Infok

Kimuriel megmondta a frankót: Megvárjuk míg megjelenik és mindenki értékeli saját belátása szerint!

Tuti lesz olyan, akinek nem fog tetszeni és olyan is ,akinek meg nagyon (utóbbi leszek valszeg, engem a frakcióháborúval már lekenyereztek GSC-ék)

Tök mindegy ki mit ír én tuti kipróbálom, így vagy úgy, de biztos! És HA tényleg olyan jó, akkor meg is fogom venni!

Lehet nem megjelenéskor, de megfogom, azonban ahhoz végig egyenletesen jó élményt kell ahhoz nyújtania számomra, hogy meg is vegyem!

Nagyon friss hír, CD galaxison előjegyezhető a Stalker Clear Sky gyűjtői változata, melynek megjelenése szeptemberre datálódik idézet:

" Exkluzív katonai táskába csomagolva, felvarrható STALKER jelvénnyel és artbookkal, plusz térkép és matrica."

Ez lesz a várható Gy változat tartalma és mindez persze magyarul (magyar szinkronos)!

Erre mondja a szolnoki, hogy ez oda.bas.z! Méghozzá nem is kicsit. Nem szokásom ennyit költeni gémre, de ezt így lehet megveszem!

Nálam szept. 5.-én az asztalomon fog dekkolni a CE edition :D Kiváncsi vagyok hogy itt külföldön milyen típust adnak ki! :roll:

Mire ideér a gém, tuti kijön még egy 50-100 megás patch, ami helyrepofozza a problémákat (igen-igen vannak azért sajnos), nem lesz itt valami nagy probléma (reméljük).
De sajna az idő változik, a gépigények változnak.

tudomásul lehet venni hogy akki korunk játékaival akar jáccani az 3-4 éves konfiggal nem biztos hogy fog. nincs mese fejleszteni kell .

Ja, már a kétéves gép is régi......mondjuk vannak olyan játékok (örökzöldek is-HL2)amelyek szép látványt nyújtanak, a kiváló optimalizáltság miatt.
Az én gépem másfél éves, persze nem az van már benne, ami akkor volt, de a single-core sajna maradt. Akkor vettem gépet amikor bejött a ddr2, ami most filléres, akkor egy vagyon volt. Azóta kiábrándultam a gépfejlesztésből. A kedvenceim így is futnak mediumon, de a cs nem fog.......

Brutál igények...

én nyár elején vettem új gépet (a másik az olyan 2-3 éves volt.... el is adtam nyomtatóstul monitorostul.. ). na de no off

Szintén nyár elején újítottam gépet!

Nálam mindent maxra tolva biztos fog futni, mondjuk én alapból szeretek lemondani az árnyékokról, úgyhogy garantált jó fps lesz(rem)

Nemtudom nekem a Clear sky nem ér meg egy collector editionst,sok minden megvan collectorban amit szivesen támogatok de ezt nincs kedvem megvenni ráadásul semmi értelmes nincs benne mer ha lenne benne egy póló akkor talán

Sztem először rá kell kukkantani(egy kis betekintés a letöltések világába) és utána kell eldönteni, hogy megveszed-e vagy sem. Megvenni pedig csak az igazán jó játékokat kell, amiknek a gyártója tényleg megérdemli a bevételt (vagy jó a másolásvédelme(lásd starforce ) és szeretnél vele játszani) lol2

Sztem alapbol hogy ha valami nagyon tetszik és szereted akkor megveszed aki megtehetni mert persze sokan nem tehetik meg h kiadnak ilyen sok pénzt érte azokat megértem de hogy ha akarsz valamilyen jövöbeli munkát adni nekik akkor meg kell venni mert szerintem csak akkor van folytatás hogy ha megveszik nem ha letöltik

Hát igen, meg persze gondolom a csben multizni a battleye miatt és mert senki sem fogja felrakni a cdkulcsát lehetetlen lesz kalózverzóval.

Az igazság az, hogy a szoftverfejlesztők nem kelet-európában kaszálnak az eladásokból.....

Akinek megfelelő az angoltudása és gyakorolni szeretné, az a kellemest a hasznossal egybekötheti: http://translate.google.com/translate?u ... l=ru&tl=en

Itt olvashattok véleményeket az oroszoktól, persze angolra fordítva, akik már saját bőrükön tapasztalhatták a Clear Skyt. Persze itt olvashattok illegálisat (csukjátok be szemeiteket, warez) is, de a lényeg a játékosok visszajelzése stb.

Ki kell keresni a Clear Sky discussiont.

Na mostmár elmegy a CD GALAXIS a csába. Elegem van 'szameg. Ezek sose semmit nem adnak ki CE-be de ezt igen. Ráadásul én előrendeltem a game.co.uk-n a CE-t de abba nincs ennyi minden. #B Most vissza lehet mondani azt az előrendelést? :D

Vissza
Top Alul