inGame: Képek/Videók

Nekem is elkezdtek mászkálni a levegőben, le is kaptam párat hogy nehogy mégjobban megüssék magukat!
ss_kroso_05-20-07_23-20-11_l12_stancia_21179700191.jpg

ss_kroso_05-20-07_23-20-24_l12_stancia_21179700386.jpg

itt 1 újabb video: ebben
Ezt pályánként kell beállítani, akkor ez szivola nem?

hát abban az esetben ha külső szkriptből dolgozunk amit már szintén kipróbáltunk akkor elég csak minden páyán egy kellő részre beírni a timert meg meghívni a cuccost... de azt random kell csinálni mer úgy a faja.. mármint ha a surge interval-t használnánk akkor 4naponta lenne mindig ugyanakkor, az meg túl kiszámítható. nem? ezért kell minden pályára random helyre berakni, pl sikeres küldetés után, lehetőleg olyankor amikor épület közelébe van az ember :D

ui: remélem a robbanás hangja azé feelingesebb lett mint az origi... főleg a sziréna meg a dumálás dob sokat rajta szntem

dezodor":3ufeww1e mondta:
ui: remélem a robbanás hangja azé feelingesebb lett mint az origi... főleg a sziréna meg a dumálás dob sokat rajta szntem
Sokmindenkinek elmenne a kedve a küldetéscsinálgatástól ha sikeres után lenne egy atomvillanás. Persze a látványért megérné, de utána lehetne loadolni... :D

Jaja, jó volt a sziréna, nekem az mégjobban tetszett hogy elhallgatott amikor jött a lökéshullám, aztátn visszajött! Sirály lett

U.i: ez jól hangzott "az mégjobban tetszett hogy elhallgatott"

hm igen bizonyára meglepő és mulatságos lenne :D

na amúgy félretéve a tréfát, azért írtam hogy "épület közelbe kell lenni" mert:

function action_postprocess:deactivate()
if self.state == state_inside then
self.pp:finish ()

tehát ha "state_inside" az-az bentvagy akárhol, akkor "self.pp.finish" az-az a postprocess effekt befejeződik, vagyis megy tovább de rád nem hat... ergo nem kell loadolni :F (amúgy is kb 20-30 mp-nél tovább nem lenne jó ha sugározna a pálya, mer uncsi lenne mindig várakozni valahol.)

hmmm... nagyon állat eszméletlen jó de két dolgot bele lehet csinálni?
1. a NPC-k közbe befussanak a házakba aki meg nem futott be monnyuk 30mp alatt az kinyíródik és csonttá ég el... :D a Tudósok nem azok védve vannak ettől monnyuk.
2. A varjak potyogjanak az égből. Ez nem kötelező mert kuvva jól nézne ki de a varjak a többi állathoz hasonlóan tűrik a sugárzást szal nem halnak bele. sajna... :D

Sven":2uu65uip mondta:
Áhh elég kaki :D xD amúgy hogy csináltad?

Át lehet írni a tulajdonságait az outfit.ltx-ben minden ruhának. Az Exoskeletont én is megcsináltam, normálisabbra:

inv_weight = 12.0 (3 kg-al könnyebb)
nightvision_sect = effector_nightvision_good (normális éjjelifény)

cost = 40000 (x2 vagyis 80000-be kerül Trader Moddal)

; MEDIUM RESISTANCE
burn_protection = 0.7
strike_protection = 0.9
shock_protection = 0.8
wound_protection = 0.9
radiation_protection = 0.9 (mostmár ér valamit sugárzás ellen is eljen )
telepatic_protection = 0.6 (nem sok értelme de biztos ami biztos :D )
chemical_burn_protection = 0.7
explosion_protection = 0.8
fire_wound_protection = 0.70

sprint_allowed = true (ezzel is lehessen sprintelni :D )
additional_inventory_weight = 30 (x10 kg a 20 mellé)
additional_inventory_weight2 = 30 ; 50+

nem áttírtam hanem valmi trainerrel hüjültünk és ezzel vagy kb 300 kg után is uyg futottunk mint ha nem lenne semmi cucc :shock: (egyébként nem vok csiter de ezt meg kellett nézni )

Szerintem a táska súlyának az átírása nem csíterség, megspórolsz magadnak egy csomó időt.

Vissza
Top Alul