nagycsanad
New Member
- Csatlakozás
- 2008.08.25.
- Üzenetek
- 27
- Reakció pontszám
- 0
Sempai: Én le is írtam, hogy elég alja grafon toltam. És nem mondtam, hogy rossz lenne a graf. Azt mondtam, hogy a shoc ilyen grafon 45fpssel ment, ez meg 17en
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Ha még egyszer hozzám szólsz akkor tényleg nem tudom mit csinálok de látom hogy nagyon szeretnél fel szertnél bosszantaninagycsanad":2e47zu9i mondta:Ne kelljen már megkérnelek, hogy értelmezd, amit én mondtam. Mellesleg vesszőt használunk a hogy és az amit előtt is és még sok más esetben. Az írásjeleket megfelelően tettem ki csak te vagy egy f*szláma.
rat":2oxov1q8 mondta:
Widra":3ak8bsuf mondta:Egyéni igazságot szolgáltattam! nagycsanadot bannoltam, a falame és a warez miatt. csak a felhasználó nevét tettem tiltóra. Felhívom újra a figyelmet, hogy warez és egyéb témákat büntetünk, úgy gondolom személy szerint sokáig csak szólok, a mai jó példa rá, de amikor tenni kell akkor nincs vissza út. Ezt tartsátok szem előtt.
Infót, képet,videót nyugodtan megoszthattok, de ha tudjátok, hogy a forrás warez, akkor legjobb csak kitenni a képet s nem még azon örömködin, hogy lopott a cuccom.
Remélem világosan fogalmaztam. További jó forumozást.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.