Infok

Hát igen... végülis 2004-ben amikor a THQ lett a SHOC kiadója az ő javaslataik és ötleteik alapján kezdte tovább fejleszteni a gamet a GSC. Meg ha jól tudom, a multit is a THQ szorgalmazta, amúgy nem lett volna... (hát nem veszítettünk volna vele semmit :P ).

2002 től a THQ a game kiadója, nem is folytattak más csapattal tudomásom szerint tárgyalásokat, mert a THQ-t érdekelte egyedül. Multit mindenképpen akartak a socba de az ol.el ne keverjük, mert semmi köze nincs a multihoz meg az egészhez sem, ősi szar lett volna csernobilban ennyi semmi más...de mind1 ez van amit kaptunk örüljünk legalább ennek is.

cs-ben lesz multi, és járművek is, de egyenlőre csak a multiban... aztán mi majd szépen átrakjuk a singlébe is :)

De ha már mondtad: kinek hiányoztak a járművek a SoC-ban? Őszintén? Nem annyit játszottam vele, amennyit szerettem volna (majd az új karival :evil: :evil:), de én megvoltam nélkülük... Egy-egy terület nem volt annyira nagy, hogy belefértek volna az otók meg miegyebek...

Én szerintem jo ötlet volna bele a jármű ugyanis számomra kurva unalmas volt mikor pl a bártol kellett visszamenni Cordonba jutalomért vagy lezárni egy missiont és na mondom most megint sétafikáljak el oda az isten háta mögé?És birtam volna a járműveket ugyanis a videokban is láttam és igy szerettem meg a játékot az már csak külön illúzióromboló volt hogy kivették belőle és csak ugy vannak benne hogy roncsok.

De ha meg lettek volna járművek, mindent igen gyorsan meg lehetett volna csinálni. Gondoljatok bele...

ha járművek akkor tudjon lőne a btr meg az uaz-ban is legyen valami fegyó pl
rpg :twisted:

most a Swamp-ban szerintetek hogyan menne az uaz vagy lada?:D ez nem motorcsónak, azokon a rozoga hidakon meg nem lenne túl normális ha azokon menne át...

Ott sincsen mindenhol víz, vannak földutak is :wink:
swamp_070826_03.jpg

az már lerágott régi sztori. röviden: amikor még 1be volt a cucc, nem pedig pályákra felszeletelve, akkor voltak járművek. később még nem vették ki, mert pár nagyobb pálya 1be volt, pl bár-rostok meg stancia1-2 stb, de később a sok anomália meg egyenetlen terep miatt kivették. ennyi

mit pl. armed assaultban, lenne egy egy kb. 30 km-es pálya, oda már kellenének járművek, bár én így is sokat mentem a nivával.

Vissza
Top Alul