Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
persze menni fog az de nem véletlenül van ott az nvidia logó (volt valami lost planet nevű játék nos ott is nvidia volt a támogató és xarabb nvidia karin jobban mint a játékk mint 1 jobb atival )
szerintem senki nem fogtok a magyar jáccani a hétvégén mert még mindig nem lehet megvenni
a cd project oldalán a várható megjelenések között ott van de csak annyi hogy szeptember..... szerintem nem végeztek a szinkronnal http://www.cdprojekt.hu/
(nightwatch: most nagyon jó az a vga de szerintem jövő ilyenkorra lehet újjat venni (ami nvidia lessz az új 9800gt-nak már a hátránya 1... fps a következő generáció megint elveszi az ati kezéből a tőkét... aztán 4 évig megint csak fost ad ki )
nemtudom de nekem ked el menni a kedvem a vásárlástol lehet hülye vagyok és máshogy gondolom és madj holnap nem ezt fogom de msot már teel van velük a ...