Infok

És addig a letöltöttel játszol? :? Mondjuk sajnos anno én is így tettem a SoC-cal, aztán megvettem a gyűjtőit.. :wink:

Úgymondván az 'eszmei értéke' és a szépsége miatt vettem meg, úgy gondoltam, hogy érdemes érte pénzt kiadni, ahhoz képest csak egyszer multiztam vele :D . Jó mondjuk Crysis is megvan CE-be, mert anno vérszemet kaptam :roll: , mióta megvan stalker CE nem is nagyon töltögetek game-eket, szépen gyűlnek a polcon az originalok :oops:

Én a sima SoC boldog tulaja vagyok, de ezt is meg vártam, míg 6 ezer lett, arra meg nagy ívben szarok, ki mit gondol, hogy előtte letölti az ember. A tendencia azt mutatja, hogy mielőtt megvenné az ember leszedi kipróbálja és utánna vásárolja meg a gámát, a CE Európai változatában, majdnem ugyan az lesz mint az oroszba, csak bonusz diksz meg öngyújtó meg artifakt nem lesz, persze ez csak előzetes infó nem készpénz

Mikor megvettem én is arra gondoltam milyen jó lesz multizni aztán még egyszer sem próbáltam :) LOL

Valahogy meg kéne szerezni az orosz verziót, de szerintem ide Magyarisztánba nem hoznak belőle. Valahogy le kéne zsírozni velük hogy itt is dobjanak belőle piacra. Mármint a CE-ből :D

esetleg vlaki írhatna 1 mailt majd a forgalmazónak (aki szerintem az amex tech lesz )

Majd olvassuk oroszul a kézikönyvet.. :wink: , legalábbis én nem tudok oroszul :lol:

Köszi widra.. az a CE? És hol van az ára?

Ez a CE legalábbis ezt írták róla. 497Rubel a magyar árfolyam http://www.kirakatt.hu/deviza_arfolyam/ ... blazat.php (6.33582893535) átszámítva =~ 3155,95 Ft
De ha használod a gugle fordítóját meglesz minden info, mint hogy ez a Limit. CE ver "Plastic Jewel case"
Persze az ár még nőhet szállítás meg hasonló...
Véleményem szerint kár ezen spekulálni, mert nem lesz ilyen változatunk, legalábbis én nem veszek sem ilyet sem mást, mert 15 ezer azért qrva sok még ezért a játékért is. Egyéni vélemény, másnak lehet persze más a hozzáállása :wink:

és valaki nem tudja, hogy az orosz kiadást, meg lehet rendelni NEM orosz honlapról?
én ezt keresem már egy hete e nem találtam semmi angolt... :?

Valamiért én is ezt érzem de abból a ruszki verzióból szerezni kéne mindenképp. Vagy Dezodor mondhatná a kinti kapcsolatának hogy néhány darabot ide is eljuttathatnának a fórum tagjai számára, persze nem ingyen.

Vissza
Top Alul