Infok

vazvaz":1pq189fc mondta:
Metro":1pq189fc mondta:
Amúgy szerintem ez bug, de nekem az artifakt detektor nem mûködik, bármit csinálok nem veszi elõ, már azt is próbáltam hogy átrakom másik gombra de úgye mûködött.
Anélkül pedig lehetetlen artifaktot találni, én egyet se találtam az egész játék alatt.

Csak akkor lehet elõvenni a detektort, ha csavar van a kezedben.

Akkor ez valami random bug, mert én úgy próbálgattam, hogy mindig elõ volt véve valami, és az utolsó amit elõvehetsz az a csavar. :(

am azt vettem észre hogy itt már mindneki játszik és már sokan végig is vitték tehát megjelenés előtt vágjuk az egészet mostmár

Amúgy ha eleget császkálsz, érhetnek meglepetések, a mocsár közepénél egy elhagyatott helyen 4 bloodsucker rontott rám (küldi nélkül, teljesen spontán). A game over közben még megcsodálhattam, ahogy a suckerek a hullámat elvonszolják, és egy jót kajálnak. :roll: :cry: :evil:

Én még nem próbáltam, csak a leírtak alapján érdeklődöm, okfejtek, hogy mi lehet benne!

Én nagyon úgy veszem észre, hogy az orosz verzió (Amivel Metro is játszott) rendkívül bugos és szerintem lehet, hogy hiányos is lehet!

Volt még egy pár napjuk betenni egy pár dolgot, meg amúgy is a javításokkal is tudnak némi plussz cuccot beletenni (kijött már vagy 5, de lehet, hogy több is)!

Én hiszem, hogy 5-én egy jobb, stabilabb verziót kapunk, mint 2 héttel ezelőtt az oroszok! Valamiért oka volt annak az 1 hét késésnek!

Az oroszok meg mivel már úgyis feltörték úgy voltak vele, hogy akkor már ki is adjuk, úgyis lehúzza a sok warezelő, akkor már mindegy!

Metro nehogy kitöröld a hsz-eidet! Elsők között tudsz nekünk friss információt szolgáltatni a gameről!
Ha netalán igazam lesz és az 5-ei magyar verzióban jobb dolgok lesznek, akkor össze tudjuk legalább hasonlítani.

Ui.: Rem PKM-ekkel csinálnak valamit, mert leírás alapján irtózatos elönyhöz juttatja az ellenséget!

De a BÜDÜS P*CSÁÉRT nem írod oda hogy SPOILER vagy feketíted be a betűidet Metro. Most ez így k*rva jó hogy tudom mi a küldetés. Még szerencse hogy csak addig olvastam hogy NPP utána nem is akarom mert....... #B

Metro":8jqgst6t mondta:
Döntse el mindenki miután kipróbálta, én már egyszer végigvittem és le is töröltem, mert nem akarok játszani vele többet, legalábbis most így gondolom.
Az egész játék olyan volt, hogy csak megyek mindenfelé, semmi érdekes nem volt a sztoriban, az egész game arról szólt hogy lineárisan haladok előre, és lövök, kb minden sarkon egy nagy csapat bandita állja az utadat. Én egy darab videót nem láttam, csak az intrót meg az outrót, lehet hogy valami kihagytam, nem tudom. Szerintem nincsenek benne videók.
Freeplay egyáltalán nincs, már az elején is az van hogy guide teleportálgat össze-vissza, bár tudsz menni level changereken is, de akkor kb minden pályán csak sétálgatsz, mert ha nem csinálod a sztorit akkor nem történik semmi. A sztori lényege elvileg az hogy meg kell találni Strelokot.:)
Milyen kreatív, ugye?:) Na mind1, én például elmentem Agropromba, Yantárba, Dark Valleyba, anélkül hogy csináltam volna a sztorit, és kb nem történt semmi. Az Agroprom underground bejáratát is alig találtam meg, küldetések után tudtam csak a guidével beszélni hogy teleportáljon oda, mert a térképen nem volt jelölve semmi. Imádtam a SHOC-ban azt hogy oda megyek ahova akarok, na ez itt nincs, én még olyat is láttam hogy tele volt erroral a log file, mert úgy mentem egyik pályáról a másikra hogy csak átrohantam.
Aztán kezdtem megint új gamet. Army Warehouse nekem jobban tetszett Freedom bázisként, most már csak pár Zombi stalker van ott, Yantárban a bunker zárva volt, nem jöttem rá hogy hogy kell bemenni, a gyárban Psy Emission, lekapcsolni nem lehet, a Zombik meg valamiért nem lőttek rám. Na mind1, túléltem, de ami Red Forest után van az már tényleg sok, nem hogy semmi Freeplay, az egész fullosan lineáris, az NPP-t meg kb 5 perc alatt megcsináltam, ott annyi a lényeg hogy ott van Strelok, van rajta egy electro anomália, kb olyan mint a Hegylakó, és bele kell lőni egy csomót Gauss gunnal, aztán megfekszik, jön egy scripted blowout, kapod az ending videót, és game over. Nem tudom ki hogy van vele de én nem ezt várnám egy STALKER játéktól.
Random blowout sincsen benne, nem is tudom hogy mit akart a GSC ezzel a játékkal, olyan mint valami Internal Alpha :?

