Infok

gondolom gsc fórum (az orosz részleg )

elméletileg szept 5. jön majd a patch és 1.5.04 lessz a "neve".

(nemmtom hogy itthon mikor jön a játékk de kicsit fura mert a soch megjelenése előtt megvolt 1 nappal..... nha majd meglátjuk )

A SHOC előtt anno vagy egy héttel hívtak előrendelés miatt hogy tényleg kell-e, most semmi... Az már szinte biztos, hogy 5-én nem kapom kézhez :(

STHOTEGA te géped, az nem csak "nem annyira jó gép" hanem sz.r, már bocsi, nem szerintem az, hanem a már 1-2 éves játékoknak is. Az enyém az a "nem annyira jó gép"
1 giga rammal, és épphogycsak 2ghz-s procival.

Mellesleg az én gépen P4 2.6os procc 1gb duálcsennel 667ddr2 nvidia 7300 gt 256mb 500 gb vinyó. én filmet nézek inkább nem játszom.

Mellesleg az aláírásom poén, sztem ilyen gép már nincs is

én is kipróbáltam nekem jónak tünik de már persze letakaitótam a gépröl
nálam elment 1280* 1024 és medium beállitások
pedig már 1.5 éves a gépem

nekem ugyanezen a beállításon futott (igen csak futott mert vásárlás előtt nem akartam, kijátszani a játékot, csak egy pillantást vetettem rá). A különbség scorpius és az én gépem között hogy az enyém dec15-én 4 éves lesz. A kártya tuning nélkül is teljesen játszható volt!

hispan1":ux5vbsvi mondta:
A SHOC előtt anno vagy egy héttel hívtak előrendelés miatt hogy tényleg kell-e, most semmi... Az már szinte biztos, hogy 5-én nem kapom kézhez :(

kb nekem is így volt de most nem jön semmi (és ott a cd galaxis oldalán ott van hogy mikorra jön meg a szálítás.... nos hétvégén nem dologznak )

Sempai":1zwgideq mondta:
nekem ugyanezen a beállításon futott (igen csak futott mert vásárlás előtt nem akartam, kijátszani a játékot, csak egy pillantást vetettem rá). A különbség scorpius és az én gépem között hogy az enyém dec15-én 4 éves lesz. A kártya tuning nélkül is teljesen játszható volt!

én se játszotam ki a gamet

hát lehet érdemesebb elmenni boltba érteha megoldható én pénteken suli után megyek be de ha nem lesz akkor eléggé ideges leszek hu:)

Egy játék mind fölött, Egy játék kegyetlen.

Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen, :lol:

jim67":2jz3xtwc mondta:
hispan1":2jz3xtwc mondta:

kb nekem is így volt de most nem jön semmi (és ott a cd galaxis oldalán ott van hogy mikorra jön meg a szálítás.... nos hétvégén nem dologznak )

Én épp most kaptam meg a levelet fnac-től, hogy szept. 5.-től elérhető itt külföldön! :wink:

tarajas":1kzkxq85 mondta:
STHOTEGA te géped, az nem csak "nem annyira jó gép" hanem sz.r, már bocsi, nem szerintem az, hanem a már 1-2 éves játékoknak is. Az enyém az a "nem annyira jó gép"
1 giga rammal, és épphogycsak 2ghz-s procival.

Mellesleg az én gépen P4 2.6os procc 1gb duálcsennel 667ddr2 nvidia 7300 gt 256mb 500 gb vinyó. én filmet nézek inkább nem játszom.

Mellesleg az aláírásom poén, sztem ilyen gép már nincs is

Nem olvasok aláirásokat. :D

Ha ilyen géped van akkor azon megy a dx9 rendesen, nem?
Mert a dx8ból azt hittem hogy csak azt birja.

Én meggyőztem a dékánt hogy csak 15-én kezdődjön a suli szóval ha 10-ig megkapom (ami 5 nap késés, csak nem lesz ennyi), akkor is van 5 teljes napom rá :)

nha itt a várvevárt patch az európai verzióhoz (jha és a játék legjobban nvida-t komálja gtx 260.... )

stkcs_firstimpressions_header-ger.gif

While 'S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky' is already stocked on the shelves of electronic and gaming stores, and while those of you who pre-ordered it have to wait for the morning mail to arrive, we at Oblivion-Lost already had an opportunity to take a peek at the final retail version of the German version of 'Clear Sky', along with the test of the first patch, v1.01.

We got our first proper impressions even before starting the actual game. The installation, the main menu and our first steps around the game world were a confirmation of what we suspected all along -- Clear Sky has relatively few things in common with Shadow of Chernobyl. It is essentially stable and you can see that the guys at 'GSC Game World' have learned some valuable lessons from development of Shadow of Chernobyl.

One advertised feature surprised us in particular -- The DirectX 10 mode ("Advanced Dynamic Lighting") has only one prerequisite: Windows Vista. You can use it on DirectX 9 graphics cards as well, excepting the new shader effects of "wet shaders" and "volumetric smoke". Especially in DX10 mode, the Nvidia's "The way it's meant to be played" is the law -- because the "way" requires a graphics card in the range of GeForce 260 GTX or better for the best "well played" gaming session.

If you wish to add your impressions or post screenshots, our forum awaits you. We are looking forward to your participation!

The links to the forum thread and patch download can be found under related links.

http://www.oblivion-lost.de/download/pa ... -any-3.exe

Vissza
Top Alul