Infok

Ezekre a pálya dolgokra visszatérve, az elég érdekes, hogy nincs benne se Bar, se Rostok, mikor világosan ott van a térképen, ha megnéztek egy gyűjtői kiadásból az A2-es zónatérképet!

Elzárták esetleg anomáliákkal vagy sugárzással, mást nemtok elképzelni, ha meg csak úgy töltés közbe átugorjuk, az megint csak irtózat béna megoldás lenne én azért bízok benne, hogy benne lesz Bar, Rostok és Pripyat is már a térkép alapján.

Tényleg Dezodor az ismerősöd nem tudná elmondani, hogy hogy ugorták át Rostock-ot Bar-t és Pripyatot, mert én személy szerint nagyon kíváncsi lennék rá!

Én nem akarok elfogult lenni, de ekkorát tévedni, mint a Gamestar, aki 92 %-ot adott rá, akkor nagyon gáz lenne. Én megbízok a Gamestaros fiúkban. Mondjunk nem mindig értek egyet az elemzéseikkel, de én bizakodom, hogy igazuk lesz!

Mostmár biztos várok egy kicsit ezzel a vásárlással. Valahonnan tutibiztos infot kell szerezni róla mert ha megveszem és kiderül hogy átverés akkor elég szar kedvem lesz. #B

[szerk]

Gamestar nem mérvadó, összevannak szerelmesedve a GSC-vel

mondjuk az utóbbi időben nem is mutogattakk szinte semmit... csak a játék elejét....
(ebben a vásárlás dologban én is kezdek bizonytalan lenni..... lehet várok keveset aztán inkább warhead-et veszek

Igazad van Tom: Én is biztosat szeretnék tudni, mielőtt 8 pezót kidobok az ablakon, egy esetleg rossz játékért.

Hamár nekem már hatalmas plusszpont a frakciók háborúja, belépés a frakciókba, fegyver és páncél javítási lehetőség.

Kedvenc fegyót, páncélt nem kell elhajítani, mert szétlőtték vagy megfáradt. Ez a szememben hatalmas plusszpont lesz.

5 frakció melyekhez csatlakozhatok plusszpont, kevesebb darkos hely plusszpont a szememben, csak detektoros arifact keresés hatalmas ötlet, nem úgy mint a SoC-ban, ahol csak úgy ezek az "értékes" cuccok csak úgy a földön el voltak szórva.

Csapatos összecsapások NPC haverokkal, NPC gránáthasználat, feljebblépés a frakcóban nagyon jó ötlet, területfoglalás szintén!

Csak ne nagyon vegyenek ki területeket: habár a kedvencem az army warehouse és a cordon benne benne lesz!

Tényleg most akkor hány frakció lesz benne összesen? És hányhoz lehet csatlakozni? Ha valaki tud neveket, akkor nagyon értekelném! Köszönöm!

Jim: Lehet találni you....tube-on orosz verziókból videókat, ami nem a játék elejéről szól!

rat: nincs dupla hsz - Tibi

Nem is hiszem hogy lehet csatlakozni. :| Szerintem a Clear Sky klánba leszel azt ennyi. Nem lehetsz bandita meg semmi más. Vannak képek hogy a PDA-ba mindig a Clear Sky frakcióba vagy. Valószínűleg ezért Clear Sky a játék neve. :wink:

de hova lett a sok ígért meg minden... hogy majd multiban járművezetés..... új fegyverek..... használható eszközök....

a következő a menet a játékban:

kezdessz mocsáron, utána kordon, majd garbage, onnan balra agroprom, jobbra darkvalley.

agropromból átmégy yantárba, onnan pedig military, majd onnan red forest, és onnan limansk, majd onnan hospital, és onnan stancia2-re egy bősz nagy ugrással.

még 1x elmondom, az erőműnek csak a túloldala van benne, ami az extra pálya volt a shoc-ban. Ugyanúgy nem lehet a földön járni, és ugyanúgy teleportos idegesítős ugrálós.
nincs kontrol room, nincs sarcofag ug, és generators pálya sem, ami az erőműnél lett volna. csak érdekességként, a spawnban még mindig bennevan a stancia1 pályaátlépő, viszont később törölték a pályát.

a játéknak nagy feelinget adott a földalatti cuccos. Most már csak agroprom underground van, meg végülis a korház félig-meddig földalatti, vagyis ilyen sziklába vájt dolog.

minden csoport bázisán van 1 barman, az-az garbage-n, agropromban és darkvalleyben is. én is nagyon sajnálom a régi bar-t, főleg azután hogy beharangozták milyen jó is lesz, meg kitették azt a nagyfelbontású képet.

a pályákat 1enlőre nem lehet visszatenni shoc-ba, majd csak ha lesz hozzá sdk, addig meg végülis elfér 2 játék a gépen...

