Infok

én meg azt, hogy nem warezolunk ennyi elég lesz! maradjunk a topic témájánál, mely az új Infókról szól!
Ok?!

Újabb hírek az orosz ismerősöktől + gsc forum:

a 3. patch utáni állapot: (ennél 100x több gond volt az 1.5-ös verzión, ez már az 1.5.3-as)

- shoc-ból átjött kb minden bug ami volt. npc-kkel csata közben és utána 1 jó darabig nem lehet beszélni
- katonai támaszpontokon vannak állványos pkm-ek, amik 2000%os pontossággal lőnek, még akkor is ha nincs aki kezelje őket :D
- szinte minden küldetés bugos, van hogy mégy, kapsz 1 taskot, és amire odaérsz kiirja hogy "sikerült"
- főhős nem éhes sose (kikapcsolták, de akkor minek van kaja?)
- alvás teljesen kiiktatva
- bugos az amk dinamikus időjárás amit beletettek, ha elmented a játékot és visszatöltöd akkor más időjárás fogad, gyakran pályaátlépéskor is, vagy gyorsmentéskor
- itt egyre sűrűbben fogad az, hogy az npcket pont akkor dobjabe amikor pályát váltassz, és 1xűen esélyed sincs, meghalsz amint betölti a köv. pályát, vagy csak simán gyalogolsz és hirtelen odadob eléd pár ellenfelet
- az elmentések 80%-ban korruptak lesznek, és nem lehet visszatölteni, és új játékot kell kezdeni
- a sztoriline bugos, és az egész csak arról szól, hogy mész és lősz, afféle unreal tournament stílusban, ezt muszáj bemásolni:

"And all scripts are often bugging, that turn Stalker into Counter-Strike. No adventures, just PIF PAF PIF PAF, for controlling the territory."

nem tudtam hogy oroszok is hsználják a pif-paf -ot :D

Szóval, nah, én nem húzok le semmit, biztos jó is, csak hát ezekkel a bugokkal, inkább érdemes várni, amig végleg kijavítják... vagy visszahívják a játékot....

Akkor patch nélkül jobb? mert nem hiszem hogy azzal jobb lenne szövegből itélve.

dehogy jobb. anélkül kb percenként kilép, meg 100x ennyi bug van. :(

újabb bug:

- artifact detector nem műxik :( azt mutatja van ott vmi, és nincs, vagy épp fordítva... ejj :(

akkor mire szept5. kijön már nem lessz annyi bug :wink:

Szegény oroszok, kidobott pénz, és majd vehetik meg a multy verziót is. Vlmivel csak jobb lesz.

Az elég vicces h mész azt ledogja eléd az ellent és meghalsz aztán nemtudod visszatölteni és kezdhetsz uj játékot.

Goldman":aoebcahd mondta:
Bakker ha ez igaz akkor ez a játék egy s*ar :cry: fal1 gurul1 #B dühös2 ááá **** :o nem1
várom a GTA-t majd azzal le vezetem a feszültséget amit a ruszkik okoztak :?

Hát arra még várnod kell több mint 3 hót. Hacsak nem KÉSIK. :D

inkább a crysis warhead-et kell majd megvenni abban biztos nem fog senki csalódni

tényleg nemtudom h érdemes e megvenni eddig csak rosszakat hallunk és nem is keveset

és a videókban a fegyverek célzása is el lett baxva..... a kezdő kispisztoly-ra közelítve elég érdekesen néz ki.

és egyébként mi a fenét csiáltak 1, 5 évig ? (a vodka iváson kívül )

Vissza
Top Alul