Infok

Attol függ mi lesz benne a lengyel táska tartalma ez
120080805182103vbh.jpg

Ha ilyen lenne lehet hogy kettőt rendelnék :D

Hallod Doma, ne aggódj a game.co.uk miatt, ha nem kell én majd megveszem tőled azt a CE-t, mert én is akartam onnan rendelni, csak még nem volt rá módom! Amúgy, mostmár, hogy így van a CDGalaxisban is CE, azt is megveszem majd! :wink:

Jah és csak úgy mellesleg ez a magyar CE 13k, a game.co.uk-s meg kb 9k + posta (kb 1k). De ha vkinek mostvan a szülinapja!! :roll: :oops: :lol:

Most akkor a magyar CE táskában lesz az angol meg begyömöszölve a dvdtokba? Mármint a tartalma.

Direkt verik át a népet SOC térképpel, hogy ne lásd előre milyen lesz a CS térkép vagy hiba?

Szerintem ez nem ér meg 12ezer forintot elég szegényes kis collector edition

vesir":19y76ur4 mondta:
Hallod Doma, ne aggódj a game.co.uk miatt, ha nem kell én majd megveszem tőled azt a CE-t, mert én is akartam onnan rendelni, csak még nem volt rá módom! Amúgy, mostmár, hogy így van a CDGalaxisban is CE, azt is megveszem majd! :wink:

Jah és csak úgy mellesleg ez a magyar CE 13k, a game.co.uk-s meg kb 9k + posta (kb 1k). De ha vkinek mostvan a szülinapja!! :roll: :oops: :lol:

Amikor én rendeltem akkor csak 8k volt és annyit számítanak fel amennyit éppen akkor ért a font. Tehát 9k postaköltséggel együtt. :D

OFF:
Doma: ez mit jelent az aláírásodban? "Puty zaverson cselovek, idji komnye!Ti abrityos to ti zoszluzsivajes."

Nah de akkor kell az majd neked, vagy megvehetem 9k-ért? Am felvettelek msn-en.

Vissza
Top Alul