De persze tolja végig mindenki, mivel ez is STALKER...

akkor lenne 1 kérdésem most a küldetés agrorpm-ba hív pontosan az underground-ba....... (ott van az a piros kereszt ahhol régenn le lehetett menni...de most nem tudok..... hogy lehet lemenni ?

rat":3ka5vsxo mondta:
Én még nem próbáltam, csak a leírtak alapján érdeklődöm, okfejtek, hogy mi lehet benne!

Én nagyon úgy veszem észre, hogy az orosz verzió (Amivel Metro is játszott) rendkívül bugos és szerintem lehet, hogy hiányos is lehet!

Volt még egy pár napjuk betenni egy pár dolgot, meg amúgy is a javításokkal is tudnak némi plussz cuccot beletenni (kijött már vagy 5, de lehet, hogy több is)!

Én hiszem, hogy 5-én egy jobb, stabilabb verziót kapunk, mint 2 héttel ezelőtt az oroszok! Valamiért oka volt annak az 1 hét késésnek!

Az oroszok meg mivel már úgyis feltörték úgy voltak vele, hogy akkor már ki is adjuk, úgyis lehúzza a sok warezelő, akkor már mindegy!

Metro nehogy kitöröld a hsz-eidet! Elsők között tudsz nekünk friss információt szolgáltatni a gameről!
Ha netalán igazam lesz és az 5-ei magyar verzióban jobb dolgok lesznek, akkor össze tudjuk legalább hasonlítani.

Ui.: Rem PKM-ekkel csinálnak valamit, mert leírás alapján irtózatos elönyhöz juttatja az ellenséget!

Szerintem a bugokkal kapcsolatban ne nagyon reménykedj, mi ugyanazt a bétát kapjuk, mint a ruszkik. Miért pont 2 hét alatt javítanák ki azt, amit 1.5 év alatt sem csináltak meg rendesen?
A patch-ről meg csak annyit, hogy van akinek patch-elés után kezdett el szaggatni a játék, vagy a patch után kezdett el ctd-zni, és hemzsegett a bugoktól. Szerintem ez a gyors patch nem sikerült valami jól.
Szerencsére az 1.0 jól fut, még 1etlen ctd se volt vele.

Doma: Stalker miről szól, menj öld meg ezt-azt, gyűjtsél össze 1 mutáns tyúklábat, szerezz egy hiperérzékenyreaktor artifaktot, szerezd vissza a tuningfegyót, írtsd ki az x campet, szerezd meg azt, vagy amazt, kapcsold le!

Több variáció nincs, ezek ismétlődése lesz valszeg, egyébként is Yantarnál zombik satöbbi, mi lehet vajon a küldi? ... A zombi irányítást meg kéne szüntetni! Ki irányít? :roll:

Szóval ezzel Metro nem nagy poént lőtt le!

Egyébként is a fentebb leírtakon kívül másra nem számíthatunk! Be kell helyettesíteni (SoC storyvonal is ezekből állt)!

Doma ha néztél videókat tudod, mi a vége, már számtalanszor láthattad!

Engem nem a végkifejlet érdekel, hanem a hangulat, a fegyverek, szabadság! Nemtom figyeltétek-e de nagyon hangulatos a fedezékből kilövő stalkerek animációja!

Én mégis kötöm az ebet a karóhoz, hogy a Gamestar 92 %-ot adott neki, amit nem sűrűn tesznek!
Vagy valamit nagyon elba...tak a gamestarosok vagy jobb, javított verziót kaptak, mint az oroszok!
Még videóteszt is volt és ott egy árva súlyosabb bugról nem volt szó, csak hogy ilyen jó, meg olyan jó és " Ez az a Stalker, amit akartak csinálni"!

