Infok

nos emberek ha lett volna akkor elnézést ha nem akkor tessék :)

stalker_1.jpg

komment:

A reggel bemutatott új képadag után a Deep Silver ma még egy meglepetéssel nyűgőzte le az anomáliák rajongóit: augusztus 29-én (bizony, megvan a végleges dátum!), a S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky megjelenésének napján egy gyűjtői kiadás is a boltok polcaira kerül. A megközelítőleg ötven eurót kóstáló Collector's Edition a játék mellett egy 288 oldalas novellát, egy bónusz DVD-t (soundtrack, Making of videó, exkluzív képanyagok), egy A2-es, térképnek is használható posztert, valamint egy S.T.A.L.K.E.R. logóval ellátott fém medált is tartalmazni fog.

http://www.gamestar.hu/stalker-clear-sk ... arjak.html

http://www.gamestar.hu/stalker-clear-sk ... iadas.html

lesz szerintem. de mi nem fogjuk azt a kegyet kiérdemelni hogy saját nyelvünkön olvashassuk végig azt a novellát (sajnos).

Vagy azért fog csúszni a magyar CE-e kiadás, mert még nincsenek kész avval a k **** rva novella fordítással! :evil: És akinek CE kell, de nem tud várni vele, az megveszi a sima alapverziót, aztán ha kijött a CE, lecsap arra is! :lol: :D

hoppá mmit találtam :

normal_fullyhj.jpg

ezek szerint ilyen lessz a sima kiadás ..... nem rossz :P

Am gestrigen Tag bestätigte Deep Silver das Veröffentlichungsdatum des S.T.A.L.K.E.R. Prequels, Clear Sky und gab gleichzeitig auch konkrete Informationen zu den verfügbaren Versionen bekannt.

Wie geplant, wird S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky pünktlich am 29. August 2008 in den Regalen der Händler zum Kauf bereit stehen und wie einst S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl, wird auch Clear Sky mit einer Collectors Edition aufwarten. Wer nicht auf Extras wie eine edles Steelcase, eine Bonus-DVD mit einem Making-of, den Soundtrack und Artworks verzichten möchte, greift für den Preis von 49.99 Euro zu, alle anderen können das Spiel wie gewohnt in der Standard-Ausführung für einen Preis von 39.99 Euro erwerben.

Fans der S.T.A.L.K.E.R. Romanreihe, erhalten gleichzeitig die Chance mit der Collectors Edition auch den dritten Band Apokalypse gratis zu erwerben. Weitere Extras sind die bereits aus den Vorgänger bekannte DIN A2 Übersichtskarte der S.T.A.L.K.E.R. Welt und ein Alu-Pin mit dem Clear Sky-Motiv und -Logo.

Fazit: Egal ob Gelegenheitszocker oder Genießer, für ein Rundum Sorglos Paket ist gesorgt!

ezek szerint a sima az 40 euro a colllectors edition meg 50euro

nekem valahogy jobbann teccik mint a soch borítója

nos aki akarja az előrendelheti a clear sky-t

http://galaxisnet.hu/PC/15274/stalker-clear-sky.html

a leírás

Még nem eldöntött a játék honosítása, azaz, hogy a kiadó angol vagy magyar nyelven hozza forgalomba. Az ár becsült ár.

Várható ára: 7 990 Ft

Részletek:

A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl 2007 egyik legtöbb példányszámban elkelt első személyű lövöldözős játéka volt. Ez év augusztusának végén az GSC Game World ukrán fejlesztőcsapata és a Deep Silver kiadó újra lehetőséget teremt a játékosoknak, hogy beléphessenek a csernobili tiltott zónába. A S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky az eredeti játék előtt egy évvel játszódik, mikor egy rendellenes energiakitörtés örökre megváltoztatja a Zónát.

Frakciók háborúja
A különleges szerepjátékos elemekkel fűszerezett S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky-ban a játékosok Scar, a zsoldos stalker bőrébe bújhatnak, aki a túlélésért küzd a Zóna ellenséges szektoraiban. Az új területeket a stalkerek szétszóródott csapatokban próbálják felfedezni, a különálló frakciók között azonban hamar véres háború tör ki. Scar zsoldosként az ereklyékért és hatalomért dúló harc közepén találja magát. A játékos feladata megtalálni, hogy melyik oldalon van Scarnak a legnagyobb esélye a túlélésre.

Intelligens ellenfelek, lenyűgöző látványvilág
Az elődjéhez hasonlóan a Clear Sky is tökéletesen megragadja a Zóna hangulatát. A DirectX 10 támogatás lehetővé teszi a gyönyörű grafika, a dinamikus napszakváltások, az elképesztően valósághű fényeffektek, valamint a részletes táj és az élethű animációk megvalósítását - ugyanakkor a S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky működik DirectX 8 és 9-en is.

Különleges hangsúlyt fektettek a gépi karakterek viselkedésének valósághű lemodellezésére. A mesterséges intelligencia az előző részhez képest jelentősen javult, így az ellenfelek és a szövetségesek a helyzethez illő, önálló döntéseket hoznak, melyek hatással vannak a későbbi eseményekre is. Például a csaták kimenetele nincs előre meghatározva, csupán a végső néhány szinten "tereli" a játék a főhőst a megadott végkifejlet felé - mely később a Shadow of Chernobyl eseményeihez vezet.

Jellemzők

* Egy akcióorientált első személyű lövöldözős játék és egy összetett szerepjáték sajátos keveréke
* Hatalmas bejárható terület: rengeteg új szint érhető el, plusz néhány teljesen átdolgozott darab a S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl-ból, valamint rengeteg melléküldetés motivációs jutalmakkal
* A kiterjedt S.T.A.L.K.E.R. világ valósághű megjelenítése: az ellenséges csoportok egymással harcolnak, a mutánsok prédára vadásznak
* Filmszerű átvezető jeleneteket egészítik ki az izgalmas háttértörténetet, mely végül a S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl eseményeihez vezetett
* Számos játékbeli újdonság, mint például a gyors utazás, a kiterjedt módosítási lehetőségek, a páncélok és fegyverek javításának lehetősége
* Jelentősen feljavított gépi intelligencia
* Korszerű grafika teljes DirectX támogatással
* Dinamikus napszakváltás valósághű időjárással
* Részletes grafika teljesen új animációs motorral
* Jelentősen kibővített többjátékos mód, számos új és változatos játékmóddal. Akár 32 játékos is játszhat egyszerre online vagy LAN-one keresztül!

ebay..... valami ilyesmi (szerintem a ce részlletei később fent leszenk a netenn (bounsdisk... stb )

szerintem minimum megvan az 15 ropi mert gondolom szállítási kültség... ado... vám meg megrendeled aztán mondjuk megkapod de sérült a csomag :| akkó szívás......

(úgy gondolom hogy a legjobb megoldás az ha ismerős útján vagy saját magunk kiugrunk mondjuk a sógorokhoz (ausztriába oszt ott megvesszük )

Szállítással 37,94GBP (10.280HUF)
Adó már rajta van.
Vám EU-n belül nincs.
Nem sérül meg a csomag.

Én megrendeltem :wink:

Vissza
Top Alul