Infok

Nincsenek!

Én abból élek, ami infót innen onnan összegyűjtök!

Hú ez nagyon Bar informátorosan hangzott :-)

Megnézteme gy párat,csak még mindig az a gond h csak a Clear sky frakcioban láttam harcolni

Most néztem egy videt és az npc tudott létrát mászni!!
------------------------------------------
"Ha tényleg ennyi mindent kihagytak (megint) a játékból akkor a következő húzásukra már senki lesz kíváncsi. Itt vmi nem stimmel a GSC-nél, a sok igérgetéssel csak maguk alatt vágják a fát."

A remény hal meg utóljára..
Figyeld meg ha majd csinálják a stalker 2-őt és beigérnek dead cityt meg buszjegyet prypiatba, majdnem mindenki ugyanúgy befog dőlni mint a CS-nél. Aztán majd nagyot néznek amikor elinditják a Packman-t. Én biztos nem dőlök be mert a CS-től nem vártam többet mint egy jó lődözés, meg limansk, a többi csak hab a tortán, nem kötelező dolog.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sztem a csatlakozás SoC-os lesz. Nem leszel más csak loner, és a "Csatlakozás" annyit takar hogy haver, de te attól még loner maradsz.

StotheG":2mp5j2a2 mondta:

OK, van aki bedől a dumának, van aki nem. De én a helyükben nem beszélnék ennyi mindent össze-vissza, valami ugyis mindig ki fog maradni a végleges verzióból. Ebből a szempontból többe esze van mondjuk a VALVe Software-nek... kussolnak aztán ha van egy 80-90%-ban végleges verzió azt bemutatják ( nem, nem a HL2- re gondoltam :-) ), a GSC meg állandóan videókat meg screenshotokat ad ki, aztán a véglegesből kidobják ezeket a fícsöröket, a játékosok meg lázadoznak.
Amúgy NPC a SHOC-ben is tudtak létrára mászni, nem? Vagy keverem valamivel? :roll:

http://stalkerfansite.extra.hu/stalkerf ... gle&id=214 kevéske kép, ami az egész dolgot illeti, nem nagyon értem, gsc-n is írták, hogy kimaradtak dolgok, de nem változtat azon semmit, hogy kevésbé várom a játékot. Szerintem iszonyú hangulatos a képek alapján, főleg az ingame.ek re gondolok.
jó lesz ez majd 5-e után mindenre fény derül! addig meg kár spekulálni ezen

Jaja.
A CNPP-s képen az a piros felül az NPP életét jelzi?

Vlki tudna linkelni egy clear sky mappot?

Na igen, de ha nem olyan jó a játék és kicsengettem érte a pénzt akkor meg már késő ezzen rugózni, szóval inkább most tárgyaljuk ki. Szerintem.

én még bízok benne h jólesz de sztem ez a socnál is olyan volt hogy mindent akartak és nem sok minden lett belöle

persze, de mindenki tudja rá a megoldást vásárlás előtt le kell "testelni" persze nyomjatok egy böngésző frissítést s látni fogjátok hogy no-warez! :lol: de véleményem szerint mindenki így csinálja, aki meg azt mondja, hogy nem az hazudik!

jaja lehet hogy az erőművet jelöli, teljes térképet én még nem találtam sehol!

Érdekesek a képek. 2 nap alatt már van képek az NPP-ről szóval a végéről, de limanskról még nem naon.

Így van nincs is ezzel gondom, lesz itt megoldás, le fogom tesztelni vásárlás előtt, csak nem értem miért jó az a fejlesztőknek ha eleve mindenki előítéletekkel próbálja ki a játékukat.

[szerk]

A játék nehézségéről lehet vmit tudni?

Én nem is nagyon számitok valami hosszú játékra,föleg h teleportálhatsz de végülis be is járhatod

nos már régóta nyomon követem a stalkert ezek a dolgok a soc az ol esetében is meg voltak, persze tudjuk a soc meg is jelent :lol: mindig kell valami szöveg, most így meg jó nekik, mert még az is ki fogja legalább próbálni, aki soha nem is hallott róla :lol: ingyen reklám :wink:

Yantart azt most nem igazán értem, végülis minek lesz benne? Nincs sok érteleme végigmenni ugyanazon a laboron. Bár helyett ezt kellett volna kihagyni :D Sztem

Vissza
Top Alul