Infok

nem valószínű hogy szept 5-ig tudnak mindent javítani. viszont az oroszok most nagyon felvannak ba**vva. gsc jelen pillanatban a béka se*ge alatt van kb, úgy tűnik az oroszok lettek a bétateszterek, lehet azért kapták meg 2héttel előbb :S

én nagyon remélem valami jó fog kisülni belőle, mivel most kaptunk levelet hogy készülnek valami expansionnal, de ha a cs ennyire rosszul sül el, tuti nemlesz belőle semmi :S

A videoban láttam h legalább gyors fegyverváltás van és nem kell bemenni harc közepén az invbe

dezodor":32xl7qz1 mondta:
Újabb hírek az orosz ismerősöktől + gsc forum:

a 3. patch utáni állapot: (ennél 100x több gond volt az 1.5-ös verzión, ez már az 1.5.3-as)

- shoc-ból átjött kb minden bug ami volt. npc-kkel csata közben és utána 1 jó darabig nem lehet beszélni
- katonai támaszpontokon vannak állványos pkm-ek, amik 2000%os pontossággal lőnek, még akkor is ha nincs aki kezelje őket :D
- szinte minden küldetés bugos, van hogy mégy, kapsz 1 taskot, és amire odaérsz kiirja hogy "sikerült"
- főhős nem éhes sose (kikapcsolták, de akkor minek van kaja?)
- alvás teljesen kiiktatva
- bugos az amk dinamikus időjárás amit beletettek, ha elmented a játékot és visszatöltöd akkor más időjárás fogad, gyakran pályaátlépéskor is, vagy gyorsmentéskor
- itt egyre sűrűbben fogad az, hogy az npcket pont akkor dobjabe amikor pályát váltassz, és 1xűen esélyed sincs, meghalsz amint betölti a köv. pályát, vagy csak simán gyalogolsz és hirtelen odadob eléd pár ellenfelet
- az elmentések 80%-ban korruptak lesznek, és nem lehet visszatölteni, és új játékot kell kezdeni
- a sztoriline bugos, és az egész csak arról szól, hogy mész és lősz, afféle unreal tournament stílusban, ezt muszáj bemásolni:

"And all scripts are often bugging, that turn Stalker into Counter-Strike. No adventures, just PIF PAF PIF PAF, for controlling the territory."

nem tudtam hogy oroszok is hsználják a pif-paf -ot :D

Szóval, nah, én nem húzok le semmit, biztos jó is, csak hát ezekkel a bugokkal, inkább érdemes várni, amig végleg kijavítják... vagy visszahívják a játékot....

Komolyan nem értem a készítőket... Addig be se merném jelenteni az általam fejlesztett játék megjelenési időpontját, amíg nagyjából bugmentes állapotba nem kerül a játék... Minek kell kitűzni egy időpontot, ha még sehogyse állnak vele?! dühös2 Talán szeptemberre majd jobb lesz? Nem 6.000.000 bug, hanem csak 100.000? :x Ez egyszerűen siralmas! :cry:

Ja és a stamina jelző csík nem a hud-on van, hanem az inventoryba, szal ha futsz és nemtudod mennyi nafta van benned, akkor nyomni kell inventoryit, ami viszont eltakarja a képernyőt, és akkr látod hogy mennyi erőd van még :D ez nagyon hasznos főleg ha csata van, vagy menekülsz, ugye? :(

nekem például az is baj volt a socban hogy néha nem lehetett löszert venni kereskedőnél,remélem ez ki lett javitva de ahogy néztem msot a videokban nincs valami sok minden a kereskedöknél és remélem az is ki lett javitva h a stalkerek több mindent megvesznek töled nem csak a kenyeret meg a kolbászt meg stbGránátot viszont már tudnak dobni

Ezt egyszerűen nem értem, hogy történhet ez meg a CS-vel? Annyira vártam.. :cry: Ha tényleg ilyen lesz a gáma akkor óriásit fogok csalódni :| Gamestar 92-re értékelte.. lehet hogy bunda van az ügyben nemtom.. de ez akkor siralmas.. mármint amik levannak írva a fansite-ra

Azt írták, hogy sok helyen szebb mint a Crysis, lehet, hogy ez igaz, de ha olyan lesz mint ahogy dezodor írta akkor még rosszabb lesz a játékélménye mint a Crysisnak.. Elnézést ha vkit ezzel megbántok..

Na, lehet fújni a THQ-ra de ők legalább összerakták valahogy a STALKER-t. A CS-t meg akkor kell megvenni amikor lesz belőle Tesco Gazdaságos Verzió, meg lesz hozzá fél tonna patch.

Grafikára tényleg nincs panasz, arra nagyon rágyúrtak ! viszont ha a bugokat nem tudják javítani szept 5-ig akkor nagyon nagy gázba lesznek... mivel nagyon sokan várják, és egyenlőre még csak az orosz komák tudnak vele játszani, és már tőlük is kapják jócskán a rezet. ha még rájuk szabadul európa többi országa is meg amcsik, akkor k.o.

én optimista vagyok, legalább legyen játszható aztán a többi nemérdekel :D

pl. swampon lesz pár régi síremlék amiket a régi darkscape-ről emeltek át, és az a fura földbe vájt alagút vagy mi, ami szintén darkscapen volt, az most red forestbe van, de nem pont úgy néz ki, kicsit átalakították (sajna, de nemgázos)

Nem tudom, mennyi az átfutás, de van egy olyan érzésem, hogy ha szept 5-én jelenik meg, 4-5 nappal előtte a lemezeknek már nagy számban kész kell lennie, hogy leszállíthassák, beárazhassák, stb... szóval van még 5-6 nap arra, hogy eleve javított verziókat szállítsanak le... Ergo meglátásom szerint a magyar lemezek is bugosak lesznek, helyzetünk csak annyiban jobb, hogy nekünk már lesz "azonnal" pár hotfix.

Így van ez kb vagy hülyeséget mondok dezodor?

Elvileg a kiadó is teszteli szóval lehet még kevesebb idejük van. Vagyishogy nincs idejük.

Sajnos a neten alig találtam új helyszineket videokban is mondjuk amit az ign-en láttam abban volt csak oylan mintha a socban lett volna.

Vissza
Top Alul