Infok

kick":28lrsnti mondta:
Kimmuriel nem volt elküldve a picsába, de jogosan lett leszólva a gyerekes hisztije. A torrentezést tényleg ne reklámozd, bár nem illegális hazánkban, de ettől még nem lesz senkinek sem jobb, ha eldicsekszed, hogy mennyire dühös vagy és csak azért is letöltöd. Töltsd le csendben, itt ahhoz senkinek semmi köze nincs. Én nem ítélem el a torrentezést, mert bizonyos keretek közt jó dolog, én is sok dolgot szedek le torrentről, mert az a nagy büdös helyzet a mai fogyasztói társadalomban, hogy a fogyasztót senki sem védi meg a drágán megvett termékek által okozott csalódásoktól, tökéletesen megértem, ha valaki előbb letölt valamit és utána veszi meg, mondom ezt úgy, hogy kb. a 200 játékomból 110-120 eredeti, tehát több mint a felét később megvettem. A 15 éves mindent torrentről lehúzó és utána anyázós "nem megy a krekk ,segítsetek" és mindezt óvodás helyesírással elkövető teremtményeket viszont maximálisan elítélem, meg ezt az eszmét. Bár nem vagyok itt moderátor, itt senki sem vagyok, de ettől még nem kéne habzószájjal a megvétele ellen buzdítani a népeket, csak azért mert késik. Látatlanban én sem fogom megvenni, mert én sem szarom a pénzt.

ott a pont.mellesleg a játékmenet nekem nagyon fekszik,annak ellenére,hogy borzasztó nehéz megint elsőre,úgy mint anno a SHOC.mégha tényleg olyan necc is a vége,annak ellenére én megszavaztam a CS-nek a bizalmat és megveszem mikor kijön.

kick":3eg7rnmr mondta:
Kimmuriel nem volt elküldve a picsába, de jogosan lett leszólva a gyerekes hisztije. A torrentezést tényleg ne reklámozd, bár nem illegális hazánkban, de ettől még nem lesz senkinek sem jobb, ha eldicsekszed, hogy mennyire dühös vagy és csak azért is letöltöd. Töltsd le csendben, itt ahhoz senkinek semmi köze nincs. Én nem ítélem el a torrentezést, mert bizonyos keretek közt jó dolog, én is sok dolgot szedek le torrentről, mert az a nagy büdös helyzet a mai fogyasztói társadalomban, hogy a fogyasztót senki sem védi meg a drágán megvett termékek által okozott csalódásoktól, tökéletesen megértem, ha valaki előbb letölt valamit és utána veszi meg, mondom ezt úgy, hogy kb. a 200 játékomból 110-120 eredeti, tehát több mint a felét később megvettem. A 15 éves mindent torrentről lehúzó és utána anyázós "nem megy a krekk ,segítsetek" és mindezt óvodás helyesírással elkövető teremtményeket viszont maximálisan elítélem, meg ezt az eszmét. Bár nem vagyok itt moderátor, itt senki sem vagyok, de ettől még nem kéne habzószájjal a megvétele ellen buzdítani a népeket, csak azért mert késik. Látatlanban én sem fogom megvenni, mert én sem szarom a pénzt.
Teljes mérétékben igazad igazad van (csak felhúztam magam hogy megint mi szívunk), Wotansonnal pedig az volt a bajom hogy elkezdett kötekedni néha úgy viselkedik mintha ő szent lenne .
de most már tényleg itt a pont, beszéljünk a játékról

Akik DX10-ben szeretnék futattni a játékot azoknak itt egy rendszörkövetelmény:

Extreme Requirements:

Windows Vista (Service Pack 1 ajánlott)
Processzor típus : Intel Core2 Duo E8500 / AMD 64 X2 6000+
RAM: 4 GiByte
10 GByte szabad hely a merevlemezen
Direct X 10 kamptibilis grafikus kártya 512 MiByte VRAM-al / Geforce 9800 GX2 / Radeon HD 3870 X2

vesir":2tq45jqe mondta:
Rendeld meg ezt, én is így teszek jövő kedden: http://www.game.co.uk/PC/Action/FirstPe ... ended=true

Szinkront meg szarjátok már le, k*urvára nem marad ugyanolyan a feelingje egy játéknak miután leszinkronizálják, engem még az is zavar ha levan magyarosítva, már az is elvesz vmennyit a feelingből, az meg milyen h rohangálsz a zónában és hozzádszól a Sidorovich magyarul?!?! WTF?

