Infok

Öszintén szolva én még mindig ugy vagyok vele h megveszem a clear sky-t legalább (remélhetőleg)lesz folytatás ugyhogy ahoz meg meg kell venni

xr_cs_box.jpg

ezt találtam egy fórumon

Természetesen mindenki megveszi aki szeretne itt beszélgetni róla :)

Lezsírozok egy CD-kulcs hitelesítőt a kiadóval és regisztrációkor meg kell adni az eredeti kulcsot és csak akkor regelhetsz ha tényleg eredeti a játékod LOL :D

Nem értem mi ez a nagy fikázás mikor itt még senki sem játszott vele... LOL a SOC-ban is legalább ennyi hibára lelnénk patchek nélkül...

na végre valaki... :lol: (Pyura-n + Path-en kívül) :wink: tényleg várjuk ki a végét, mert jobb látni, mint hallani hogy "Józsi hallotta Gézától, hogy az meg látta azt, aki már hallotta hogy mez milyen" :lol:

én már játszottam.....
....de nem ezzel. Ami meg a SoC-ot illeti, nem tudom én egy csomo ideig patch nélkül játszottam és soha nem fagyott le meg nem voltak érdekes dolgok, persze ez nem teljesen igaz egy két apróbb textura hiba, de nem vészes. Véleményemen nem változtat semmit, hogy az oroszok most szórják a negatív kritikát, a képek hangulatosak, a játék is az, szerintem.
Rövid időn belül szarrá fikázhatjuk....vagy éppen az ellenkezőjét mondhatjuk el, addig meg kár spanolni saját magunkat!

A játék hangulatos lesz ebben biztos vagyok és ahogy néztem a képeket a kiadott darabok is igényesen vannak megcsinálva és nem olyan sima fekete tokban benne egy lap meg egy dvd

Mondjuk azt a Stalkeres öngyujtót vagy zippo-t elfoganám:)

ce_polnish_thumb6ie.jpg

írta nekem egy ukrán ember, hogy ha gondolom menjek át és vegyem meg náluk a CE-t..... írtam neki h az ország túlsó felében lakok azóta nem írt

GSC csak ingyen kieggel tudná tisztára mosni a lepedőt... (legalábbis ruszki-tájon) :wink:

Szerintem egy pár az Argroprom underground, egy másik meg a Yantari dokik laborjának bejárata, a többi meg passz.

elképzelhető hogy agroprom...... de lehet inkább limansk

Limansk!? Sztem ott nem lesz labor. Felsők Agroprom, yantar bejárat, Földtúrás nemtom,Agroprom,

Goldman":2edkrdd9 mondta:
Édes patkányok miért hagytak ki titeket a socból,? :cry:
a patkányok a kedvenc ellenfeleim :lol:

Majd nem lesz ha majd 20asával jönnek :D Tölténypazatlók.

pedig azt isígérték hogy limansk környékén is lessz valami labor

Vissza
Top Alul