Infok

Blackacehun":eieyn6rs mondta:
Bocs de muszáj volt mert magyarországon nem volt megtalálható sehol, a külföldről való rendelés nem egészséges a pénztárcámat nézve mert az ösztöndíj k..va kevés. :cry: :cry: :cry:

elmondom neked, hogy én anno a SoC Collector's Edition-ját postaköltséggel 1ütt 6500-ért vettem, angliából rendelve.. (itthon a sima kiadás 7k)
tehát nyugodtan vásárolj külföldről, mert némely esetekben még olcsóbb is :lol:

dezodor":3tqgqc4s mondta:
jah olcsóbb, és ugyanúgy megjön ha boltból veszed... akár ebay-t is tudom ajánlani :F
Ebay-ről rendeltél már? Múltkor, amikor néztem valamit nem találtam olyat, hogy magyarországi kiszállítás. :?

"Az eredetileg betervezett gépkocsis utazgatás sajnos nem valósult meg, s hiába léteznek nem ép legális modok, amelyek ezt..."

Érdekelne, hogy itt mire gondolt a szerző

Ja kicsit gyenge felfogású lehet. miaz hogy illegális modok? :D minden mod legális, mivel gsc approved, egészen odáig, amig nem pénzért terjesztik. Ej nem birom, ha valaki okoskodni akar, és megvan a hatalma, hogy újságban is megjelenjen a hülyesége, ezáltal sok noob majd ezt fújja, hogy jajj illegális modok jajj.... felmérgel.

kailniris":3pyk8d1n mondta:
"Az eredetileg betervezett gépkocsis utazgatás sajnos nem valósult meg, s hiába léteznek nem ép legális modok, amelyek ezt..."

Érdekelne, hogy itt mire gondolt a szerző

Asszem felhomályosítom őket. Melyik szám? Ki írta? (mail)

Pár éve járattam a GameStart egy ideig, de nagyon elegem lett belőle, hogy hazudnak össze-vissza. A jó játékokat lehúzzák, a rosszakat meg nyomatják világba.
Szemét banda... De mit is várhatunk egy német eredetű újságtól. :|

Ez a cikk is egy kalap szar.
Tömören:
- F@szagyerekek vagyunk, ismerjük Oleget! Sőt, láttuk őt játszani is.
- Lesznek frakciók
- Lesz quick travel
- Lesz mocsár, Limansk és Red Forest (ami eddig is volt. :D)
- Több anomália

Hmm, sokkal rövidebb lett. :D

igen de eddig ÉN nem tudtam hogy mi lessz limansk-ban mostmeg valamit legalább tudunk meg ez a gyorsutazás...... mitha régebben lett vaolna róla szó...... de nekem nem rémlik...
(de az utóbbi időben szerintem is egyre szarabb a gamestar..... DE ingyen kapom szal..... megnézem :wink: )

pyura kérdésére 2008.január 24. oldal és azt nem lehet tudni hogy ki írta..... DE arena@gamestar.hu íde irjál aztán lehet hogy ujságon keresztül kapjuk a választ (és a hangvétele ne legyen olyan **** mert akkor válaszolni sem fognak #B )tapasztalatból tudom ) vagy írja a gamestar fórumába oszt csocsi
http://www.gamestar.hu/forum/index.php? ... owforum=27

ide ahova jónak látod :D

nekem mondjuk nincs bajom az ujsággal nem vagyok rendszeres olvasó csak mikor a boritón a Stalker volt akkor azért vettem meg vagy mikor pl egy poszter volt a Stalker-ről az ujságban akkor azért utasitottam muterom hogy vegye meg.Én mindig elég infot kaptam az ujságbol és külön örültem hogy volt mikor 2-3-4 oldalon is a Stalker szerepelt.Igen ezzel egyetértek veled szerintem is volt eddig a Red Forest erre kicsit jobban odafigyelhettek volna hogy mit irnak hogy ne hangozzék butaságnak.Az hogy ők ismerik Oleg-et aki nagyon jo fej szerintem mellékes én csak irigyelni tudom őket hogy ők tudják meg ugymond leghamarabb a legujabb infokat a játékokrol melyeket várunk és hogy előbb játszhatnak vele mint mi még ha csak egy bétával is:):)

meg szerintem nem az újságot kéne szidni örülhetünk hogy..... valami infót kapunk

jim67":viti8nzx mondta:
arena@gamestar.hu

Kedves Szerkesztőség!
Szeretném felhívni a figyelmüket, hogy a GSC nem talál semmi kivetnivalót a SoC-hoz készített modokban, amíg az nem pénzszerzésre irányul. Tehát minden megjelent mod LEGÁLIS és a hozzájuk való alapanyagok szintén!
Mellesleg a járműves mod letölthető a GSC saját Fórumáról: http://www.gsc-game.com/index.php?t=com ... offset=-60
Üdvözlettel:
pYura

Az tényleg jó, ha sok (tárgyilagos) infót írnak, de nekem most pont ez volt a kifogásom, hogy a quick travel-en kívül semmi újat nem olvastam. Limansk-ról is csak annyi van, hogy lesz földalatti rész. (Szinte minden pályának van földalatti része.)

Stalker infót én az Oblivion-Lost.de weboldalról szoktam csipegetni, annyi bőven elég nekem. :roll: (Most látom, hogy vannak tök szép, új képek!)

szerintem meg sohasem arra válaszolnak, amit kérdeznek hazudoznak és újságban meg is jelentetik, valamint szerintem itt a forumon/oldalon előbb megtud midnenki mindent, mint ahogyan a gs odateszi az embereknek.

Vissza
Top Alul