és házhoz is szállítják?

szerintem ne a cd project-et szidjátok mert az mindent megtesz hogy eljusson hozzánk a játék ..... szerintem túll későn kapták meg az anyagot a fordításhoz...... mondjuk kicsit fura mert legyel.o-ban is a cd project adta ki szinkronizálva és ott már megjelent . én is azt mondom hogy nem valmi jó a játék (most ) mire kijön itthon a játék addigra biztos lessz 1,2 patch és nem lessz annyi bug..... de nem értem a gsc felfogását..... (viszont 15. kint lessz a crysis warhead..... majd össze lehet hasonlítani hogy mennyi bug lessz bennne )

Sztem meg lehetett volna csinálni a szinkront ennyi idő alatt de a másik hogy minek....minek kell egy ilyen játékba szinkron ahol 1 kérdés 1 válasz mindnent tudsz minen küldi helye ki van jelöleve csak menni kell és lőni sokan irták ezt. Ha tényleg ilyen akkor nem értem miért kell bele(a gamestar dvd-n volt egy kisfilm erröl) azok a szinkronok amiket minden filmben vagy játékban hallhatsz. Én nem akartam senkit sem buzdítani arra hogy ne vegye meg egyszerüen csak elegem lett belőle már.Azzal pedig hogy most nem mindegy hopgy most jelenik meg vagy 1 hónap mulva azzal pedig nem értek egyet.

Bátyám, megvette az angol LE-t.

Tartalma:

-Egy DVDtok ami fémből van, kinyitva olyan mint egy sima dvdtok, egy oldalon, csúsztatva a játék, és a bónusz dvd.
- Manual, abban nagyon összehajtva a Map.
És ennyi az LE...

A map kb. olyan széles mint egy A4-es lap szélessége, hosszúsága vlmivel hosszabb mint egy A4-es hosszúsága).
Nemtom hogy a sima kiadásban, van-e map, de ha van, akkor az angol LE elég ratyi.
------------------------------------------
Vlki irta hogy majd a Crysis warheadba meglátjuk mennyi a bug.
Én a Crysisba egy buggal nem találkoztam, egyetlen hibával sem, úgyhogy nem hiszem hogy a Warhead-et v.lmilyen szinten is össze lehetne hasonlitani Bármelyik Stalkerrel is.

hát... szerintem elég kevés (és igen bizony össze lehet hasonlítani a stalker-el a warhead-et mert az is kiegészítő.. grafikában és sztoriban biztos a stalker győz de a többit majd meglássuk )

De bugszempontból, nem lehet.
Hát ez az angol LE. Sztem az lenne logikus, ha az LE ilyen, akkor a sima nem limitedet, papirtokban adnák Verbatimra irva.

Istenem ekkora LOL-t. Én is olyan szeptember vége (20.-a) kapom meg a játékot mert már Pesten van csak nincs aki lehozza aztán Faterom megy fel most szombaton de csak jövőhét szombaton jön vissza. lol2

Én maradok az angol LE mellett, sztem már a fémdoboz miatt is megéri.. Gondoljatok bele, anno volt a Crysis CE, amit szintén megvettem, mert tetszett külsőre, erre kinyitom és bennevan makingof asszem meg vmi kis füzet, amit kb 2x néztem meg :roll:, de eleve a doboz miatt nekem már megéri.. :oops: Jah és ha esetleg ha még majd szeretnék más váltotatot is, akkor sztem megveszem a magyart, márcsak a fun szinkron miatt is :D, meg lehet, hogy ebay, vagy amazon.. :wink:

hát igen csak nem midenki teheti meg hogy 3 verziót vesz meg különböző országokbol na de mind1 sztem elég 1x is megvenni a stalkert ha megveszed

Megjött a Angol LE, valóban nincs benne semmi extra, de a tokja tényleg szép, van benne bonus disk nagy térkép,meg manual. De sztem a jelvényekkel az emberek 90% nem csinál semmit, a táska is sokkal gázabb mint a kinti változatokban. Öngyújtó, meg lámpa,poló jó lenne,de az meg csak úgyis a lengyelbe van. Azért majd mégnézem magyarul is, bár már nagyon megszoktam az angolt. Szerintem a Witcher-nek jó volt a szinkronja,de erről már túl sokat rosszat olvastam, és már nem is tudtam várni szeptember végéig.

Vissza
Top Alul