. Ez a videó egy kész vicc volt szinte alig voltak vmivel is tisztában ahoz képest h a gyerek kijátzszotta nem volt vmi nagy szám :D. De jót lehetett rajta derülni egy két szövegen nekem legalábbis :D pattog1 fogatlan :P

Am a gyerekek azz ien zöld kis kockában fehér nyíl ikonos fegyverekre gondoltak és megértem őekt mer ieneket sokszor találsz nagy anomália mezőkbe Pl.Szemétdombot-Agropomot öszekötő alagútban.

Én ott konkrétan egyet találtam, de ha neked volt ott több is akkor jó.
És várom a javaslataidat, hogy az anomáliákban hol lehet még fegyvert találni.
Bár sejtem hogy, a fosztogatók bele mennek az "ugródeszka" anomáliába, vagy mittudom én melyikbe, az felkapja őket, fönt szétcsapja a testet mint a Zil a f*st. És a fegyverüket eldobják közben, tehát ha így nézzük nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy lehet találni fegyvereket anomáliában :)))

HÁt azok tuningolt és módosított fegyverek amiken van kis kockában nyil. :D. Legalábbis én úgy tudom és én úgy tippeltem be máskkor :D.

és milyen mod :D ?

( ja meg minek xfire ? press f12 és ott a kép )

X fire megszokásból.
A modokkal pedig variálok, egyszerre 4 mod is fut! De az alap mod ez 's.w.o.v2.0_static_lite'
Aztán van olyan amiből kiszedtem mást és bemásoltam, tehát a másik 3 modból csak kiszedegettem amit kell.
Elég sokat kell vele gyíkolni, megy-e így a játék rendesen, stb... de megéri szerintem.
Nálam a fegyverek máshogy néznek ki, pl AK-nál fatusa, értsd így. Akkor fegyvereknek új hangja van, és a többi..

Pár kép egy másik moddal (nagy mod, 3 óra volt mire leért)
http://screenshot.xfire.com/s/96145651-3.jpg
(egyenruha olyan mint amit az OMON-ban viselnek. Aki nem tudná mi az annak elmondom h az OMON az egy orosz különleges osztag, olyasmi mint usában a SWAT, annyi különbséggel, hogy az OMON sokkal komolyabb. :) )

http://screenshot.xfire.com/s/96145718-3.jpg
(Eléggé meglepődtem, ha nem lenne anomália jelző belerohantam volna egyből)

http://screenshot.xfire.com/s/96145762-3.jpg

http://screenshot.xfire.com/s/96137598-3.jpg
(nem gondolkozok sokat, hogy a játékot melyik fegyverrel fogom kivinni -a méltán híres AKS 47-el. )

http://screenshot.xfire.com/s/96137526-3.jpg
(szerintem a hiúzhoz hasonlítanak a legjobban

Irányítóval eddig nem találkoztam, viszont most lőttem le 2 ilyen 2 fejű akármit, nem tudom mi. A szabadoknál Skinflint megkért h tisztítsam meg a falut. Jólvan berohantam a falu közepébe lelövök egy vérszívót de hallom h vannak többen is, mondom visszarohanok a falu szélére ahol van az a 3 szabadság tag had lőjenek ők is, odaérek látom 4 vérszívó és 3 2 fejű van a nyomomban...
Gyorsan előkaptam a nyílt irányzékos AK 47-est amiben páncéltörő van és azzal adtam nekik, de egy tár így is kellet beléjük. Egyébként vannak benne nagyon fasza orosz fegyverek is, nekem most egy AKM 47 van, meg egy reflexirányzékos AK 74 amit az elején mér Seriy-nél találtam a szemétdombon.

És nem tudom tudod-e de be lehet állni a szabadokhoz, szolgálathoz, monolithoz, hadsereghez, zsoldosokhoz, fo*ztogatókhoz, a tudósokhoz és még a zombikhoz is.
Továbbá a kereskedők meg bírják javítani az öltözetedet és a fegyvereidet is! :)

tudom a javítást, és csatlakozást, még szidorovics koma is zombi pártivá tud tenni...
ez a complite 2009 ben volt ez először... én nem kedvelem ezeket a fegyvereket... van vagy 6000 féle ak, semmiben sem különbözik a többitől, csak egy picit máshogy néz ki de ugyan azt tudja...
és az a 2 fejü akrámi az a Chrimera, nézz bele az enciklopédiába...
és most teccetős fegyvert használok, argropromban találtam egy halott stalkernél...
amugy hogy hogy nem találkoztál irányítóval? 1 már agropromi alagutakban van, azzl minimum össze kellet taliznod, ha végig mentél a katakombákon.
a járművek vezetése nem jöttbe meg is mondom miért: mert még nem hogy a záporozecs hátsójába, de még a btr be se lehet semmit se rakni...(pedig olyan jó lenen egy mozgó raktár)

Vissza
Top Alul