Infok

nekem dx8-ba a shoc kb 40-50fps-sel megy high beállítással.
a clear sky dx8-ban ugyanezen a konfigon jó ha 15fps-t elér, de folyamatos a laggolás és shuttering.

a gépem: amd 2.4+ (2ghz) +1g ram (pc3211 kingmax) + ati 9800

Nekem eléggé közrejátszhat az a +59%-os tuning is :)

Szerk.: Időközben +60 :))

Na nekem ettől nem kellesz félnem szerencsére. :) Van egy 6000+-om, 3GB RAM meg egy HD4850. 8) Remélem így DX10-ben tudom futattni. :D

Az van fent. ^^ Amúgy ebben a játékban nem is lesz Duty. :P Helyette Dolg van. :D Ugyanolyan piros színű ruha meg minden csak Dolg. :D Meg valaki írta hogy rádámadt a Swamp-ban négy Bloodsucker. Az sem az volt. :D Azok swamp creature-ök voltak. :D

Doma, a dolg meg duty ugyanaz. az orosz verzioban dolg-nak hivjak oket, de meg a shoc-ban is :)

a mocsari szorny meg "marsh bloodsucker" néven fut :)

Már előrébb írták, hogy nem! Érdemes visszafelé is olvasgatni aztán feltenni a kérdést! :P

jim67":38f3q358 mondta:
nos nem akrok nagyképű lenni de itt van pár kép tölem :) max felbontás max anntialassing max...minden (kivéve wet surface és füst efektek mert xp-n még nem lehet bekapcsolva..... legkisebb fsp szám az kb 25 volt patch nélkül meg kb 30 )

http://kepfeltoltes.hu/080828/ss_marcel ... es.hu_.jpg
)

Ez a kép mintha egy pre release kép lett volna a Stalkerfansite-on. :D

S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky videóteszt HD.

http://tv.gamestar.hu/video/stalker-cle ... eoteszt-hd

jim: azt mondod XP-n nem lehet vonalsimítást bekapcsolni? Ugyan... Szépek a képek de kockás mindegyik mint a rosseb...

nos én most fejeztem be ezt a xart patch nélkül vagy simán is olyan idegesítő dolgok vannak hogy.. a hajam tépem pl: beszélni akarok 1 komával erre kilép a játék (miután visszatölöm akkor sem lehet ) ,az volt a küldi hogy szerezzek meg a pda meg is szereztem aztán jött z üzenet hogy menjek beszélni nha mentem és nem csinált semmit ugyanez máshol is előfordul...... az ai-nak is sok hibája van nagyon sok ott állok tőle kb 50 centire (1 gangaster ) és nem kő le.... sőt nem is támad. lehet a nagy fanatikusok-nak ez lessz az idei év legjobb játéka hát nekem biztos nem....... a grafika az télleg szép és némely helyeken alázza a crysis-t de ez nem minden. egyébként pár pálya télleg olyan call of duty-sra sikerült megyek lövök újratöltök.... kicsit unalmas...... az artifact keresés az viszont meg van csinálva jól a többi nem..pl: agroprom-nál marsh fele van 1 alagút ami levezet az underground-ba.. nos ott van pár duty-s az egyik társaukat valaki (vagy valami ) elintézte és az összes hapi az alagútra fogja a fegyverét ..... akár hányszor ha más pályáról jövök akkor is . a fegyverek moddolása szerintem tök felesleges mert vagy tudsz vele lőni vagy nem. van blow out is a játékban időnként jön a visszaszámlálás hogy keressek menedéket.... nos az ilyen rejtekhelyek nem föld alatt vannak hanem felette...... egy fedett hely megteszi.. pl garbage-ban a nagy hangár bemegyek és ott túl lehet élni. nemtom mi a fenével mulatták az idejjüket ezek az ukrán majmok de hogy nem csiáltak normális játékot az biztos.... majd
majd a 25. patch után normális lessz ........ meg a másik hogy multiban járművek nincsenek... egyébkként a multi kb olyan mint volt....... szal nem valmi korszakalkotó .

