Infok

Nekem ez a c-tudat sztori amúgy nem tetszett különösebben.

ja az lenne az igazi ha 86-ban játszódna és a robbanás után még kéne menni a vezérlőtermen át :F de én megvettem, a SoC-ot és a Clear Sky-t is biztos megveszem

Nos, éppen jó úton haladtam a kiégés felé, amikor unalmamban elővettem a 2215ös bétát. Elkezdtem nézegetni, hátha kell belőle valami script, vagy okosság. Nos akinek megvan, és ki tudja tömni, keressen rá erre a filera:

string_table_enc_social.xml

Ez ugye bemutatja a klánokat, duty, freedom, military stb.stb...

:idea: Miért írom ezt ide? Nos a válasz 1xű. Ugyanis középtájt megakadt a szemem a clear sky-on. :D Ez miért furcsa? Pontosan azért, mert a 2215ös béta, az 2005 januári. Hm? Hogy is van ez? Mit keres a clear sky bemutatása egy 2005ös elveszett fájlban? :D úú de mostmár nagyon kíváncsi vagyok erre a clear sky-ra.

de mivel lehet kitömöríteni a 2215 játék file-ait ??? (mert én azzal nem tudtam amit a teljeshez adtak)

xrcompress asszem, ott is van a játékban minden. sőt még xr ai is :D amivel a single playerhez lehet pályákat csinálni... viszont sajnos a finállal már nem müxik :F

Nah, akkor a 2215 kicsomagolásásról mindenféle plussz program nélkül:
Köszönet érte Bloody Fox-nak

Bloody Fox":1j4phweb mondta:
1, egy cmd-t bemásolsz a stalker mappájába
2, beírod, h: "xrCompress.exe" utána szóköz, "-diff", utána szóköz, "az xrCompress.exe elérési útja", szóköz, "a gamedata fájlok elérési útja", szóköz, "-out", szóköz, "a hely ahová szeretnéd kicsomagolni" ---->ENTER
ezekután jöjjön egy szemléletes példa:
"xrCompress.exe -diff C:\games\stalker C:\games\stalker\gamedata -out C:\out"
itt a games\stalker\ mappában volt a béta, games\stalker\gamedata\ ez már benne van a bétában, out\ ide csomagoltam ki a fájlokat
reméle mmostmár mindenki érti

Én is így tömtem ki anno és működött eljen .

ja ez szerintem már volt fent.Engem csak az idegesitett benne hogy mikor néztem a videot állandoan benyulkál az a hülye faszi a kezével legszivesebb kicsináltam volna már.Amugy csak remélni tudom hogy a Clear Sky nem ugy végzi mint a SHOC.Ez meg az megy bele és a végén mégis kivesznek pár dolgot.Remélem ez nem fog bekövetkezni.:)

jaja volt már még őőő augusztusban :)

amúgy ez egy kivett pálya a SHOC-ból, szal elég vicces lenne ha ebből is kivennék... elvégre ez a Clear Sky az lesz ami a shoc lett volna, ha még kapnak 1-2 évet :) (vagy több pénzük lett volna korábban a fejlesztésekre...)

ja hát augban pont nem volt netem:Dupsz.

ja amugy ahogy kivettem a kézzelbenyulkálos forma szavaibol a videoban arrol magyaráz,h amit most látunk az csak a negyede a pályának.igy kb durva.mer amit ebben a vidben látni az kb akkora mint a cordon,vagy a hadiraktárak.szoval dörzsölöm a tenyerem elöre:D
csak nehogy megen az legyen a vége h a sok igérgetésnek a negyede valosul meg

nekem csak az nem tetszik, hogy Pripyat-ban csak a föld alatt mehetünk :F biztos jau lesz az is meg minden, de azért a városban fent is jó lenne mászni. Nos majd látjuk.

Vissza
Top Alul