Úgyhogy ezek alapján én még bízok, ja és ők nem orosz verzióval nyomták a tesztet!

orosz verzió vagy nem orosz kb mi is azzt fogjuk kapni azért mert magyarítják a játék minősége egyáltalán nem változik..... mondjuk volt nekik 1 kis idő hibajavításra...

Rat.

Azt irtam hogy a tereportálás csak egy irányba mükszik, ez csak a mocsár-Cordonra vonatkzik. Szóval x faluból y faluba, oda-vissza tereportálgathatsz. Csak pénzbe kerül. Minden pályán vannak guidok, bár gondolom ez limanskig tart, vagy red forestig. Mindegy ilyen frakcióban vagy, aki nem ellenséges frakcióju, az guidolhat.

A mercenaryhoz nem lehet csatlakozni, az alapból ellenség, amint elérsz dark valleybe.

Az artifact hunt az nagyon jó. Ahol sok az anomália arra felé lesz. Eddig 5-öt találtam, ebből 3 garbegeről van. Az artifact ruhatól függ mennyit tudsz használni egyszerre, de ezért lehet rá venni tárolót (magyarul több zsebet). Elég jók az artifactok, itt nem összevissza, az harmincat, az ötöt, az 400-at visz fel hanem ilyen 2-5 körül. De ez a 2-5 használ is. A legalapabb amit mindenképpen megtalálsz artifact, az elején, elég jó sugárzásra, szépen lassan leviszi, de majdnem olyan mint a "Fireball" a socban. Mivel itt a sugárzás elleni injekcio drága, és a vodka kb ugyanannyit használ, ezért itt az a jó sugárzás ellen.

Bocsánatot kérek a spoilerek miatt. Amúgy nem sokat mondtam el, amit meg elmondtam az nem valami érdekes szerintem.
jim67, Agroprom undergroundba úgy tudsz lemenni, hogy meg kell csinálni egy csomó küldetést, és akkor tudsz az egyik stalkerrel beszélni bent az Institute-ban, õ guide, és el fogsz oda teleportálni a bejáratához. Nekem az a rész tetszett amúgy, pont éjszaka volt.
A patchrõl, hát nemtom, nagyon sok bugot láttam meg olvastam is sokat a külföldi fórumokat, nem hiszem hogy ennyi bugot tudnak fixelni 2 hét alatt, fõleg ha azt nézzük hogy 1,5 év alatt mit csináltak, meg hogy a SOCcal is mi volt.
A PKM az amúgy nagyon idétlen és idegesítõ.
A Gamestar meg a hasonlókról annyit, hogy én jobban hiszek olyan emberek bugreportjainak akiknek több ezer hsz-ei vannak a GSC Fórumon, mivel õk állandóan STALKEReznek.
Én játszok mindig más játékokkal is, fõleg FPS-ekkel, de én is láttam bugokat jócskán. Játszható, de pl olyan sûrûn volt hogy megkaptam a küldetést és azonnal kiírta hogy "task failed".
Nekem a teleport se tetszik amúgy, ez olyan mint a fast travel az Elder Scrolls 4 - Oblivionban, én ott se használtam soha, mindig inkább elgyalogoltam oda vagy lóháton, mert mindig volt valami érdekes amit útközben felfedeztem.

Miért tudnátok mindent? Azért mert elmondtam hogy Strelokot kell megfogni a végén? Nem volt ez eddig is egyértelmû a SOC-ból következtetve? Ahol ennek vége van, ott folytatódik a SHOC.
Na mindegy majd látjátok. De ha akarjátok akkor kitörlöm a hsz-eimet.

megnéztem a szinkronrol készült videót Raidó!!! Egy Sztolker!!! Tűz!!!!

Én csak Swampen meg Cordonon voltam, az ororsz miatt nem akartam folytatni mert semmit nem értettem belőle. De tesztnek pont elég volt. Annyi bugot találtam csak benne, hogy például meglőttek elkezdtem vérezni elhasználtam egy kötszert meg egy medkitet de néha továbbra is véreztem úgyhogy szükség volt még egy csomag kötszerre. Swamp-en az zavart hogy ha le akartam rövidíteni az utat és letértem a pocsolyák közötti ösvényről minden esetben sugárfertőzést kaptam. Kár, hogy egyetlen láthatatlan anomáliával sem találkoztam, ugyanúgy látszódtak mint a SoC-ban.

Tibi, neked mûködik az artifact detektor? Amúgy van hozzá angol fordítás, én azzal toltam végig.
Ki is tette már valaki, próbáld ki azzal. A ruszkival elég idegesítõ.

Vissza
Top Alul