Infok

Vigyázz spoiler veszély!

Minden videóban az látszik, hogy a végkifejletnél és folyamatosan a Clear sky frakcióé a főszerep!
Ez azt jelenti, hogy végig ők lesznek a játék végkifejletében a fő frakció vagy ez attól függően változik, hogy kiket támogatunk és juttatunk el a végéig? Például ha én a Duty-t segítem, akkor ők lesznek a végén a végkifejletnél vagy mindenképp a Clear Sky frakció marad?

Ilyet hogy letöltötted szerintem ne írj mert a modik harapnak. inkább vetettél rá egy pillantást ;)

Én meg megrendeltem tegnap este game.co.uk-ról, alig várom, hogy a kezembe foghassam már!! :roll:

Jó lenne ennke is lenne több befejezése bár kétlem mivel kötődik a SoChoz, pedig de jó lenne, na mindegy,lassan végigjátszom aztán majd talán magyarul is.

Sempai":31evlk1w mondta:
Ilyet hogy letöltötted szerintem ne írj mert a modik harapnak. inkább vetettél rá egy pillantást ;)
Persze csak elírtam úgy értettem külföldön élő haver kölcsönadta :D

Én meg megrendeltem tegnap este game.co.uk-ról, alig várom, hogy a kezembe foghassam már!!
Én a magyart fogom megvenni de arra várnom kell még 15 napot :cry: vagy talán még többet :|

(nem bírtam tovább bűnbe estem mondjuk egyszer úgy is megveszem lehet hogy jövőre lesz lehet hogy 15 nap múlva:D attól függ meddig tolják még)

Megvan a Game fajta Limited Edition. :) 8) Tegnap felmentünk a Snoop Dogg 8) koncertre és ha már ott voltunk beugrottunk érte. :D

Snoop Doggy Dogg :D Én még hála Istennek nem estem bűnbe, nem töltöttem le, no warez & torrent! :wink: :lol:

Feltettem! :) Nagyon jól van optimizálva DX10-ben nem volt semmi akadás! Most azért tudok írni mert kilépett a játék mert kerestem anomáliát és a gép már villogott mellettem beindult két burner meg egy alattam is aztán kilépett. :D Na megyek vissza játszani. ^^ Ja és az angol verzió az 1.5.0.1-es!

Vissza
Top Alul