Infok

Sempai: Én le is írtam, hogy elég alja grafon toltam. És nem mondtam, hogy rossz lenne a graf. Azt mondtam, hogy a shoc ilyen grafon 45fpssel ment, ez meg 17en

én szerintem ez nagyon király lesz az meg hogy a menüben nem változott az options annyira nem érdekel ugyis csak 1x vagy 2x leszek ott,engem már a játékon belüli dolgok érdekelnek nagyon,azokra vagyok kíváncsi a feltett videók nagyon jol néznek ki már csak jöjjön meg

Kedves Goldman-Ezt írtam, csak el kéne az egészet olvasni, mielőtt nyilatkozol: A menürendszer háttere ua, mint a shocban, eléggé trén mutat, piszoklassú betöltés, fagyások.

Tehát a menürendszer háttere mutat elég trén(options), mellesleg maga a főmenü szép lett. Én maxra meg sem próbáltam feltolni. Utólag rájöttem, hogy a fagyásért részben én voltam a hibás.

Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyeknek országa, Amen.

ezt írtad:
"A menürendszer háttere ua mint a shocban, eléggé trén mutat, piszoklassú betöltés, fagyások.
A patch-el is....... "

és mik azok a vesszők tudtommal ilyet felsorolásnál használunk vagyis azt irtad saját szavakkal
menü háttere nem változott, randa mint a bűn, rohadt lassan tölt, ráadásul fagy is

már azt sem tudod értelmezni amit korábban te magad írtál ez azért már ..khm

http://tv.gamestar.hu/video/stalker-cle ... videoteszt

Tudom, hogy elfogult a gamestar, de vannak benne új jelenetek, amit érdemes megnézni!

Emellett lehet, hogy a csávó a hü...lye, de egyértelműen azt mondja a videó közepén, hogy lesz benne pripyat underground!

Kíváncsisággal várom Dezodor válaszát erre! Megerősítés vagy cáfolás, vagy hülye a csávó és félrebeszél?

Ne kelljen már megkérnelek, hogy értelmezd, amit én mondtam. Mellesleg vesszőt használunk a hogy és az amit előtt is és még sok más esetben. Az írásjeleket megfelelően tettem ki csak te vagy egy f*szláma.

Lehet, hogy az oroszok valami rakás trágyát kaptak és tényleg jó lesz ez a cucc?!

de én azt sem értem hogy hogy lehet 4 gb mikor a hivatalos gépigény is 10

nagycsanad":2e47zu9i mondta:
Ne kelljen már megkérnelek, hogy értelmezd, amit én mondtam. Mellesleg vesszőt használunk a hogy és az amit előtt is és még sok más esetben. Az írásjeleket megfelelően tettem ki csak te vagy egy f*szláma.
Ha még egyszer hozzám szólsz akkor tényleg nem tudom mit csinálok de látom hogy nagyon szeretnél fel szertnél bosszantani

Egyéni igazságot szolgáltattam! nagycsanadot bannoltam, a falame és a warez miatt. csak a felhasználó nevét tettem tiltóra. Felhívom újra a figyelmet, hogy warez és egyéb témákat büntetünk, úgy gondolom személy szerint sokáig csak szólok, a mai jó példa rá, de amikor tenni kell akkor nincs vissza út. Ezt tartsátok szem előtt.
Infót, képet,videót nyugodtan megoszthattok, de ha tudjátok, hogy a forrás warez, akkor legjobb csak kitenni a képet s nem még azon örömködin, hogy lopott a cuccom.

Remélem világosan fogalmaztam. További jó forumozást.

Widra":3ak8bsuf mondta:
Egyéni igazságot szolgáltattam! nagycsanadot bannoltam, a falame és a warez miatt. csak a felhasználó nevét tettem tiltóra. Felhívom újra a figyelmet, hogy warez és egyéb témákat büntetünk, úgy gondolom személy szerint sokáig csak szólok, a mai jó példa rá, de amikor tenni kell akkor nincs vissza út. Ezt tartsátok szem előtt.
Infót, képet,videót nyugodtan megoszthattok, de ha tudjátok, hogy a forrás warez, akkor legjobb csak kitenni a képet s nem még azon örömködin, hogy lopott a cuccom.

Remélem világosan fogalmaztam. További jó forumozást.

Köszönöm Widra megvédted a fórumot meg-hajol jó döntés volt nem értett a szép szóból megérdemelte igazi közösségromboló csőbunkó volt és a figyelmeztetésre csak még hevesebben flamelt és kérkedett hogy mekkora nagy ember hogy torrentről tölti a CS-t ráadásul kötekedett is ennek így kellett lennie

Felmerül a kérdés, hogy most akkor kinek higgyünk a Gamestarosoknak vagy az oroszoknak?

VAgy mi az igazság, jó ez a cucc vagy rosssz, mert azért homlokegyenest 2 álláspontot mondanak.

Részemről szerintem az oroszok valami sz...rt kaptak és tesztelés céljából (tudom volt béta) és tényleg olyan jó lesz a CS, mint ígérik.

Nem tudom elfogadni, hogy a Gamestar ekkorát tévedjen, remélem igazam lesz!

NE sirjon senki jó lessz a játék hatalmas lessz a bejárható terület.... mindenki megveszi (vagy letölti ) és örül :D

egyébként a ruszkik álltalábanmindent lehúznak (játékokat... szal nem nekik kell hinni inkább a gamestar-nak)

Vissza
Top Alul