új fegyver nincs, csak régi visszarakottak, tehát a toz34, martha pisztoly meg a pkm.
az állványos pkm is bennevan és npc-k tudják használni is, bár nem láttuk még akcióban, csak modnták hogy lesz... majd kiderül.

Igen sztem sem lehet csatlakozni mert még nem láttam semmi képet és semilyen videót sem hogy máshol lennél,de csak ha a clear skyban lehet lenni az eléggé rossz lesz mivel tudtommal is ugy volth mjad te csatlakozol.

Doma: Ezt kizártnak tartom, Oleg saját bevallása szerint 5 frakcióhoz lehet csatlakozni:
Clear Sky, Duty, Freedom, Renegade, Stalker (kvázik lonerek csapata SoC-ból)

De nemtom, hogy például Military-vel, Banditákkal lehet-e valamit kezdeni.

Olvastam, hogy korrupt ezredestől lehet missziót kapni (nem egészem military, de majdnem)

Amit tudok: Jelenleg Mocsárban kezdve két verzió létezik vagy Clear sky-nak vagy Renegade-nek segítesz, ami már majdnem bandita is lehet, elképzelhető, hogy nem is lesz elkülönítve.

Átmész Cordonra, ahol Stalkerek és Katonaság küzd, a választás lehet,hogy egyirányú csatllakozhatsz a stalkerekhez.

Hogy utánna milyen pálya jön, nemtom, de Duty, Freedom ellentét és valamihez csatlakozás biztos lesz, ami szerintem iszonyat feelinges lesz.

Emellett állítólag minden pályán elszórva kisebb bázisok lesznek (inkább helyörség pár fővel), aztán persze a főbázisok elszórva az egész zónában (okfejtésem alapján 5, amiből 3-at egyértelműen videókból láthattunk)

én eredetiben nem találkoztam a toz-al sajnos!

Képeket találtok a fansite-on a PDA frakciókkal kapcsolatos részekről!

Ott látszik, hogy kikkel vagy barát és kikkel nem!

NINCS DUPLA HSZ - Tibi

Dezodor, a tovarisch barátodtól nem tudod, hogy milyen új lövőalkalmatosságok kerültek bele a játékba? (Toz-ról, meg valami új pityúról tudok, és a frissített homepage tanúsága szerint van benne PKM) Az alpha verziókból megismert, de a shoc-ból kivágott minigun bekerült? (ami ugye ott virít alul az új menüben)

A blowout-ot megcsinálták hogy véletlenszűren mindenhol van? Ha jól emlékszem a legelején úgy volt hogy a blowout-oknak is nagyobb szerepe lesz mint a SoC-ban.

van a gamestar dvd-jén 25 percnyi beszámoló a magyarításról.... ők legalább dolgoznak vele

Én láttam már videón Freedom bázist, asszem Dark valley-ban van a SoC-ban ott voltak a banditák (még nem foglalták el az army base-t

Duty-ék nemtom hol szituálódnak

Clear Sky bázis ugye a Mocsárban

Stalker frakcióról is volt videó, a bázisukról is, ami Cordonon található

Army base-n Katonaság van!

Yantar-on Tudós bázis, illetvea bunker megvan!

Ezek szerint a katonaság egy évvel később elfoglalja Agropomot és a Dutysok kénytelenek megtisztítani a bár környékét hogy ,,letelepedhessenek''? Nem rossz...

Magyarítás: Úgy tudom szinkronos verzió szeptember 5-én várható (lehet később, de lesz az biztos, cd galaxis és 576 szerint is)!

Patch már ki is jött az orosz verzióhoz, szept 5-én talán már mi is a patchelt verziót kapjuk, oroszokra a teszter feladat hárul.

Blowoutok: Úgy informálódtam, hogy ezek sajnos csak scripteltek lesznek, szóval a hirtelen robbanások előli menekülés elmarad, reméljük patchel még változik a helyzet.

Visszatérve a gamestar szerint van random blowout, de én nem ezt olvastam máshol!

Már csak azt kéne kideríteni, hogy a Renegade-ok hol táboroznak, maradna a Garbage nem?

Tényleg javaslom mindenkinek az orosz verziós A2-es zónatérkép megtekintését, mivel ott be vannak a fontos helyek jelölve és azon bizony ott figyel a Rostocki terület és a Bar is!

Vissza
Top Alul