Infok

Gamespot: 2008 Q1 --> Q2
Leginkábbis senki nem tud semmit, ami baj, mert még több tökölésnek ad alapot.

Mindenesetre eladom a VGA-m és veszek valami normálisat ha a tudom, hogy másnap a boltban lesz a lemez...

végre a fejükhöz kaptak, mondjuk így meg minek írják ki hogy augusztusban jelenne meg " a madárkák" szerint, de igazából nincs hivatalos időpont....

Íme a hivatalos időpont, egyenesen a gsc honlapjáról:

GSC Game World, computer games developer, its publishing subdivision GSC World Publishing and Koch Media, a leading marketer of video games, today announced the planned release date for the title S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky. According to the agreed plan, the game will ship August 29, 2008 worldwide. S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky will be published by the games labels Deep Silver and GSC World Publishing.

magyarul:

gsc gameworld -pc játék fejlesztő- melynek kiadója a gsc world publishing és koch media - piacvezető kiadó blabla - mai napon (március 27.) bejelentette a clear sky pontos (tervezett) megjelenési idejét. A megegyezés szerint, a játék 2008. Augusztus 29.-én fog megjelenni világszerte.

koch media és gsc world publishing adja ki.

nha akkor agusztusban gépújatás :D
(meg nem baj az legalább akkor már nics olyannagy meleg..igaz a suli majdnem elkezdődik :) )

mivel én jó emberhez méltóan az első 2hetet mindig kihagyom... ezért nekem pont ideális lesz... jameg talán addigra vmi gépújítást is be tudok eszközölni, bár ez függ a nyári melótól is :)

emlékezzünk, SoC-nál is az volt, hogy még tolták pár héttel a kiadást mert a csomagoló céggel valami gond...
Ha lehetünk optimisták, és miért ne, akkor megjelenik azon a dicsőséges,szent napon.

nem lessz késés szerintem a koch kihozza időre a játékot (meg ugye majd másfl év fejlesztési idejük azért volt (de megmerem kkockáztatni hogy valamivel nagyobb lessz a bejárhetó terület és a játék is sokkal jobb lessz :) ))

Hehehe....Nem örülök,de tudtam hogy megint hozzák a formájukat :D :D :D
Hálisten nemkem már nem okoztak csalódást....
Dezo thx. a fordítást!

Az pont jó, a játékban úgyis örök ősz van. Kijön és megnézem milyen vassal megy fullon és felkerekítem az enyémet is olyanra aztán hadd szóljon :) Ezt is a zh-k fogják bánni.

nha a cikk kint van a fansite-on..illetve akit (eddig nem szerezte meg ) érdekel a stalker mobilt is megvásárolhatjátok :wink:

Vissza
Top Alul