Infok

Emberek: Ez teljesen egyértelmű! Ugye azzal kezdődött, hogy az orosz elvtársak, jó szokásukhoz és annak rendje és módja szerint megkaparítnották a gold lemez egy példányát!

Oleg bácsi erre mit mond, " Jó ez wazze, így legalább fa.szául lebétateszteljük!" " Nyomunk a kö...csögöknek egy jó kis 1 hét halasztás, oszt az orosz gémerek úgyis kipörgetik 3 nap alatt az egészet. Ó totál sok időnk lesz lepecselni, oszt ha nem fér bele kiadjuk utólag a pecset 1 hét múlva megjelenés után, addig meg van idő votkázni"

Mekkor jó dolog ez nekik gondoljatok bele, nem kell nagyon tologatni a megjelenést oroszok letesztelik, nekik meg nincs más dolguk 2-3 hét alatt a rosszabbját kigyomlálják!

De én is egyetértek Hispannal szept 5-én nem lesznek nekünk hibátlan verzióink, habár mire leszinkronizálják a cumót, addigra már 2-3-4 patchet is beleépíthetnek nem. Szóval magyar version lesz a nyerő szerintem, nem hangzásban, stabilitásban.

De reménykedjünk, jó lesz az, Stalker is szar volt, és mégis szerettük, ezt is fogjuk!

Én bízok és még mindig nagyon várom!

egyet mondok pár héttel ezelőtt a BETA-teszt már megvolt.... természetesen a legtöbb teszter orosz volt.

a szinkronizálásnak meg kúvára nincs kköze a játékhoz a szinkronstúdió kap 1 packot amiben a játék szövege excell (txt ) formátumban van... azt szinkronizálják miután kész vannak vele visszaküldik a gsc-nak és azok integrálják a játékba (ha többre vagy kíváncsi vedd meg az ehavi gamestar-t és annak a dvd-jén találsz 30 perces bemutatót a cs szinkronizálásáról )

Jim: Megvettem, de nem néztem meg!
Nem tudtam, kösz az infót!

Akkor nemtom mi a bughalom oka! Más verziót kapott volna a gamestar? Biztos nem!

rat":hpoomnyt mondta:
De reménykedjünk, jó lesz az, Stalker is sz@r volt, és mégis szerettük, ezt is fogjuk!

Ez az igazság.
Nemtom mennyi lehet igaz abból hogy a mentések 80%-a visszaolvashatatlan, akkor 2 nap alatt biztos ugy vitték végig, hogy nem mentettek benne, vagy legalábbis nem töltötték be és egybe hiperpro módon végigtolták. Bár nemtom milyen hosszú, elvileg jóvel rövidebb mint a SoC. Ha nem túristázkodunk, meg nem húzzuk az időt a "Találd meg a Gravi artifactot" küldetésekkel akkor 2 nap alatt kényelmesen, pihenésekkel együtt végig lehetett tolni.
Szóval az az orosz találkozott a legkevesebb buggal, aki csak álat módjára minden élvezet nélkül vitte végig.

Bár mondjuk mindenkinél mások a bugok, nemtom hány embernél ilyenek a mentések, nálam a SoC mindenféle patch nélkül is ment elég rendesen.

Tudom, de a neten fenn van már oroszul(betekintésképpen), csak a StarForce nem hagyja magát feltörni

Asszem a StarForcenál az van ha adnak ki patchet a gamehoz, akkor azt úgy már könyebb feltörni.
És már adtak ki patchet, párat.
----------------
Ja az E3mas nem volt rendes CS csak vlmi kicsit jobb SoC.

Egy kétséges játékot megvenni nem biztos, hogy megéri. A MassEffect-et, na azt megéri támogatni, de a Clear Skyt????

Én azt hittem, hogy az év játéka lesz, ehelyett valószínűleg egy blamázs a GSC-nek és kiábrándító a rajongóknak.

A bátyám megveszi a CS CE-t londonban és egyből kézhez is kapja 5-én, de neki nincs gépe, és nem akarja addig elküldeni még nem játszott vele, az pedig pár nap. Ő nem játszott a SoCal. Ezt csak azér mondom mert mi magyarok később kapjuk a CE-t, és ő előbb informál majd róla.

De ezt is végig lehet vinni? Azt hittem, hogy nem lesz vége csak a sztorinak és onnantól korlátlan freeplay.

Aki szereti a S.T.A.L.K.E.R.-t, az igenis vegye meg a Clear Sky-t , ha játszani akar vele, ne "alternatív úton" szerezze meg :lol: .
Ne háborogjatok már. Nem unalmas még előre lefikázni egy olyan játékot, amit még nagyrészetek ( 99% ) csak hallomásból ismer??? Unalmas már ez a "jájjjj de szar lesz" meg hogy "átbaszták a rajongókat"...hagyjátok már ezt..... :lol:

"mert a Józsi mondta, hogy az unokatestvére apjának a húga, aki a Béla ismerősének, a Pistának a lánya, na, annak van egy fia, aki már beszélt egy emberrel, aki látta azt hogy valaki leírta amit hallott, valahol" Úgyhogy akkor tényleg szar az egész :halom:

Talán jó lesz, de nem az év játéka, ahogyan azt az összes rajongó várta volna. Na meg nem is időben kapjuk meg.

Vissza
Top Alul