Infok

Helló Mindenki! Megint visszatértem. :D Látom hogy már pYura megrendelte a CE-t. Én is meg akarom csak nem tudom hogy "melyiket". :? Mert láttam a Fansite-on kétfélét meg még gondolom van más is ami hivatalos.Sőt még van egy a GameStar-on is. Előre is köszönöm!

An old loner of the Zone

Doma

:D

pYura":378cl3or mondta:
Szállítással 37,94GBP (10.280HUF)
Adó már rajta van.
Vám EU-n belül nincs.
Nem sérül meg a csomag.

Én megrendeltem :wink:

pYura és hogy fogják elküldeni ? léci ird meg mert én is azon gondolkodom hogy meg rendeljem

pYura":2t57qxvc mondta:
Szállítással 37,94GBP (10.280HUF)
Adó már rajta van.
Vám EU-n belül nincs.
Nem sérül meg a csomag.

Én megrendeltem :wink:

valamennyi szálítás költség biztos van..... egyébként megéri az árárt (majd ha megjön akkor megmondod hogy mennyi volt )

Légipostával küldik 2,95GBP-ért. Megjelenés után kb 1 héttel megjön.

Kártyával kell fizetni. Amúgy elmész a Pre-Release Alfórum-ba (a sima S.T.A.L.K.E.R.) és ott van hogy CE igényfelmérés és le van írva minden hogy megy. :wink:

Anno ugyaninnen rendeltem a S.T.A.L.K.E.R. CE-jét is:
( http://www.game.co.uk/PC/Action/FirstPe ... ?s=stalker ).

Kb 1000 forint volt a postaköltség és bankkártyával kellett fizetni, tehát kihozta a postásbácsi és már tette is bele a postaládába.. Kb 1 héten belül megjött, de tegyük hozzá hogy bennevolt a 7vége meg a halottak-napja is.. És nagyon örültem mikor megjött :roll:

Ugyaninnen fogom a Clear Sky-ét is.. Csak nincs bankkártyám :?

De ez a Limited Edition a Collector's Edition :?: :!:

valami másik honlapról nem lehet máshogy rendelni? nekem sincs hitelkártyám :?

az lenne a legjobb ha utánvéttel lehetne rendelni, hitelkártya nélkül nehézkes lesz....

akkor megrendelitek olyanhoz akinek van oszt majd később elszámoltok :wink:

én most olvasom a game.co.uk-t a rendelési feltételekről, simán lehet hiszen kártyával nyomatni...,prsze kicsit mindenki fosik az ilyentől, de aki már szívott paypal-al ez ahhoz képest semmi. :lol: És igen ez a limitált CE ver

szóval a linkelt kép és ami az oldalon is kint van az az Oroszoknak megjelenő változat lesz, ilyen volt a SoC esetében is , mint tudjuk, nekünk valamivel kevesebb cucc lesz majd a CE verzióban!

nekem a szüleim kerek-perec megmondták h nem adják ki ilyen honlapra a kártyájuk adatait, meg is értem őket hogy nem bíznak ebben a dologban mástól meg nincs pofám elkérni a rokonságból, szal nem tudom, hogy mi lesz :D

majd remélem valaki segít mert ez nehéz dolog, és az idegesítő az benne hogy megvan rá a pénzem és mégse tudom megvenni :cry:

Figy a www.game.co.uk abszolút biztonságos és megbízható ilyen téren, tapasztalatból mondom!
Tudom ám milyen, amikor a szülőket nem lehet meggyőzni valamiről! :?

egyetlen ötletem van, ami elég furcsa, mégis kiírom, hátha valakit érdekel:

Mivel én nem tudok magamnak rendelni játékot, megkérnék valakit, ha magának szeretne rendelni a Limited Editionból az angol honlapról, akkor rendeljen a sajátja mellé még egy másikat nekem is, és természetesen kifizetném mindenestül az árát, vagy ha kell kicsit többet is fizetnék érte.

Szóval ha valaki rendelt,szeretne rendelni, akkor az kérem szóljon nekem, írjon e-mailt, vegyen föl msn-re és megbeszélhetnénk ezt, hogy akkor nekem is rendelne, no és persze azt hogy mikor hol hogyan fizessek érte. Köszönöm!

Vissza
Top Alul