Infok

Valamit nem értek: miért szélessávú képeket bírnak csak kiadni? Alig volt eddig egy-két 4:3 méretarányú kép, ráadásul a felbontás is olyan kutya hogy hajaj (mondjuk a tengapi 1024x600valahány). HD felbontásra terveznek azért ilyen széles vagy mi? :D

Sehonnai bitang ember, ki most játékot kiadni nem mer,
kinek drágább rongy élete, mint a Zóna becsülete.

szerintem tescobban meg ilyen helyeken nem érdemes venni játékot nem hogy stalkert :cry:

mér szerinted a raktárban nem törhet össze és vagy nem sérülhet meg a csomagolás nem nézhetik meg a sn-t a dobozon! Ember onnan könnyebben kilopják a játékot meg felnyomnak egy csomó sn-t a raktárosok!
Stb., Stb.

Majd ha lesz türelmem akkor megfogalmazom 1cer... :lol:

höhö, megjött az értelem faktor(én) elég rég óta nem irtam alig stalkereztem én szegén y plusz elég sok elfoglaltásgom volt/van.
Metro egyenesen megyünk a GSC-hez addig nem megyünk mig kész nincs a játék kell pár ember és korbáccsal ütjük a gépe elött ülőket MUHAHA! :D
Fegyverbe, a Stalker: CS-ig meg sem állunk!

Privet!

Clear Sky mikor jelenik meg elvileg? És ez második rész lesz vagy csak kiegészítő? lol2

2008 első negyedévében remélhetőleg március... végülis szerintem ez különálló dvd lesz szal nem kell hozzá a SoC ( anélkül semmi értelme) de nemtudom ezt...

olyan lessz mint a half-life 2 kiegjei hogy nem kell hozzá az eredeti játék

najo de ha valaki nem játszik SoC-al előtte az valószínüleg nem sokat fog érteni belőle.... meg kezelnie is nehezebb lesz...

Aki megveszi a Cleart Sky-t az valószínű, hogy megveszi előtte vagy utána a Shadow of Chernobylt is.

Aki viszont megvette a SHOC-ot, az a Clear Sky-t is meg fogja venni sztem. Rémelem benne lesz az NPP és sokkal jobban kidolgozottabb lesz mint külsõ és mint belsõ terekben egyaránt. Ejj de jó lenne, ha a 4es blokk irányító terme benne lenne....:F

vagy 1986-ban jáccódna és nekünk kéne azt a bizonyos kísérletet levezényelni
(egyébként kb miután 2-ára jácottam ki a játékot akkor értettem meg hogy most mi is van..... meg miért jött létre a c-tudat :D)

Vissza
Top Alul