Infok

Ahogy Tibi mondta: mindenki olyan nyelvre moddolja majd, ahogy neki tetszik.

Én akarom hallani, hogy szervóruha :D:D:D

Juteszembe, az 576 ígéretén kívül honnan lehet tudni, hogy amit ők postán küldenek, az magyar-é, vagy sem? Vagy hozzánk egyáltalán nem is jön más?

Na ez az, ők mondanak valamit én meg kapok valamit. A kettő náluk nem feltétlenül függ össze :) De lényegtelen, lényeg az eredeti serial...

Hardwired is megerősít:

Ma megtörtént a S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky aranybejelentése, de végleges megjelenési dátum augusztus 29-ről szeptember 5-re tolódott át. Mindössze egy hét, ezt már féllábon is kibírjuk. A Stalker annak idején tényleg példa nélkül alló atmoszférat mutatott be, de a játékra jópár helyen ráfért volna egy kis csiszolás. Kiváncsian leszek a Clear Sky-ban mennyire szívlelték meg a kritikai észrevételeket.

így jobb, mert az első patch már bennelesz a játékban :) sosebaj, 1 hét az nem a világvége. atmoszféráról amit tudok meg láttam, szntem jó lesz, kicsit sajnálom, hogy a régi pályák nm lesznek benne, meg a shoc-os pályák is szinte ugyanazok, alig vannak átalakítva :S nade sebaj, azért az 5-6 új pályáért megéri :) meg lehet még jó is lesz!

Jó lesz az :)

A pályanemváltozáshoz annyit, hogy 1 év alatt azért oly sokat nem is változik a táj (bár ki tudja,a Zónában bármi lehet) szóval valamennyire ragaszkodni kellett a SHOC-hoz...

sztem mindenképpen változni fog ahogy a videokat néztem de sok minden megmaradt ez is igaz

hu elég jó a doboz modjuk azért kicsit énis félek attól a müanyag semmitől amibe semmi sincs

én is alig birom ki,viszont nekem ez a magyar szinkron nem tetszik valahogy :?

Vissza
Top Alul