Infok

Amúgy hogy került Dezodor ennyire bele ebbe a témába? Összeköttetése van a GSC-s fiúkkal? :D Ő volt az egyik tester? :D

szerintem akikkel készíti a mod-ot (priboi story ) azok között van pár orosz aztán ők meshélették neki

Azért én fenntartással kezelem Dezodor hsz-ét és majd az szeptember 5.-én kiderük milyen is lett valójában a game.Reménykedem, hogy azért mert nem sikerült minden beígért dolgot teljesíteni, nem lesz rossz a CS.Egyébként a fejlesztők KIEGÉSZÍTŐnek szánták a játékot nem pedig teljesnek... :wink:

Végülis ki is egészít, de közben meg el is vesz. De azért bőszen hangoztatták, hogy ez lesz az igazi Stalker, mert most nem köti őket annyira a kiadó, hogy a kis amcsik nem fogják bírni a játékmenetet. Hát erre meg még egyszerűbb lett, lineárisabb. De igazad van, csakis szűk két hét múlva fog kiderülni 100%-osan az igazság.

Doma":22qzizgo mondta:
Amúgy hogy került Dezodor ennyire bele ebbe a témába? Összeköttetése van a GSC-s fiúkkal? :D Ő volt az egyik tester? :D
Az üzenő falra írta:
dezodor: ennyire ne legyetek elszállva a cs-től, inkább nézzétek meg amit írtam az infok-ba. saját tapasztalat + ismerős, aki orosz és már 2napja tolja, az-az tolná a játékot, mert 1folytába kilép mindennel

Minden másolásvédelem feltörhető. Figyeld meg 2-3 hét és kint lesz a crack! Emlékszem anno vistánál is beharangozták hogy feltörhetetlen pár nap múlva már sikerült is átvágni a vistát. Ma pedig gyakorlatilag 2 perc kereséssel lehet hozzá működő cracket találni.

Jó ez a videó ezer éves és nem a stalkeről szól.majd ha jó lesz a game akkor talán.

Hát érdekes dolog ez.
Sztem a multi verzió nem lesz annyira kifagyós, majd kiderül..
A hely kihagyásokkal nekem nincs különösebb bajom:
- Prypiat: alapból se lett volna benne, de nem volt akkora érdekesség, hogy újra lenne értelme 2 perc alatt bejárni.
- Prypiat alagútrendszer: Én már a SoC-ban se nagyon szerettem a lab-okat és az alagútrendszer se hiszem hogy valamiben is különbözött volna.
- Bar: Jó hely volt de minek még1x.
- Korház alatt labor: ....
- Darkscape: Ott van helyette Red Forest.

Kórház, Limansk, Red forest, Mocsár benne plusz még pár ismerős hely...

Az erőművet sajnálom, nem tom mi lesz belőle, remélem arra van vlmi esély.

Ja Dez0dor, vlmi ruszki ismerősöd nem tudna képet csinálni a mapról?

Ja azt én se vágom vlmi volt..
De itt meg vlmi tök más lesz.

Sempai":13o4j9gk mondta:
Minden másolásvédelem feltörhető. Figyeld meg 2-3 hét és kint lesz a crack! Emlékszem anno vistánál is beharangozták hogy feltörhetetlen pár nap múlva már sikerült is átvágni a vistát. Ma pedig gyakorlatilag 2 perc kereséssel lehet hozzá működő cracket találni.

Csak egy példa: LockOn is StarForcal van levédve, úgy le van védve, hogy van hogy még eredeti lemezzel sem indul el :D De pls NO WAREZ.

Hja, az X3:Reunion is Starforce védelmes volt és rengeteg gond volt vele, ezért a később DVD-n megjelenő Reunion 2.0-át már Starforce védelem nélkül adták ki. A Starforce egy baromi nagy ökörség, csodálkozom, hogy még mindig erőltetik, csak nehezítik a becsületesen vásárló játékosok életét feleslegesen.

lehet fikázni bármilyen játékot, a crysist is, hogy milyen nevetséges, az egész egy baromság, de ettől függetlenül jól lehet benne lövöldözni és robbantgatni, szerintem csak ezért jó játék, de ez nem idevaló.
szal akinek nem tetszik nem kell megvenni.

9C7ns7LzGR.jpg
:lol: :lol:

Ha tényleg ennyi mindent kihagytak (megint) a játékból akkor a következő húzásukra már senki lesz kíváncsi. Itt vmi nem stimmel a GSC-nél, a sok igérgetéssel csak maguk alatt vágják a fát.

igen ezt leírtam a társalgóba is hogy elképzelhető hogy anyagi csőd lessz a játék.

Vissza
Top Alul