Infok

de most én nem tom mert nem ment rosszul a játék, az o-l.es arcok sem mondták, hogy rossz lenne, kezdek tanácstalan lenni

Majd meg kell figyelni milyen a fogadtatása világszinten, azután lehet csak előre számolgatni, főleg Stalker 2 ügyben. Most még csak a kis felhők gyülekeznek. Ha tényleg vacak és instabil akkor hipergyorsan kell javítgatni és jó patcheket megjelentetni, mert el fog fogyni az emberek türelme. Azzal kár védekezni, hogy "hát a SoC is ilyen volt", ez hülyeség, a CS-nek nem kéne olyannak lennie, fejlődni kell és nem visszalépni. A lehúzó kritikák akkor sem tesznek jót a játéknak, ha valótlanok.

Az ukrgame.net-es hír az csak annyi, hogy nem üzemeltetnek többé Stalker szervert, mert a gsc vonakodott velük együttműködni. Szóval ez nem hír, legalábbis engem a Stalker multi része sohasem érdekelt.

"In connection with the incompetence of the company GSC Game World and the unwillingness of its management to participate in the development of multiplayer S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky the administration of the play portal of ukrGame.Net does not consider expedient the continuation of booth.
Play servers S.T.A.L.K.E.R on our technical base more it will not be.

It tired to knock into the closed doors. To all thanks."

Ha a fejesek egymást cseszik le az sosem jó jel... Nem azt mondom, hogy az embereknek nem tetszhet a játék, épp elég baj az, ha a kiadóknak/fejlesztőnek nincs már hozzá kedve.

gsc mindenkitől vonakodott, ilyen begyepesedett régi felfogás volt ott a divat, de most hogy anton bácsi lelépött a baj láttán, tán minden jóra fordul. új vezír, új vezetés, és tán valami normálisabb felkészültség.

Akkor nálunk jelenik meg utoljára na mind1 én msotmár nem veszem meg,nem érdekel

Megéri megvenni mert jó a cucc, de nem most.... majd amint kijön még 3 patch, utána lesz kb játszható.

a jelenlegi 1.5.03 (1.01) -el is megy, de sok a hiba, aztán ma adták ki az 1.5.04-et az oroszoknak, de már televan megint bugreportokkal a fórum :S szal én nem venném még most meg, inkább várok vele 1-2hetet, vagy egy hónapot, aztán lehet jobb lesz a helyzet :)

Jaj, ugyan már! Ne menjen el a kedvetek gyerekek, tényleg rosszul esik mindenkinek ez a húzás-halasztás, de hátha jó lesz! És ne torrentezzetek, ne töltögessetek (habár tudom felra hány borsó ez mostmár, de akkor is :D ) Most még tényleg vannak anomáliák (anomáliák :D ) a megjelenésnél, de ha hónap végén mindenkinek ott fog figyelni a doboz a polcon, akkor majd ezzel is lesz nagy élmény, mint a ShoC-al is volt.

érdekes amit leirtatok de nálam nem volt semien hiba a játékban
max a pkm volt idegesítő

Rendeld meg ezt, én is így teszek jövő kedden: http://www.game.co.uk/PC/Action/FirstPe ... ended=true

Szinkront meg szarjátok már le, k*urvára nem marad ugyanolyan a feelingje egy játéknak miután leszinkronizálják, engem még az is zavar ha levan magyarosítva, már az is elvesz vmennyit a feelingből, az meg milyen h rohangálsz a zónában és hozzádszól a Sidorovich magyarul?!?! WTF?

Path":102yzi17 mondta:
Akkor nálunk jelenik meg utoljára na mind1 én msotmár nem veszem meg,nem érdekel
Ezek után én sem veszem meg, majd letöltöm egy 2 t-s oldalról a kiadónak pedig üzenem ****

(aki megveszi ezt a xar-t az támogatja hogy a kur... izé kedves kiadó egy esetleges következő részt is meggyalázzon (szinkron) illetve még egyszer megszivasson bennünket 1. hónap csúszás = több 100 vagy 1000 ember nem hagyja hogy tovább szivassák és letölti torrentről (hozzáteszem meg is érdemlik hogy birkának néznek minket azt hiszik hogy hónapokat várunk a kur*a honosításukra

ui:már keresem az angol verziót a neten,pedig ma akartam megvenni ezt a ku*va játékot de most már biztos nem fogom
FRISSITÉS:
sajnos csak orosz verziót találtam viszont 300 kilóval jön és szedem hozzá az angolositást

Itt nem a kiadó a hibás (ala GSC) mert szinkronizálják. :roll: Amúgy meg nem mindegy hogy most veszed meg vagy 2 hét múlva? :roll: Nem megy le az ára meg semmi. :roll:

Kimmuriel nem volt elküldve a picsába, de jogosan lett leszólva a gyerekes hisztije. A torrentezést tényleg ne reklámozd, bár nem illegális hazánkban, de ettől még nem lesz senkinek sem jobb, ha eldicsekszed, hogy mennyire dühös vagy és csak azért is letöltöd. Töltsd le csendben, itt ahhoz senkinek semmi köze nincs. Én nem ítélem el a torrentezést, mert bizonyos keretek közt jó dolog, én is sok dolgot szedek le torrentről, mert az a nagy büdös helyzet a mai fogyasztói társadalomban, hogy a fogyasztót senki sem védi meg a drágán megvett termékek által okozott csalódásoktól, tökéletesen megértem, ha valaki előbb letölt valamit és utána veszi meg, mondom ezt úgy, hogy kb. a 200 játékomból 110-120 eredeti, tehát több mint a felét később megvettem. A 15 éves mindent torrentről lehúzó és utána anyázós "nem megy a krekk ,segítsetek" és mindezt óvodás helyesírással elkövető teremtményeket viszont maximálisan elítélem, meg ezt az eszmét. Bár nem vagyok itt moderátor, itt senki sem vagyok, de ettől még nem kéne habzószájjal a megvétele ellen buzdítani a népeket, csak azért mert késik. Látatlanban én sem fogom megvenni, mert én sem szarom a pénzt.

Nah éppen most instalálom felvele a cd-ről, majd én is írok pár sort a tapasztalataimról! :D

Vissza
Top Alul