Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Koch has told videogaming247 today that GSC Game World’s S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky is slated for an August release.
The prequel to S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl had gone without a date since the publisher took control of the game in January.
Survival shooter Clear Sky is still something of a mystery at the moment, but the reputation of the first game is bulletproof among PC gamers for being broken but brilliant.
én nem boszankodok de kívánsci vagyok rá...nagyon (mindeggy én leglább fél évnyi játékidőt tartogató játékokkal elvagyok pl:counte rstrike:source meg ilyenek )
Update:
Sticking to the old tradition of confusion surrounding the release dates, Deep Silver announced today that the yesterday's announcement has not been made by Koch Media, Deep Silver or GSC Gameworld. Once an actual release date is established, we will report it.
legyünk öptimisták hogy junius előtt téllg megkaparintjuk a játékot (és szerintem nem akarnak megint abba a csapdába esni hogy tologatják a megjelenési időt mint vmi kisaútót )
Szerintem hitegetnek mindenkit összevissza hogy mikor dobják ki és én biztos vagyok benne hogy valamelyik vizsgaidőszakra fog esni hogy szivassanak minket #B ****
Azt a múltkor se AKARTÁK, csak aztán a sok szarakodásnak ez lett a vége. Sanszos, hogy megint ez lesz belőle, csak nem fog annyit csúszni, hanem csak egy pár hónapot, de nem éveket.
kaptunk Valentine-től mailt, hogy nem kell aggódni, az vaklárma volt, a kiadási dátum még titkos, de jóval előbb lesz, mint augusztus. ennyit tudok még hozzátenni a lerágott csontikához.
MEG ÁLL AZ ÉSZ hogy mit írogatnak ezek a szerencsétlen vadállatok
Néhány napja tudtuk meg, hogy Csernobil árnyékában játszódó shooterünk előzménye néhány hónapos késlekedést szenved. Hogy ez befejezéshez szükséges időmennyiséget tükrözi, vagy egyszerű taktikai döntés a kiadó részéről, egyelőre nem tudni. Egyelőre be kell érnünk néhány új képpel, melyek szó szerint sugározzák a szokásos stalkeres hangulatot.
Jelen állás szerint augusztusig kell várnunk, s akkor végre belevethetjük magunkat a kisebbfajta háborút vívó frakciók küzdelmeibe, s felderíthetjük a Zóna még ismeretlen zugait is.
(komolyan mondom minke írnak be oda oylan dolgokat aminek nics vagy alig van valóság alapja.... nha írtam is ezeknek a barmonknak 1 mailt (ami normális hangvételű természetesen )