Infok

XBox 360-ra is dolgozhatnak a S.T.A.L.K.E.R. fejlesztői!!!!!

Az ukrán GSC Gameworld elég komoly ismertségre tett szert az iparban, köszönhetően a Cossacks és a STALKER sikerének.
A csernobili katasztrófa színhelyén játszódó, a Strugackij fivérek történetei által ihletett, hosszú éveket csúszó alkotás után sietve jelentették be az előzményként aposztrofált Clear Sky-t, s azt, hogy a jövőben más stílusú játékok is elképzelhetőek a S.T.A.L.K.E.R. világában.
A csapat nemrég eleget tett azoknak a követelményeknek, melyek során megkapták az X360-ra dolgozó fejlesztőknek szóló minősítést a Microsoft részéről, így egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy akár a Clear Sky, akár elődje a redmondi cég konzolján is tiszteletét tegye.
Amellett, hogy beszerezték a fejlesztéshez szükséges eszközöket, a jövőben számíthatnak a Microsoft támogatására is.
Ezzel egyidőben Sergiy Grygorovych, a GSC egyik fejese sietett leszögezni, hogy számukra továbbra is a PC lesz az elsődleges platform.

forrás: http://www.gamestar.hu/xbox-360-ra-is-d ... sztoi.html

Ha már említetted a vakvágányt, azon zakatol a GTA 4 is, mert csak konzolokra tervezik kiadni... :(

Csináltam a Clear Sky-nak Média témakört, benne Képeknek, Naptáraknak és Videóknak külön helyet, hogy ne ide menjen minden ömlesztve.

hát én nemtudom mi igaz ebből vagy hogy csak kamu lenne.A PC-s játékok keresletére szerintem mindig is lesz esély hiszen a konzoloknál nem biztos hogy fut a játék pl nincsen ki chippelve vagy ilyesmi a pc-t meg kedvünk és pénztárcánk szerint ugy "szerkeszthetjük" ahogy nekünk jolesik hogy a várva várt játék fusson.Meg szerintem abban sincs igazság hogy sokak szerint a PC-s játékvilág be fog csődölni a sok kalozkodás végett.Ebben valami üzlet lehet mert ha a sok kalozkodás miatt becsődölne akkor mégis miért hozzák ki mindig a játékokat PC-re ha egyszer ez nem nyereséges számukra a kalozkodás végett.Persze azért mert tudják hogyha van egy játék amit nagyon várnak(mint jelen esetünkben a Stalker-t vártuk és most a Clear Sky-t)tudják hogy akik már a kezdetektől követik nyomon a kedvcsinálo videokat és E3 felvételeket a játékrol azok tuti megveszik eredetiben.És lássuk be itt a forumon(nemtom mennyien vagyunk)közülünk ki(k) volt(ak) azok aki(k) nem vették meg eredetiben?Mert szerintem MI már nagyon vártuk a játékot és ha már eddig vártunk megérte az árát igaz ez a sok késlekedésről nem mondhato el:):):):):):)

Nightwatch":bont78em mondta:
reméljük nem téved olyan vakvágányra, mint a Cod3, hogy csak ps2-re meg xboxra volt és nem is kicsit bukott a játék....

hát én is remélem hogy nem téved vakvágányra.Apropo ha már a Cod3-at emlitetted én pl azt nem értettem annál hogy az mitől 3?Hisz azzal egy uj sorozat került előtérbe mivel az már csak konzolva volt akkor mitől COD3?Nem?Mert ha ugye volt CoD1 CoD2 és volt CoD3 akkor a 3 az szerintem pc-re is ki kellett volna jönni máskülönben miért CoD3?Vagy ha ugy vesszük hogy csak a CoD3 olyan ami nem PC-s sorozat IS akkor az miért CoD3?Hiszen ha ez a harmadik rész akart lenni akkor PC-re is ki kellett volna hozni viszont ha csak konzolra hozták ki akkor nem CoD3 kellett volna legyen szerintem hanem pl CoD:Victory of War vagy valami ilyesmi.Mert elég hülyén hangzik SZERINTEM hogy van CoD1 PCD-re és konzolokra van CoD2 PC-re és konzolokra és van CoD3 CSAK konzolra.Nem?Na bocsi lehet hogy fáraszto volt végigolvasni amiket leirtam de én igy látom.Szasztok.

RUSSIANBOY":3999h5bc mondta:
[...] akkor mégis miért hozzák ki mindig a játékokat PC-re ha egyszer ez nem nyereséges számukra a kalozkodás végett.[...]

Lásd GTA 4, nem fog kijönni PC-re, mert a SanAndreast annyian lemásolták, hogy az már veszteéges volt.

Félreértés ne essék: szerintem sem fog becsődölni a PC-s piac, mégiscsak a leginnovatívabb megoldások a PC-be kerülnek, a fejlesztőket is ez motiválja, mégis sajnos vannak negatív példák.

a Cod 3 bukás volt...
a GTA kb a VIce City-nél bukott meg teljesen.Az még ment, de a végére már égő volt ha valakinek megvan eredetiben...a San Andreast csak másoltan láttam életemben :D

szerintem a thq nem valami nagyon hűdejó kiadó mondjuk lehet ne ubisoft

és az ubi miért lenne jau kiadó? Talán mer tála az Unreal? vagy miért ezt nem értem egyik 19 a másik 20 a bevétel a lényeg, a stalkert azért nem említik, mert bőven hozott a konyhára azt emelték ki, amelyek a várakozáson alul teljesítettek! A kiadó meg lóf*szt nem befolyásol, ha nincs valami kész akkor nincsen , max. tartják a hátukat, mint a SoC esetében is történt!

Vissza
Top Alul