Jim nemtomtom te milyen verzióval játszottál, de más verziónál nem lesz ennyi gond.
Nekem az AI-val nem volt semmi gond. Perszekilöknek a fedezékből, meg SoC-osan viselkednek, de nem volt hogy ne vettek volna észre, lehet velük beszélni, minden. Patchel, patch nélkül is kipróbáltam, Lentebb leirtam nekem mi volt a különbség.
A fegyverek moddolása egyáltalán nem felesleges, mert ha a pontosságon nem javitasz, a hozzámhasonló pro fps-eseknek a fejlövés igen nehéz. A pontosságon javitott ak-74emmel bealázok minden TRS-t meg egyébb 3szor drágább fegyvereket. A Swamp végénél találtam egy stalkernél az AKmat, és végig azzal megyek, a Red forestből az Army warehousig jutottam. Egyetlen egy gond volt a játékkal, a mentéseket bármilyen kifagyás után mindig belehetett tölteni, de amikor a red forestbe elértem, nem lehetett betölteni, csak az auto savet. Úgyhogy ugy gondoltam, ha eddig eljutottam -bármilyen merész ötlet is- de autosavetől autósaveing megyek, de amit átmentem army warehousba, kifagyott, és az autosavet is elcseszte. Amikor ez történt, egyből mondtam magamba hogy, még egyszer ezt a játékot nem kezdeme elölről, mert volt már elég, egyszer is sok, küldetés.
De amint letöröltem, egyből felgfogtam, hogy mik is történtek a játékban, és most ugy érzem hogy ennél jobban még nem vártam a CS-t. Egy rendes kiadásnál ha a mentésekkel nem lesz baj. Biztos hogy végig viszem legalább 2x.
Azt mondták hogy rövidebb a game, pedig sztem hosszabb mint a SoC.
Az agroprom underground után, teljesen más lesz a játék hangulata. Sztem komolyabb. Amikor átmentem yantarba, onnan red forestbe, úgy éreztem yantartól, hogy ez már nem is stalker.
Legalábbbis ezt a hangulatot nem láttam a SoCba. Nem azt mondom ezzel hogy jobb, vagy rosszabb, hanem más. Sztem megéri végigvinni. Sokan irták hogy Redforest milyen uncsi, hát nem tom, én 2,5 percet töltöttem el ott. Végigrohantam, nem volt kedevem golyót pazarolni. Akkor jött a Forester, és az egész olyan érdekes hangulatú lett. Sztem jó amiket mind Limanskról, vlhogy olyan Chernobylos hangulatú.
A SoCba az nem tetszett hogy az eleje sunshine, cordon olyan jó hangulatos volt. Onnantól, pedig olyan nyomott, élvezehetelen lett. Nem mondom hogy nem vittem végig 3x mindenféle patch nélkül, de akkor se volt az igazi. Itt a CS-be ugyanúgy indul, swamp, sunshine hangulat, aztán elkezd más lenni, nem rossz, de nem is jó, Yantartól redforig kicsit furcsa, amikor kijutsz Redforból onnantól pedig, érdekes.
Vlki azt mondta hogy itt is csak a megszerzem, bejutok, megölöm stb ismétlődik. Pedig sztem van benne a GTA3 és San andreas közötti plusz dolgok hangulatosabbá tétele. Nem csak annyiból áll amit az a vlki irt,(pedig mégcsak nem is játszott a CSvel), hanem kivan pótolgatva, és nekem igy tetszik. Más mint a Soc. Majd meglátjátok. Már láttama végét, sztem az is elég jó, sztem érdekes.Van akinek voltak elvárásai, az most benézte, de akinek nem volt, csak annyi hogy jobb legyen mint a SoC annak tetszeni fog a game, mégha közben észre se veszi.
Végülis a bugokon kivől,(már aki találkozott velük), nem volt vele baj. Kiszedtek egy pár hangulatrontó underground pályákat. És igy sztem jó.
Nekem megéri a CE, vagy LE, ha abba is van map. Pls ha vlki tudja hogy van-e rendes map a LE packba, tudassa. THX!
Ezt azért irtam szinessel, ha vlkit netán elkapná az a hangulat melyet e szöveg irása közben éreztem,ezt ne tekintse bele, és ne zavarja meg.

igen lessz benne térkép meg minden :

Fontos tudni: Exkluzív katonai táskába csomagolva, felvarrható STALKER jelvénnyel és artbookkal, plusz térkép és matrica.

Én az LE (Limited edition)-t kérdeztem nem a magyar gyűjtöi (CE)-t.

A geme.co.uk ezt irja:
S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky Limited Edition Includes:

* Exclusive Steel Case
* Making of Video
* Original sound track
* Wallpaper
* Double sided Poster
* Developer interviews

Most nemtom hogy a Double sided Poster az mit takar, van-e az egyik oldalán map.
Most körülnézek googliban hogy máshol mit irnak az LE-ről. De ha vlki tudja az pls irjon.

No én is megnéztem és igaz, a játék jobban megy fulldx9en, mint dx8on

Na ez már szégyen...., tulajdonképp így a nem annyira jó géppel rendelkezők cseszhetik a játékot.
Mint én, 13ról 16/17 fps lett elég low grafonÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

A te géped, az nem csak "nem annyira jó gép" hanem sz.r, már bocsi, nem szerintem az, hanem a már 1-2 éves játékoknak is. Az enyém az a "nem annyira jó gép"
1 giga rammal, és épphogycsak 2ghz-s procival.
----------------------------
Nah megvok nyugodva, ezt találtam:

After doing some research i've found that all the UK Limited Edition gets in it is;

- DVD with the game

- Game manual

- Map of the Zone

- Bonus disc
---------------------------------------------------------------------------------------

So, while we only get a Limited Edition with next to nothing in it, the Russians get a Collector's Edition which includes;

- DVD with the game

- Game manual

- Stalker faction patches

- Stalker dog-tag

- Benzin Stalker lighter

- Glowing artifact

- Map of the Zone

- Bonus disc

- Book of stories and folklore

- Bandanas
----------------------------------------------------------------------------------------
The contents of the Polish CE have been announced and, while not as good as the Russian's one, still has better stuff than the UK one;

- DVD with the game

- Digipack

- T-shirt

- Faction badge

- 4 faction stickers

- Artbook

- Map of the Zone

- Game manual

- All that packed into something reminding a medkit
-----------------------------------------------------------------------------------------

The Germans also get a limited edition, similar to ours in terms of stuff included with it;

- DVD with the game

- S.T.A.L.K.E.R. jeton

- „Apokalypse" book

- Game manual

- Map of the Zone

Vissza
Top Alul